BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Lokos19
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Lokos19 » 28 avg 2015, 13:56

Nije moglo bolje:

Borussia Dortmund
PAOK Saloniki
FK Krasnodar
FK Qäbälä
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 28 avg 2015, 13:58

Koja užasna i dosadna skupina. :crazy: 2 putovanja na drugi kraj svijeta i ludi Grci nabrijani na Merkelicu. Doma to treba našamarati, a vanka slati rezerve rezervi.

P.S. Lokos ja i ti u svemu kontra. :tokralju: :rol: :thumbup:
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 28 avg 2015, 14:12

Dobra grupa da u svakom mecu izadju sa kombinovanim sastavom i najbolje odmarati za nedelju.Zbog dugih putovanja mozda recimo Reus ili Mkhitaryan da ne mrdaju iz Dortmunda.

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 28 avg 2015, 14:13

KayserSose je napisao/la:Koja užasna i dosadna skupina. :crazy: 2 putovanja na drugi kraj svijeta i ludi Grci nabrijani na Merkelicu. Doma to treba našamarati, a vanka slati rezerve rezervi.

P.S. Lokos ja i ti u svemu kontra. :tokralju: :rol: :thumbup:
Sjetih se bahatog forumaša Kube koji se čitave prošle sezone nije javljao. Izgleda da je uskrsnuo, samo nisam ranije obraćao pažnju.

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 28 avg 2015, 14:21

KayserSose je napisao/la:P.S. Lokos ja i ti u svemu kontra. :tokralju: :rol: :thumbup:
Ma i nismo, samo oko nekih detalja :mrgreen:

Ako u ovoj grupi neuzmemo minimum 16 bodova, neznam ni ja.
Jest da su daleka putovanja, al kao sto Dule rece to odradit bez "osjetljivih na povrede", bacit omladinu u vatru i sve udure.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 28 avg 2015, 14:35

Ma iskreno, biti prvi ili drugi u ovim skupinama je isto, jer nema u daljnjem ždrijebu velike razlike između nositelja i nenositelja kao u LP. Bitno se ne zamarati previše ovim putovanjima i paziti se ozljeda. Proći što prije i pustiti Leitnera, Kircha, Ramosa, Bendera, Kubu, Hofmanna... da skupljaju nastupe.
opel je napisao/la:Sjetih se bahatog forumaša Kube koji se čitave prošle sezone nije javljao. Izgleda da je uskrsnuo, samo nisam ranije obraćao pažnju.
Od kraja pretprošle sezone do pred polufinala kupa (da me ne bi optužio da sam pobjegao kad je krenulo loše). Još ispada da BVB-u idem kad ja ovdje pišem. :kafa:

Illmatic09
Kontakt:

Post Postao/la Illmatic09 » 28 avg 2015, 14:47

KayserSose je napisao/la:Koja užasna i dosadna skupina. :crazy: 2 putovanja na drugi kraj svijeta i ludi Grci nabrijani na Merkelicu.
U Salonikiju ćemo imati veliku podržku Arisovih navijača, pošto su naši i oni bratske grupe. Mislim da su oni ovako nešto i priželjkivali.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 28 avg 2015, 15:26

Sumnjam da ćemo (s obzirom na stadion) dobiti neki veliki kontigent karata za support drugih navijačkih skupina. A ne bi baš bilo ni dobro da ti Grci u naše ime i za naš račun krenu u neke obračune sa mrskim rivalima i naprave nam sranje. :)

U Gabali euforija. Vesele se dolasku velikana. :kafa:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 28 avg 2015, 16:47

Nadam se da ovaj transfer Kampla znaci ostanak Kube...bilo bi neozbiljno da i on napusti klub.Dobar posao sa Slovencem,vraceno je ulozeno iako je u medjuvremenu poprilicno stagnirao...njemu se fino poklopilo sa Schmidtom i vjerujem da ce tamo biti mnogo bolji.

Ovi nasi da imaju realizaciju kao Odds dali bi tridesetak golova u ovom dvomecu...Miki opet lupao samare :kafa: Bilo bi lijepo da pocnu razmisljati o novom ugovoru.

Grupa bezveze ali bar se ne bi trebali previse trositi...sa pola snage do prvog mjesta.

Illmatic09
Kontakt:

Post Postao/la Illmatic09 » 28 avg 2015, 17:03

Miki bi mogao imate problema sa vizom. Azerbejdžan ne daje vize Armencima zbog napete situacije između ove dvije države.

