AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 28 avg 2015, 15:03

Mihajlovic: "Niang and Menez are injured, but we will have an alternative formation when they return: 4-3-3."
Sad si se sjetio i toga mamlazu, a pustio si faraona da ide :facepalm:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 28 avg 2015, 15:06

milanist je napisao/la:
Mihajlovic: "Niang and Menez are injured, but we will have an alternative formation when they return: 4-3-3."
Sad si se sjetio i toga mamlazu, a pustio si faraona da ide :facepalm:
Ma vidis da ni sam ne zna sta hoce. Ne vjerujem da ce docekati sljedece ljeto na klupi Milana. ;)
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 avg 2015, 15:39

Ja se nadam da nece, ida ce nas Carlo prauzeti dogodine :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 28 avg 2015, 15:43

Ma moze nas i Sacci preuzeti iduce godine, ako ne izbori ligu prvaka doviđenja :o:o

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 avg 2015, 16:48

milanist je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:
milanist je napisao/la:Sto imam osjecaj da i nisu bas novi :D al ajd nejse, dobro dosli i od mene :D i budite nam aktivni.
Ja novi nisam,za drugog kolegu ne znam.Ja sam ovdje vec tri godine sa ponekom pauzom,i vise-manje svi me znaju.
Pa vidim od neki dan si se reg. jedino da nisi neki stari :D pa popusio kakav ban hehe.. :D
Ban,a da i ne znam zasto.Inace francobaresi je.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 avg 2015, 16:59

A ti si druze hehehe.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 28 avg 2015, 17:23

Braco milanisti dosao vam Kucka a ovdje nema veselja doceka sala mala ;) ;) ;) ;) stvarno mi nije jasno sto ce vam on :?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 28 avg 2015, 18:19

Yucca je napisao/la:Braco milanisti dosao vam Kucka a ovdje nema veselja doceka sala mala ;) ;) ;) ;) stvarno mi nije jasno sto ce vam on :?
nije nama jasno ni šta će nam Bertolaci, Esien, Zakardo, Bonaventura, Honda, Matri, Poli i mnogi drugi, preživjeli smo njih preživjet cemo i Kucku!

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 28 avg 2015, 18:56

LegendKiller je napisao/la:
Yucca je napisao/la:Braco milanisti dosao vam Kucka a ovdje nema veselja doceka sala mala ;) ;) ;) ;) stvarno mi nije jasno sto ce vam on :?
nije nama jasno ni šta će nam Bertolaci, Esien, Zakardo, Bonaventura, Honda, Matri, Poli i mnogi drugi, preživjeli smo njih preživjet cemo i Kucku!
Kao sto su nekad davno znali kupiti ovake igrace, ali tad su oni bili u manjini, pa nije padalo tesko, sto nije stvar s danasnjim igracima slika

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 28 avg 2015, 19:16

Znas sta je Dhorasoo za ove druge koje si naveo, svemirski brod!
Ovaj lik je bio dobar tehnicar i znao nesto napraviti, igrao godinama po PSG-u, Bordeauxu i sl, pa cak i povremeno repr. Francuske. I to one beton Francuske; Thuram,Makelele,Vieira,Zizou,Henry....

---

Ceka se Moutinho, Xabi Alonso, igrac(i) tog profila :problem:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 28 avg 2015, 19:17

meskalin je napisao/la:
LegendKiller je napisao/la:
"Yucca" je napisao/la:Braco milanisti dosao vam Kucka a ovdje nema veselja doceka sala mala ;) ;) ;) ;) stvarno mi nije jasno sto ce vam on :?
Kao sto su nekad davno znali kupiti ovake igrace, ali tad su oni bili u manjini, pa nije padalo tesko, sto nije stvar s danasnjim igracima [img]http://fr.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/footballcentral/FootballCentral/314516_BIGPORTRAIT.jpg[/img]
Kako bode u oci ovaj grb italije, nekad smo i mi bili prvaci :)

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 28 avg 2015, 19:18

:urnebes:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 28 avg 2015, 19:22

Zenga je napisao/la:Znas sta je Dhorasoo za ove druge koje si naveo, svemirski brod!
Ovaj lik je bio dobar tehnicar i znao nesto napraviti, igrao godinama po PSG-u, Bordeauxu i sl, pa cak i povremeno repr. Francuske. I to one beton Francuske; Thuram,Makelele,Vieira,Zizou,Henry....

