FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Manijakk
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Manijakk » 08 maj 2010, 11:01

umene zeljo je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:Menadžer Željezničara, Amar Osim, upoznat je sa odlaskom svog defanzivca u Njemačku, ali kaže da nije dobio njegovo odobrenje.

"Upoznat sam sa odlaskom Kerle i bilo bi jako dobro da zadovolji struku Kaiserslauterna, ali valjda je svjestan posljedica ukoliko se to ne desi", rekao je Osim za Dnevni avaz.
Ovo govori koliko su pojedini igraci glupi,znaci mali je odlucio da se kocka sa svojom karijerom,ima 50% sanse da uspije i da potpise,a 50% sanse da ga Amar suspenduje i da gleda svoju karijeru sa tribina...ja iskreno zelim da on uspije tamo,i da zeljo proba da dobije nesto para od njega,jer je u Zelji svakako zavrsio svoju pricu,pa bolje je onda da uzmemo 50-100 000 ako mozemo,nego da ga gledamo kako propada a da od tog nemamo nista...neka mu je sretno,ali mislim da je napravio previse rizican potez
koji je on glupan koda ne zna ko mu je sef i kako ce ponijet prema njemu ako ne uspije....a glupana boze draga.....

A je li on vec otisao u svabiju?

atomski mrav
Kontakt:

Post Postao/la atomski mrav » 08 maj 2010, 11:01

umene zeljo je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:Menadžer Željezničara, Amar Osim, upoznat je sa odlaskom svog defanzivca u Njemačku, ali kaže da nije dobio njegovo odobrenje.

"Upoznat sam sa odlaskom Kerle i bilo bi jako dobro da zadovolji struku Kaiserslauterna, ali valjda je svjestan posljedica ukoliko se to ne desi", rekao je Osim za Dnevni avaz.
Ovo govori koliko su pojedini igraci glupi,znaci mali je odlucio da se kocka sa svojom karijerom,ima 50% sanse da uspije i da potpise,a 50% sanse da ga Amar suspenduje i da gleda svoju karijeru sa tribina...ja iskreno zelim da on uspije tamo,i da zeljo proba da dobije nesto para od njega,jer je u Zelji svakako zavrsio svoju pricu,pa bolje je onda da uzmemo 50-100 000 ako mozemo,nego da ga gledamo kako propada a da od tog nemamo nista...neka mu je sretno,ali mislim da je napravio previse rizican potez
koji je on glupan koda ne zna ko mu je sef i kako ce ponijet prema njemu ako ne uspije....a glupana boze draga.....
ima u današnjem oslobođenju, da Kerla kaže da jje svjestan posljedica, tj da ga je već suspendovao ako ne prođe na probi i da će ga novčano kazniti a obeštećenje je 65 000 eura sitno

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 08 maj 2010, 11:03

Virtu4l je napisao/la:Zašto je glup? Zato što želi riješiti svoju egzistenciju?
Hajde "ibisevicu" ne dipr! Nije ti Zeljo istocna Bosna pa da tako gledas na njega :!: Iš!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2010, 11:05

Manijakk je napisao/la:
Hajde "ibisevicu" ne dipr! Nije ti Zeljo istocna Bosna pa da tako gledas na njega :!: Iš!
De ba okani me se, dečko je izabrao šansu da riješi svoje životno pitanje. Ako nemaš argumente, onda ne lupaj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 08 maj 2010, 11:07

Virtu@l fino si to rekao da zeli da obezbjedi sebe i kad tad porodicu koju bude imao,samo je problem ako ne zadovolji tamo kod Osima se nece vratit,unistit ce sam sebe ako se ne potrudi da zadovolji tamo ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 08 maj 2010, 11:08

bez rizika nema dobitka SRETNO KERLA
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2010, 11:08

