Haj ti sad predlozi neke uvjete,kladio sam se sa Rajazom u avatar i potpis,neam ideje na sta se mozemo kladiti na forumu osim odlaska sa istog.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
ma nije bitno više.KopLfc je napisao/la:"Ne igra im se" je mozda prejak izraz. Ali dodje ti na isto. Eto mogu reci,ne trude se ili ne zapnu toliko koliko kad igraju domace utakmice u ligi. Pogledaj ti njihov roster ili Evertona prosle godine. To je roster gdje imas solidnih 13-14 igraca ostali su goli qrac.
Kako ti da ocekujes da jedan Soton zavrsi u top 10 sto im i jest cilj ove godine i da ravnopravno igraju u evropa ligi.
To je shvatio i Koeman i poslao izmiksan sastav. Naravno da ne opravdam ovaj njegov potez ako to mislis ili ispadanje Sotona,ja bih logicno volio da su prosli i Soton i WHU ali znao sam da su za to sanse minimalne,dabogda da su nasi timovi naletjeli na njih.
Ma ovi iz Dnipra dosli direkt sa linije i odmah na stadion, Evropljani se usrali.messilla je napisao/la:Ja luzerskog mentaliteta, skinu gaće odmah.Zamisli da su oni iz Dnipra tako razmišljali, qurac bi došli na korak do titule i plasmana u LP.
Pa oduvijek je bilo ako ne znas iskoristiti protivnik ce znati, a Valencia je to znala i zasluženo prošla je dalje. O tom dvomeču bi se dalo diskutovati. I Arsenal je prvu sa 2:1 dobio poprilično bezveze iako je Parlov (kako se već pise) majstorski zabio za 2:1 iz slobodnjak. Ipak, mislim, ako me sjecanje jos dobro sluzi da smo mi vodili u Londonu preko Juana Sancheza . Jel boli to taj poraz jos uvijek?rambo16 je napisao/la:Pa ako se sjećaš,kako imaš obraza pričat o toj pobjedi Valencie?
Brat Carew kaznio dvije greške,a na drugoj strani sudije i Canizares držali stvar pod kontrolom.
Labudovima Šišmiši nikad ništa nisu mogli. Naučno dokazano
Šuti i mi smo ovdje zakrvili, još malo pa će glave padati.JFH9 je napisao/la:Ma ovi iz Dnipra dosli direkt sa linije i odmah na stadion, Evropljani se usrali.![]()
Ne boj se,u narednih par godina ce se koef.sigurno popraviti,tesko da se mogu ponoviti prethodne sezone u LP a ove godine ocekujem od spursa i redsa ozbiljniji pristup u EL pogotovo radi nagrade.let3 je napisao/la:ma nije bitno više.KopLfc je napisao/la:"Ne igra im se" je mozda prejak izraz. Ali dodje ti na isto. Eto mogu reci,ne trude se ili ne zapnu toliko koliko kad igraju domace utakmice u ligi. Pogledaj ti njihov roster ili Evertona prosle godine. To je roster gdje imas solidnih 13-14 igraca ostali su goli qrac.
Kako ti da ocekujes da jedan Soton zavrsi u top 10 sto im i jest cilj ove godine i da ravnopravno igraju u evropa ligi.
To je shvatio i Koeman i poslao izmiksan sastav. Naravno da ne opravdam ovaj njegov potez ako to mislis ili ispadanje Sotona,ja bih logicno volio da su prosli i Soton i WHU ali znao sam da su za to sanse minimalne,dabogda da su nasi timovi naletjeli na njih.
Evo da si u pravu sa tim engleskim mitom i da im se zaista ne igra EL - OK, uzmimo da je tako
šta ti misliš kada godinu- dvije EPL izgubi koeficijent i popuši mjesto u LP (a ovim trendom groznih nastupa u LE konstantno narušavaju sebi taj koeficijent) i ako ostano na samo 3 predstavnika LP....hoce li se onda potegnuti nova šuplja - kako im se ne igra ni LP![]()
pa eto neka igraju EPL ,Carling kup i FA kup i svima dobrone trebaju nikako u Evropi igrati...oni sami sebi postaju svrha tako.
jbg, tom logikom i kad neki tim ispadnje iz lige, mogu se vaditi kako im se nije igralo
Sevilla ima LP a Soton kar.inu.Faraon iz Visokog je napisao/la:Šta Soton ima od Europa Lige,a šta Sevilla ?
Sevilla zaradila pare kroz EL, osvojila trofej i direktno se plasirala u grupnu fazu LP....eto šta imaFaraon iz Visokog je napisao/la:Šta Soton ima od Europa Lige,a šta Sevilla ?
Moze. Moram da kazem da mi sestra navija za Liverpool pa ce mi biti uzitak da ne osvoje trofejKopLfc je napisao/la:@Adi Zepce
Ajde oboje,mozemo po zavrsetku takmicenja kad ga Liverpool osvoji odluciti koji avatar i koji potpis.
Ma uglavnom pamtim utakmice u kojima su nas sudije debelo zakinule. A tada baš jesuAdi_Zepce je napisao/la: Jel boli to taj poraz jos uvijek?![]()
Ma hajde malo rasprave do vikenda ne šteti, onda idu ligaške utakmice i sve će se smiriti, ko što su se smirili protesti po Bosni.messilla je napisao/la: Šuti i mi smo ovdje zakrvili, još malo pa će glave padati.![]()
Ma jok, da zna bila bi kao brat i navijala za ValenciuKopLfc je napisao/la:Vidis,kako ti sestra zna sta je pravi klub.
Jbg sad ti mozes pricati da su vas zakinule, a mogu i ja kukati da onaj slobodanjak u prvoj nije biorambo16 je napisao/la:Ma uglavnom pamtim utakmice u kojima su nas sudije debelo zakinule. A tada baš jesuAdi_Zepce je napisao/la: Jel boli to taj poraz jos uvijek?![]()
Onaj start sa dvije noge nekad u prvom,pa onaj čist penal nad Piresom u drugom gdje sudija daje Piresu žuti zbog dajvanja![]()
Poraz ko poraz se zaboravi. Ali nepravda nikad
Upravo tako.JoseMourinho je napisao/la:koliko se trude dokazat da nije Premierhsip najbolji, najgledaniji, najjaci, najljepsi, najbogatiji itd...
Ne kontam šta imate od toga, svako gleda šta mu je volja, a večina ljudi na svijetu je odabrala Premiership, tako da niko nikom mišljenje nece promjenit, al vecina je ta koja odluci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.