AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SonVolt
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la SonVolt » 28 avg 2015, 10:24

Kakvo je ovo nepovjerenje, naravno da sam novi. Nevin. :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 28 avg 2015, 10:50

Recite bar stare nickove :D

Gledam ove sastave i sa čime Milan raspolaže. Ma nema šanse sve i da dođe Moutinho da Milan sa ovim hadaljima u sredini napravi ozbiljan rezultat. Ako se nešto revolucionarno ne desi do kraja Mercata (čitaj zlatna kravata) 4. mjesto je kapak. Realno prosječan trener sa prosječnom sredinom i odbranom sumnjivog kvaliteta uz napadače koji nikad zajedno nisu igrali najavljivati bilo kakav ozbiljan rezultat bilo bi neozbiljno. Juve, Roma, Napoli su ovako na prvu ispred, Lazio isto prijeti. Bio bi i Inter definitivno tu ali oni imaju isto tako lošeg trenera tako da mislim da će biti borba za 4. mjesto sa Interom. Zato se i dešavaju ovi ispadi u CL dok god Inter i Milan ne budu ko nekad jaki.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 avg 2015, 10:53

Koje to predispozicije ima Balo da igra AMF?
Il Club più titolato al mondo!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 28 avg 2015, 10:54

Nikakve imho.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 avg 2015, 10:59

Ma sastav je bolji nego lani,kao i trener.Ali nije to dovoljno veliki iskorak za plasman u LP-a.Jedino ako ne planiraju u Januaru ispravljati krivu Drinu,jer i onaj Bee ce sljedeci mjesec(konacno) postati sluzbeno suvlasnik Milana.Pa onda mozda u Januaru stignu makar dva kvalitetna igraca.A do tad neka Sinisa gura sa ovim panjevima na sredini.

Ima ih vise nego raspali Honda koji je podbacio u svakom segmentu od dolaska u Milan.Covjek vise ne zna ni hodati.Isto tako mogu probati i sa Menezom ali sta ocekivati od covjeka koji je toliko sebican da je to za ne povjerovat? A Balotelli svakako zna i asistirati,sto je i pokazao i prosli put kad je bio u Milanu.Ali naravno da su to sve alternative za pravog playmakera kojeg Milan nema,niti ce imati izgleda.Ne znam sta je sa onim Vasquezom iz Palerma,covjek je Maradona licno za sve nase kvazi-playmakere.Tacnije Milan je jedini tim na svijetu koji u ekipi ima neke lazne playmakere.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

meskalin
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 28 avg 2015, 11:04

muxa je napisao/la:Koje to predispozicije ima Balo da igra AMF?
Mene isto ovo strasno zanima,momak je u Cityu u par godina imao cini mi se 1 asistenciju :| ne moze se od napadaca praviti veznjake da nema para rekao bi ok, ali gdje su pare za transfere??

Romagnoli13
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 avg 2015, 11:12

meskalin je napisao/la:
muxa je napisao/la:Koje to predispozicije ima Balo da igra AMF?
Mene isto ovo strasno zanima,momak je u Cityu u par godina imao cini mi se 1 asistenciju :| ne moze se od napadaca praviti veznjake da nema para rekao bi ok, ali gdje su pare za transfere??
Ovdje je rijec o tome ako se vec izmisljaju pozicije onda je Balo veci kandidat za tu poziciju nego Honda ili nedoreceni Suso.I ako bi ja upravo njega forsirao tu,jer ocito da je momak ima talenta ali nikako da dobije pravu sansu.A gdje su pare za trasnsfere to nikad necemo saznati.Otislo je 66 M eura,a najkriticniji dio tima skoro da nije dozivio veci napredak.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 avg 2015, 12:32

Romagnoli13 je napisao/la:
milanist je napisao/la:Sto imam osjecaj da i nisu bas novi :D al ajd nejse, dobro dosli i od mene :D i budite nam aktivni.
Ja novi nisam,za drugog kolegu ne znam.Ja sam ovdje vec tri godine sa ponekom pauzom,i vise-manje svi me znaju.
Pa vidim od neki dan si se reg. jedino da nisi neki stari :D pa popusio kakav ban hehe.. :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 28 avg 2015, 12:52

Na koji nacin Miha konta ukombinovat Balu, Baccu i Adriana ? Nema mi logike da su ova dva toliko placena da bi sjedili na klupi, a opet Balo je po meni (kad igra) klasu iznad ovih.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 avg 2015, 12:56

Ma Adriano nije nesto skupo ni placen, i vjerujem da ce Balo i on dijeliti minutazu, dok je Bacca nedodirljiv :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 28 avg 2015, 12:57

Ma skup je ako ce bit za klupe, s'obzirom da ste mogli dovest postenog vezjaka za te pare. :)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 avg 2015, 12:59

Ne kazem da ce biti klupa, ali nece svaku ni igrati, sve zavisi od forme njega i balonje, vjerujem da ce na pocetku Adriano imati prednost, dok se ne vidi sta je sa Balotelijem. a nije vala bio nesto ni skup. 'ta je za nas 8 M sad kad imamo love haha :D

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 28 avg 2015, 13:02

:lol: Ako se ima za Bertolacija, ima i za Adriana :) Nisam znao da je 8 mil, sica je to onda. Nista, neka vam je sa srecom i da dogurate do te lige prvaka vise :thumbup:

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 28 avg 2015, 13:05

slika

Poceli ste trositi kao Liverpool. Trosite a ne pojacavate se :facepalm:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 avg 2015, 13:08

Bgm zao mi para za Bertolacija kao da su moje al gotovo je sad... ma dogurat cemo i do LP samo poistiha..... dok se zaukcemo care :D

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 28 avg 2015, 13:14

Italia je napisao/la:a opet Balo je po meni (kad igra) klasu iznad ovih.
Bacca je doktor za Balonju. Da Milan ima pola Rakitića iz doba Seville isao bi ribar na +25 i to samo u prvenstvu :kafa:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 avg 2015, 13:18

Bacca je stroj, steta sto nema bolje suigrace iza sebe, pokidao bi momak :D

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 28 avg 2015, 13:18

I ja mislim da ce Balo i Adriano dijeliti minutazu,
sve zavisi od Balotelija u ciju ce korist podijela ici.
Bacca je zvjer, mora igrati.

Nerealno je bilo ocekivati da se popune sve pozicije za jedan mercato,
ali moraju dovesti jednog veznog sad, AMC ili kreativnog CM, nije bitno kojeg
a drugog u januaru.
Gledam ovaj sastav i Honda I Bonaventura bodu oci.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 28 avg 2015, 14:18

Ako Suso,Jose Mauri(loan) i Nocerino odu ocekujem tog veznjaka koji zna stati na loptu, sacuvati loptu, dati precizan pas, tipa Witsel ili Moutinho.
S druge strane ako se njih ne uspiju rijesiti onda vjerovatno nece nikoga dovoditi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 avg 2015, 14:47

A evo sad čitam da bi Soriano moga biti "last minute deal" :zviz:
Pa oni stvarno nisu normalni. Puna ekipa veznjaka a nigdje kreativca
Il Club più titolato al mondo!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.