TheManiacs je napisao/la:Virtu@l fino si to rekao da zeli da obezbjedi sebe i kad tad porodicu koju bude imao,samo je problem ako ne zadovolji tamo kod Osima se nece vratit,unistit ce sam sebe ako se ne potrudi da zadovolji tamo ;)
Ja mislim da je svjestan rizika, ali treba ga shvatiti, ipak ovdje igrači igraju za kifle, a od ljubavi se ne živi.
Voli te tvoje Sarajevo.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 08 maj 2010, 11:08

Ne rijesava se tako egzistencija...ovo je isto kao da je sjeo igrati pokera i zalozio sve sto ima,pa ako uspije na konju je,a ako ne uspije propao je...covjek je otisao svjestan posljedica,totalno na rizik,kocka se,a taman je dobio povjerenje kod Osima...a pogotovo sto ide evropa i sto na kraju sezone cijena svakom nasem igracu skace za neki postotak,zar nije mogao sacekati,mogao je poslije sezone otici sa Hoticem...ako uspije profitirao je,ali ako slucajno ne uspije popusio je foru i u Zelji koji ce igrati evropu...nisam ni pretpostavio da je momak tako glup
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 08 maj 2010, 11:10

Virtu4l je napisao/la:
Manijakk je napisao/la:
De ba okani me se, dečko je izabrao šansu da riješi svoje životno pitanje. Ako nemaš argumente, onda ne lupaj.
Imam argumente. Na kraju krajeva i ne trebaju nam ovakve gnjide koje će otići iz kluba kada su mu "najpotrebniji". Taj Kerla do ove sezone nije za citavu sezonu igrao ni 30 minuta, a sada se tvoj pajdo prokurcio i konta ko je ko on.

A to sto vi rjesavate zivotna pitanja tako sto okrenete ledja svojoj domovini (kao ti) i svome klubu (kao kerla) to je vasa stvar, i boli nas q za to samo nemoj ovdje da lupetas k'o p po samaru!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2010, 11:11

Manijakk je napisao/la:A to sto vi rjesavate zivotna pitanja tako sto okrenete ledja svojoj domovini (kao ti) i svome klubu (kao kerla) to je vasa stvar, i boli nas q za to samo nemoj ovdje da lupetas k'o p po samaru!
Odakle ovaj izroni...
Voli te tvoje Sarajevo.

Zeljo-Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo-Sarajevo » 08 maj 2010, 11:11

Virtu4l je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:Virtu@l fino si to rekao da zeli da obezbjedi sebe i kad tad porodicu koju bude imao,samo je problem ako ne zadovolji tamo kod Osima se nece vratit,unistit ce sam sebe ako se ne potrudi da zadovolji tamo ;)
Ja mislim da je svjestan rizika, ali treba ga shvatiti, ipak ovdje igrači igraju za kifle, a od ljubavi se ne živi.
Niko mu nebi zabranio da ode na kraju sezone cirka jos 20 dana, ali sada da ode kada nam je najpotrebnije da su svi na okupu... Ajd valjda ce uspjeti tamo, jer se pokazao kao odlican igrac, a ako se vrati kojim slucajem neka se pozdravi sa svojom karijerom :D :D :D :D

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 08 maj 2010, 11:13

glup je jer je otišao sad, pred kraj sezone, a ne za mjesec, kada je realno, opet mogao otici na istu tu probu...
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 08 maj 2010, 11:15

Ma nek ide covjek mozda i uspije,a sto se tice Zelje nece puno osjetit se njegov odlazak jer imamo Mesica,Bogicevica i Bajica na tom mjestu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2010, 11:16

Da, a ako uspije, pa za par godina pređe u veći klub, više neće biti glup, nego će biti ponos Želje, naše dijete, još jedan u nizu naših dijamanata, itd... Mislim, i Džeko je bio kloc, 'ebavala mu se mamica na svakom koraku, ali zar je to sad bitno? Sad ga ti isti pacijenti dižu u nebesa, 'on je Željino dijete'...
Voli te tvoje Sarajevo.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 08 maj 2010, 11:18

plavimomak je napisao/la:Ma nek ide covjek mozda i uspije,a sto se tice Zelje nece puno osjetit se njegov odlazak jer imamo Mesica,Bogicevica i Bajica na tom mjestu
Nije uopste problem za nasu ekipu,nije tragedija sto je otisao,tragedija je sto je glup pa da pokusa na ovakav nacin bez dozvole da ode i znajuci da je popusio foru ako ne uspije...totalno bez razloga,nije umirao od gladi pa da mora otici a 20 dana do kraja prvenstva...a za Zelju nije neka steta,mali jeste dobar,ali pokriveni smo na toj poziciji odlicno i na kraju krajeva imamo tri bolja stopera od njega...cisto mi njegova glupost nije jasna,a da cu plakati za njim,vala necu

