FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mladost je prilično tvrda ekipa, ne primaju puno golova kući. Na golu im je "naš" Hadžić, koji iako ga mi pamtimo po golu "kroz uši" protiv Plzena, uopšte nije loš golman. Samo se nadam da protiv nas neće biti u formi kao onaj iz Viteza... Očekujem i zadovoljan sa 0:1.
Kad je suđenje u pitanju,ne razmišljam u pravcu da će biti tendenciozno.Ali se bojim kriterija.Ako pusti grublju igru i ako taj kriterij bude isti za obje ekipe,to je voda na njihov mlin. A nećeš mu moći prigovoriti....
Dakle, pošto sam u posljednje vrijeme pročitao da dosta ljudi i "navijača" ima kritike na Željin jug, bujrum svi večeras u 18 sati kod pozornice na Vilsu pored Zemaljskog muzeja, da svi zajedno prokomentarišemo trenutnu situaciju i da damo prijedloge kako bi bilo bolje i nama a i našem klubu, jer smo svi svjedoci nakon posljednje utakmice koliko nas naša ljubav treba. ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Bez obzira na sve probleme sa igračkim kadrom (Kosorić, Đelmić), Željo ovo treba uzeti. Ne smijemo pričati o sudiji i na te stvari trošiti energiju. Željo je jednostavno dosta kvalitetniji od Mladosti i pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.
U ovakvim utakmicama (kao i u većini ostalih) najbitniji je pristup. Ukoliko uđemo "čiste glave" i sa punim angažmanom, ovo ćemo rutinski dobiti.
U ovakvim utakmicama (kao i u većini ostalih) najbitniji je pristup. Ukoliko uđemo "čiste glave" i sa punim angažmanom, ovo ćemo rutinski dobiti.
Ja opet mislim da je vrijeme za nasu dobru utakmicu. Sinoc na treningu skracen teren i uvjezbavana zavrsnica Oda tacno zna sta nam je skripalo bezbroj puta je sve zaustavio obrazlozio i ponovio. Nema privilegovanih svakom je tacno rekao kako treba i gdje se grijesi. Na igracima se primjeti da se trude pogotovo nakon sto Oda prekine igru da bi obikasnio sta ne valja.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Zadnje tri tekme smo odigrali dobro (Vitez, Široki, Velež). Protiv Viteza je golman domaćina branio utakmicu života, protiv Širokog sudije na sceni - da smo poveli 2 razlike, kada je Kokotu svirao nepostojeći ofsajd ne bi ni spominjali Tiagov gol. Protiv Veleža smo nakon vodstva imali bruku prilika da riješimo tekmu u prvom poluvremenu i u ovoj utakmici nam pristup (nakon gola) nije bio na najvećoj razini.pile87 je napisao/la:Ja opet mislim da je vrijeme za nasu dobru utakmicu. Sinoc na treningu skracen teren i uvjezbavana zavrsnica Oda tacno zna sta nam je skripalo bezbroj puta je sve zaustavio obrazlozio i ponovio. Nema privilegovanih svakom je tacno rekao kako treba i gdje se grijesi. Na igracima se primjeti da se trude pogotovo nakon sto Oda prekine igru da bi obikasnio sta ne valja.
Rijetko sam kad previše optimističan, ali mislim da ćemo ove glat dobiti.
Pozdrav

Općenito je igra u zadnjoj trećini terena najtanja, što je malo čudno kad se u obzir uzme da je ekipa u ofenzivi najjača.pile87 je napisao/la:Ja opet mislim da je vrijeme za nasu dobru utakmicu. Sinoc na treningu skracen teren i uvjezbavana zavrsnica Oda tacno zna sta nam je skripalo bezbroj puta je sve zaustavio obrazlozio i ponovio. Nema privilegovanih svakom je tacno rekao kako treba i gdje se grijesi. Na igracima se primjeti da se trude pogotovo nakon sto Oda prekine igru da bi obikasnio sta ne valja.
Kad kažem najtanja, ne mislim da je loša, nego da može bolje.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Nama najviše škripi što stanemo kad damo gol.. To nam je i prije Odovića bio problem.. I najlošije ekipe lige su nas znale stisnuti i napraviti nam probleme u tim periodima.. Ne znam do čega je ali te oscilacije treba reducirati.. Kada damo gol trebali bi dodatno stisnuti protivnika jer je u tom periodu najranjiviji a ne totalno prepustiti igru..pile87 je napisao/la:Ja opet mislim da je vrijeme za nasu dobru utakmicu. Sinoc na treningu skracen teren i uvjezbavana zavrsnica Oda tacno zna sta nam je skripalo bezbroj puta je sve zaustavio obrazlozio i ponovio. Nema privilegovanih svakom je tacno rekao kako treba i gdje se grijesi. Na igracima se primjeti da se trude pogotovo nakon sto Oda prekine igru da bi obikasnio sta ne valja.
BUDI ŽELJO !!!
Ima li veceras trening i u kolko ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Firma GONG je odštampala sveske sa motivom našeg Kluba, a distribuciju radi firma Exclusive koja sutra organizuje veliko druženje mališana na dočeku nove školske godine.
http://fkzeljeznicar.ba/fudbaleri-se-su ... ine/16254/

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Lijep potez..likusa je napisao/la:Firma GONG je odštampala sveske sa motivom našeg Kluba, a distribuciju radi firma Exclusive koja sutra organizuje veliko druženje mališana na dočeku nove školske godine.
![]()
![]()
![]()
Imam jedan prijedlog za fan shop.. Ima dosta raje koja bi volila imati fotografiju prvog tima i stručnog štaba sa potpisima.. Pored njih ja bih volio imati i Švabinu fotku sa potpisom.. Bolji suvenir se ne može kupiti a nebi koštalo puno...
BUDI ŽELJO !!!
Veliko pospremanje u klubu dajte i Hareta u paketu slozite...
Kod muzeja, 18h, kukali ste, evo vam prilike da date prijedloge i kritike.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
U narednom periodu ocekujem velike stvari ,samo strpljenja uprava na celu sa gredom radi odlican posao.pile87 je napisao/la:Veliko pospremanje u klubu dajte i Hareta u paketu slozite...
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
-
- Kontakt:
Greda je ljut

Pa gore nece biti sigurno. Dokle god vidim da znaju sta hoce zadovoljan sam. Bas me zanima sta ocekujesBLU SKY je napisao/la:U narednom periodu ocekujem velike stvari ,samo strpljenja uprava na celu sa gredom radi odlican posao.pile87 je napisao/la:Veliko pospremanje u klubu dajte i Hareta u paketu slozite...

- Jaozinho22
- Kontakt:

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Može sad violina kurcu svirat 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
Prava stvar. Ovo sam odavno priželjkivao. Dosta je više Reala, Barcelone i ostalih ku.raca palaca po tekama.likusa je napisao/la:Firma GONG je odštampala sveske sa motivom našeg Kluba, a distribuciju radi firma Exclusive koja sutra organizuje veliko druženje mališana na dočeku nove školske godine.
![]()
![]()
![]()
A ko je violina? Znam ko je imenom i prezimenom, a sta je on bio u klubu i cim se bavio?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Trenutno korisnika/ca: bablaz1, Hrasno15, Lokomotifa i 49 gostiju.