on , kikan , stipanovic i gordic bi trebali biti nosioci
imamo realne sanse za 2. krug

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Unofficialpage je napisao/la:Pobjeda, napokon neka malo lakša pobjeda, mislim općenito pobjeda
Moglo je i sa većom razlikom, mislim da je u jednom trenutku bilo i +21 ali neka smo uvezali ove dvije pobjede, ne računam Hrvatsku jer oni su trenutno klasa za nas.
Sa ovim sastavom jesu jači, ali kao što kažeš vidjet ćemo.whitesnake je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Pobjeda, napokon neka malo lakša pobjeda, mislim općenito pobjeda
Moglo je i sa većom razlikom, mislim da je u jednom trenutku bilo i +21 ali neka smo uvezali ove dvije pobjede, ne računam Hrvatsku jer oni su trenutno klasa za nas.
Vidjet ćemo kakva su klasa na eurobasketu.
whitesnake je napisao/la:Ako uspijemo se odbranit od finskog šuta za 3 poena imamo dobre šanse i protiv njih . U reketu smo bolji od njih definitivno .
asunsao je napisao/la:I od Zeke smo ocekivali da ce biti bolji na EP, pa uopste nije bio bolji, nego je bio jos gori nego ranije. Renfroe mi je predrag igrac, dosta sam ga pratio u Albi, ali jednostavno kao da nema ni volje nit mu uloga odgovara, u Albi je imao jos 4 igraca koji imaju 20 poena u rukama (Mclean, Redding, Hammonds i uvijek im jos neko proradi) pa samim tim je i on imao vise prostora da postize poene. Svi znaju, zatvoris nam Renfroa i Gordica i mi nemamo vanjske linije nikako i zato on bas i nema prostora da zabija kao u Albi i ne ocekujem da ce nesto biti bolji na EP.
Odbrana mora bolje, svi nam s pola snage ubace 80+ poena.
4 pobjede i 7 poraza ako se ne varam ...EdoBa je napisao/la:Kakav nam je omjer u prijateljskim i hocemo li igrati jos koju utakmicu ?
4 pobjede i 7-8 poraza, i nema više prijateljskih. Sljedeći vikend počinje EP.EdoBa je napisao/la:Kakav nam je omjer u prijateljskim i hocemo li igrati jos koju utakmicu ?
Boga mi Dusko iz njih izvlaci maksimum..samo kad pomislim kako bi Jusuf i Renfro ubijali protivnike iz pika zaplako bi jeb.em ti nas..ne mogu prezalit sto nismo u najjacem sastavu..lumani je napisao/la:asunsao je napisao/la:I od Zeke smo ocekivali da ce biti bolji na EP, pa uopste nije bio bolji, nego je bio jos gori nego ranije. Renfroe mi je predrag igrac, dosta sam ga pratio u Albi, ali jednostavno kao da nema ni volje nit mu uloga odgovara, u Albi je imao jos 4 igraca koji imaju 20 poena u rukama (Mclean, Redding, Hammonds i uvijek im jos neko proradi) pa samim tim je i on imao vise prostora da postize poene. Svi znaju, zatvoris nam Renfroa i Gordica i mi nemamo vanjske linije nikako i zato on bas i nema prostora da zabija kao u Albi i ne ocekujem da ce nesto biti bolji na EP.
Odbrana mora bolje, svi nam s pola snage ubace 80+ poena.
taj u zivotu nije imao tekmu preko 20 poena ,a da ne pricam o prosjekuRenforoe je doveden da razigrava Mirzu,Nihada
Siguran sam da ce to dusko kvalitetno postaviti,sa visokim izlaskom,agresivnom igrom i pritiskom na vanjske igrače,ipak je to trener koji svu igru zasniva na dobroj odbrani,a ne Aco run & gun.Posle ovog turnira igra ipak liči na nešto,momci se bore sa 110% mogucnosti,grade svaki poen,šuta igrač u najboljoj poziciji,još da malo stisnu odbranu,to je to,mene su kupili svojim pristupom i odnosom prema igri,šta god da urade znam da je najviše što su mogli a vjerujem da mogu do 2 pa i 3 pobjede.whitesnake je napisao/la:Ako uspijemo se odbranit od finskog šuta za 3 poena imamo dobre šanse i protiv njih . U reketu smo bolji od njih definitivno .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.