---

Toliko je bio dobar da je za AC Milan odigrao vrlodobrih 12 utakmica :bow: za Francusku od 99'-06' imao 18 tekmi odgiranih i jedan gol postignut :wave:

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 28 avg 2015, 19:40

meskalin je napisao/la:
Zenga je napisao/la:Znas sta je Dhorasoo za ove druge koje si naveo, svemirski brod!

---

Toliko je bio dobar da je za AC MIlan odigrao vrlodobrih 12 utakmica :bow: za Francusku imao 18 tekmi odgiranih i jedan gol postignut :wave:
Ne prosipaj se ociju ti, konkurenti mu bili Rui Costa, Seedorf, Pirlo. Kada vec googlas i izbacivas cifre o nastupima pogledaj kakvi su jos igraci bili na klupi u ista doba kod FRA. Od ovih gov.narosa sto igraju danas ni jedan jedini nebi ni prismrdio rosteru od 25 igraca, ni tadasnjeg Milana ni FRA. Pametnom dosta.

Dakle, po tvome, u superjakom Milanu imati 10+ nastupa je lose, i na nivou ovih panjeva sto igraju danas?
De nam onda proguglaj koliko nastupa ima Vieira u Milanu? ili koliko Henry u Juventusu? Ocigledno nisi najbolje upoznat sa ist. ovog kluba zadnjih 10ak god, pa je previse ocekivati da ces biti upoznat sa prethodnih 15-20god... :wave:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 28 avg 2015, 20:11

Zenga je napisao/la:
meskalin je napisao/la:

---

Toliko je bio dobar da je za AC MIlan odigrao vrlodobrih 12 utakmica :bow: za Francusku imao 18 tekmi odgiranih i jedan gol postignut :wave:
Ne prosipaj se ociju ti, konkurenti mu bili Rui Costa, Seedorf, Pirlo. Kada vec googlas i izbacivas cifre o nastupima pogledaj kakvi su jos igraci bili na klupi u ista doba kod FRA. Od ovih gov.narosa sto igraju danas ni jedan jedini nebi ni prismrdio rosteru od 25 igraca, ni tadasnjeg Milana ni FRA. Pametnom dosta.

Dakle, po tvome, u superjakom Milanu imati 10+ nastupa je lose, i na nivou ovih panjeva sto igraju danas?
De nam onda proguglaj koliko nastupa ima Vieira u Milanu? ili koliko Henry u Juventusu? Ocigledno nisi najbolje upoznat sa ist. ovog kluba zadnjih 10ak god, pa je previse ocekivati da ces biti upoznat sa prethodnih 15-20god... :wave:

Rođak nemoj se prosipati očiju ti, pa spominjes VIeru koji je u Arsenalu postao najbolji zadnjih vezni ili Henry_a o kojem ne treba govoriti nista, sa nekim šabanom koji je je dosao iz Lyona i nije aposlutno nista napravio niti u MIlanu niti u repki Francuske, lik je bio epizodista obicni....a mislim da bi Montolivo i De Jong iz ovoga Milana mogli biti na klupi tadasnjeg...a wiki sam potražio da znam koliko je nastupa imao, jer se sjećam kad su ga doveli, i kako je prošao u klubu !!

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 28 avg 2015, 22:03

Evo konacno docekasmo i Kucku :).. Pa cekamo ga kako je stigao u Genovu.. Bravo CELO
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 29 avg 2015, 00:24

Milan have contacted Genoa for Diego Perotti. (SKY)
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 29 avg 2015, 00:24

Evo ponudili su nam Javi Martineza iz Bayerna na posudbu, momak je ekstra igrac, ali je ozljedjen predugoo, a druga stvar fale nam ofanzivici tako da ne vjerujem da ce ga dovesti..

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 avg 2015, 01:41

E bas nam treba Martinez. Nebi bilo loše dovesti i Songa, a Soriano je svakako nas 31-og. Pun mi je q vise ovih kreativaca u ekipi 8-)
Il Club più titolato al mondo!

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 29 avg 2015, 02:56

Naš dugo sanjani san se ostvario. Došao nam je Kucka. Ponovno smo počeli sa dovođenjem onih igrača koje niko neće, jedino ih mi primamo široko raširenih ruku. Sutra nam slijedi još jedna patnja.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: enzo777, Homelander, SonVolt i 10 gostiju.