Illmatic09
Kontakt:

Post Postao/la Illmatic09 » 28 avg 2015, 17:20

KayserSose je napisao/la:Sumnjam da ćemo (s obzirom na stadion) dobiti neki veliki kontigent karata za support drugih navijačkih skupina. A ne bi baš bilo ni dobro da ti Grci u naše ime i za naš račun krenu u neke obračune sa mrskim rivalima i naprave nam sranje. :)
Ovi iz Paok-a su uvijek pravili neke probleme. Prije dvi god. je došlo do nereda u stadionu protiv Rapida iz Beča. Isto su imali problema jedne godine protiv Schalke-a. A s obzirom da su naši u dobrim odnosima sa Arisom, moglo bi biti belaja. Oni već neko vrijeme na derbiju ne dozvoljavaju gostujuće navijače. Nadati se da će sve proći kako treba i rezultatski i navijački :)

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 28 avg 2015, 18:05

Grupa se prolazi rutinski. Prilika da se isprobaju neki talenti tipa Passlack, Stenzel, Sarr i da se da minutaza igracima s klupe. :kafa:

Sinoć je TT mogao malo rotirati, ali osim Hofmanna i Weidija niko iz drugog plana nije bio u prvom timu. :hmmmmm:

Kampl nije pokazao ono što se od njega očekivalo. Gledajući kako igra nijedom nisam pomislio da on može poboljšati našu igru. Logičan slijed je bila prodaja. Makar smo vratili uloženi novac. Kao sto sam već pisao Kuba je puno konkretniji i direktniji, dok je Kampl prejalov, bezidejan i bezmud. Sve pohvale za Zorca. :clap:

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 28 avg 2015, 19:17

Pohvale kad dođe, pohvale kad ode. :?
Da vi niste šiiti sa njihovim nepogrešivim imamima? Samo što su imami Zorc, Fratzke i co. :D

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 28 avg 2015, 19:21

Ne znam cemu toliko natezanje oko dobiti, to je cista obracunska kategorija za potrebe fin. izvjestavanja. Dobit ≠ cash. Iskazana dobit od cca 100 milki u zadnjim godinama ne znaci da je Borussia toliko u novcanom plusu, vjerovatno uopce nije u plusu po tom pitanju.

Impozantno je s kojom lakocom ekipa igra. :tokralju: Jedva cekam okrsaje kontra jacih protivnika.

Ocekujem jos uvijek neko pojacanje u napadu. Odbjegli sin iz Svabenlanda bi bio kec na desetku.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 28 avg 2015, 20:22

Zdena04 je napisao/la:Pohvale kad dođe, pohvale kad ode. :?
Da vi niste šiiti sa njihovim nepogrešivim imamima? Samo što su imami Zorc, Fratzke i co. :D
:mrgreen:
Sta da se radi...nije ispunio ocekivanja i neka ide a novci koje ce dati Bayer nisu uopste mali tako da dobar posao je napravljen...ne moze niko garantovati uspjeh nekog igraca.
Hare_BvB je napisao/la:
Ocekujem jos uvijek neko pojacanje u napadu. Odbjegli sin iz Svabenlanda bi bio kec na desetku.
Sunderland je trazio Ramosa,moglo se tu nesto iskombinovati...problem je vrijeme,jos samo 3 dana.

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 29 avg 2015, 05:57

Da li mi Dudziaka prodajemo ili je u pitanju pozajmnica St.Pauliu ? :hmmmmm:
Volio bih da ostane , kad god mu se ukazala prilika da igra opravdao je Tuchelovo povjerenje :kafa:

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 29 avg 2015, 11:04

Sretan 42. rodjendan nasem treneru Tomasu Tuchelu , i da nas akBda okiti titulom u bundes ligi .
Upravo je najavio jedan ofazivni transfer... ali se jos nezna o kome se radi.
Tko li ce biti iznanedjenje :hmmmmm:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 29 avg 2015, 11:38

filip kostić :lol:

edo mali jeremy je prodan pauliću ali možemo ga vrnuti ako ćemo htjeti

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 29 avg 2015, 11:39

Park potpisao do 2018. Odšteta 3 mil.

Ginter pozvan u Elf za EP kvali. Iznenađenje je što nema Schmellea koji ne liči na mutavog beka iz prethodnih sezona. :shhh:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 29 avg 2015, 11:41

Schmelonja je uz ovaj ofanzivni trojac-četverac sigurno najbolji ove sezone, za neprepoznati je, znao sam ga kuditi ali red je da ga se i pohvali

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.