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 08 maj 2010, 11:18

Virtu4l je napisao/la:Da, a ako uspije, pa za par godina pređe u veći klub, više neće biti glup, nego će biti ponos Želje, naše dijete, još jedan u nizu naših dijamanata, itd... Mislim, i Džeko je bio kloc, 'ebavala mu se mamica na svakom koraku, ali zar je to sad bitno? Sad ga ti isti pacijenti dižu u nebesa, 'on je Željino dijete'...

Hajde yebo te kerla vise - eto nek ide, napravio je odlican potez... Ok?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2010, 11:19

Dešava se šta se dešava, mi to ne možemo promijeniti. Jučer smo ga voljeli, danas ćemo da ga mrzimo? Vidjet ćemo šta će se desiti.
Voli te tvoje Sarajevo.

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 08 maj 2010, 11:20

boccaccio je napisao/la:
plavimomak je napisao/la:Ma nek ide covjek mozda i uspije,a sto se tice Zelje nece puno osjetit se njegov odlazak jer imamo Mesica,Bogicevica i Bajica na tom mjestu
Nije uopste problem za nasu ekipu,nije tragedija sto je otisao,tragedija je sto je glup pa da pokusa na ovakav nacin bez dozvole da ode i znajuci da je popusio foru ako ne uspije...totalno bez razloga,nije umirao od gladi pa da mora otici a 20 dana do kraja prvenstva...a za Zelju nije neka steta,mali jeste dobar,ali pokriveni smo na toj poziciji odlicno i na kraju krajeva imamo tri bolja stopera od njega...cisto mi njegova glupost nije jasna,a da cu plakati za njim,vala necu
Ma njegov izbor prijatelju niko ga ne tjera nek radi sa svojom karijerom sta hoce od mene ima podrsku i mislim da ce uspjet

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 08 maj 2010, 11:23

Virtu4l je napisao/la:Da, a ako uspije, pa za par godina pređe u veći klub, više neće biti glup, nego će biti ponos Želje, naše dijete, još jedan u nizu naših dijamanata, itd... Mislim, i Džeko je bio kloc, 'ebavala mu se mamica na svakom koraku, ali zar je to sad bitno? Sad ga ti isti pacijenti dižu u nebesa, 'on je Željino dijete'...
Ti fakat zapeo ko sivonja. Trebao je otic kad se zavrsi sezona i nikom nista, nit on gubi nit kajzerslautern nit Zeljo, ovako je otisao kad se lomi sezona. Ako se vrati (ne daj Boze) nece zaigrat ni minute do kraja! Kontas?
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 08 maj 2010, 11:23

Probaj da shvatis da nije problem sto odlazi,bilo bi ekstra sto je uspio,i ako uspije ja cu prvi biti ponosan...niko Kerli u zivotu nije zvizdao,momak totalno korektan na terenu...onaj ko imalo ima mozga ne bi napravio takav potez u ovom momentu,rizikujuci da ne uspije i da se vrati u Zelju u kojem vise ne bi igrao nikako ...i ode karijera u propast...to se ne radi tako...na kraju sezone je trebao sjesti sa Amarom,vidjeti na sta Amar racuna,pa onda odluciti,a ako je valjao Hoticu danas,valjace mu i za 20 dana,pogotovo sto je jeftin sa tih svojih 65 000 eura...rizikuje previse,samo je o tome rijec...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Orvel, Strumfinho i 39 gostiju.