FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

armin90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la armin90 » 08 maj 2010, 10:46

harry_90 je napisao/la:SRetno nasim momcima danas protiv Travnika,i da upisu novu pobjedu.Danas nam nema Mostarlica i Bekica,al koga nema bez njega se mora.
Potpis, i mislim da ce tvrdjava ostati neosvojena i ovaj put :D.
--Pametnij popusta--

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 maj 2010, 10:48

Ma red je da ode utakmica u hendikep. Dakle, prognoza (barem) 2-0 za Slobodu i to je to. Ne vjerujem da će Travnik preći centar a kamoli nešto opasnije zaprijetiti domaćinima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 maj 2010, 10:52

Danas ce biti po meni najteza tekma na Tusnju,ovi igraju bunker,moracemo biti malo jaci u startovima itd.Moramo im uzvratit za onaj poraz u Travniku.Ocekujem jedno 2-3 gola u njihovoj mrezi,a kod nas vala ni jednu,nek Mujkic nastavi gdje je stao,i da odbrana bude na vrhunskom nivou.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 08 maj 2010, 10:55

harry_90 je napisao/la:Danas ce biti po meni najteza tekma na Tusnju,ovi igraju bunker,moracemo biti malo jaci u startovima itd.Moramo im uzvratit za onaj poraz u Travniku.Ocekujem jedno 2-3 gola u njihovoj mrezi,a kod nas vala ni jednu,nek Mujkic nastavi gdje je stao,i da odbrana bude na vrhunskom nivou.
Nadam se i ja pobjedi, slazem se da ce biti bunker, ali protiv bunkera trebali bi da budemo najaci posto veliki broj golova postizemo glavom, tj. ubacajima u 16 metara, a to je po meni vjerovatno najace oruzije protiv bunkera, barem ja tako mislim :D i eventualno dalekometni sutevi, sto kod nas u ligi nema ko da radi zato to otpisujem :P.
--Pametnij popusta--

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 maj 2010, 14:40

Nama je danas najbitnije uzeti 3 boda,ne bitno kojim rezultatom,samo da se lagano izvucemo iz ove situacije,ako nam je ne shebe mutavi colakovic,svojim nekim zakonom.Danas necu na tekmu,prehlada zeza .

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 08 maj 2010, 16:09

harry_90 je napisao/la:Nama je danas najbitnije uzeti 3 boda,ne bitno kojim rezultatom,samo da se lagano izvucemo iz ove situacije,ako nam je ne shebe mutavi colakovic,svojim nekim zakonom.Danas necu na tekmu,prehlada zeza .
:lol:
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 maj 2010, 16:10

Gigant je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Nama je danas najbitnije uzeti 3 boda,ne bitno kojim rezultatom,samo da se lagano izvucemo iz ove situacije,ako nam je ne shebe mutavi colakovic,svojim nekim zakonom.Danas necu na tekmu,prehlada zeza .
Neki problem ???

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 maj 2010, 18:14

Sloboda-Travnik 1:0

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 08 maj 2010, 18:21

harry_90 je napisao/la:
Gigant je napisao/la:
Neki problem ???
Nikakav problem, nego je smijesno...presmijesno :) utopli si dobro da ne nazebes ;)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 08 maj 2010, 18:23

sto to neki nisu na utakmici ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 maj 2010, 18:23

@Gigant

hvala na savjetu,ipak zdravlje je prece od svega,a tebe vec dugo nije bilo ovdje :D

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 08 maj 2010, 18:27

19TM87 je napisao/la:sto to neki nisu na utakmici ?
Ma navuko malo s nogu prehlade :D a najglasniji je na temi, covjek konta ovaj fkt navijac neki...

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 08 maj 2010, 18:30

To Hary legendo prvo je drugu pomagao,sad zdravlje mozda bude sljedecu tekmu moro kod zubara hahaha a ti nisi tekme ocima vidio! Ovo je olicenje internet navijaca!
Zadnja izmjena: samo rajvosa, dana/u 08 maj 2010, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 maj 2010, 18:31

Gigant je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:sto to neki nisu na utakmici ?
Ma navuko malo s nogu prehlade :D a najglasniji je na temi, covjek konta ovaj fkt navijac neki...
Al si ti dosadan na temi,sto ne pises po svojoj,haj zaboli me za tvoje misljenje ;)
samo rajvosa je napisao/la:To Hary legendo prvo je drugu pomagao,sad zdravlje mozda bude sljedecu tekmu moro kod zubara hahaha a ti nisi tekme ocima vidio!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 08 maj 2010, 18:47

Sto se tice stanja na utakmici, ako se Harry sjecas moje prognoze bio sam upravu, dobijamo na ubacaje u 16 metara:

1. Gol

GOOOOOOOOOOOOL!

Slomić dobro centrirao s desne strane, Damir Smajlović volej udarcem matirao Nurkovića za vodstvo Tuzlaka.

2. Gol

GOOOOOOOOOOOOOOL!

Crnogorac centriao s desne strane, Damir Smajlović glavom matirao Nurkovića za vodstvo od 2:0.

Kao sto sam ocekivao, svaka cast momcima NEMOZE NAM NIKO NISTA (pa ni lopovi iz saveza :)).
--Pametnij popusta--

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 maj 2010, 18:47

Ma sto se tice slucaja Gavaric to ce se sigurno rijesiti u dogovoru...Sloboda ce popustiti i Sarajevo ce dobiti bodove, a Slobodi ako budu trebali bodovi dobit ce u zadnjem kolu protiv Olimpika :)...tako ti je to opet te 3 iste ekipe ce na ovaj nacin to odraditi, a vi se ovdje i dalje raspravljajte i raspravljajte se bez ikakvog ralzoga :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 maj 2010, 18:51

armin90 je napisao/la:Sto se tice stanja na utakmici, ako se Harry sjecas moje prognoze bio sam upravu, dobijamo na ubacaje u 16 metara:

1. Gol

GOOOOOOOOOOOOL!

Slomić dobro centrirao s desne strane, Damir Smajlović volej udarcem matirao Nurkovića za vodstvo Tuzlaka.

2. Gol

GOOOOOOOOOOOOOOL!

Crnogorac centriao s desne strane, Damir Smajlović glavom matirao Nurkovića za vodstvo od 2:0.

Kao sto sam ocekivao, svaka cast momcima NEMOZE NAM NIKO NISTA (pa ni lopovi iz saveza :)).
Evo primismo gol nakon 6 tekmi kuci,al bitna je pobjeda,cestitke na prognozi :mrgreen:
samo rajvosa je napisao/la:Ovo izgleda moda u Tuzli kuci da sjede dok se tekma igra,molim te nas prosvijetli svemoguci Hary!
Hvala Bogu pa nije u modi biti glup kao ti,i dresiran na slucaj Gavaric .

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 08 maj 2010, 18:52

harry_90 je napisao/la:
armin90 je napisao/la:Sto se tice stanja na utakmici, ako se Harry sjecas moje prognoze bio sam upravu, dobijamo na ubacaje u 16 metara:

1. Gol

GOOOOOOOOOOOOL!

2. Gol

GOOOOOOOOOOOOOOL!

Evo primismo gol nakon 6 tekmi kuci,al bitna je pobjeda,cestitke na prognozi :mrgreen:
samo rajvosa je napisao/la:Ovo izgleda moda u Tuzli kuci da sjede dok se tekma igra,molim te nas prosvijetli svemoguci Hary!
Hvala Bogu pa nije u modi biti glup kao ti,i dresiran na slucaj Gavaric .
Haha sta je ovo produzetak godinu dana traje :D, jel ovo CL ili utakmica lige BiH 10 minuta nadoknade 100-ti minut igraju hahahha.
Zadnja izmjena: armin90, dana/u 08 maj 2010, 18:53, ukupno mijenjano 2 puta.
--Pametnij popusta--

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 08 maj 2010, 18:53

Pobjedili smo što je najvažnije, vi provokatori, pazite da bananu ne popušite ;)
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 maj 2010, 18:57

Nakon dugo vremena, primljen je jedan gol na Tusnju. :o :o
Sloboda dosla do 3 boda i tako vjerovatno osigurala opstanak. Smajlovic polako pokazuje da je pravo pojacanje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.