Lige petice

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Najbolja liga je...?

Premiership
277
43%
Primera Division
164
26%
Seria A
99
15%
Bundesliga
90
14%
Le Championat
10
2%

Ukupno glasova: 640

KopLfc
Kontakt:

Re: Lige petice

Post Postao/la KopLfc » 27 avg 2015, 23:29

Kako slabiji,pa Viljareal bi valjda pomeo Pool i Spurse :mrgreen:
Haj ti sad predlozi neke uvjete,kladio sam se sa Rajazom u avatar i potpis,neam ideje na sta se mozemo kladiti na forumu osim odlaska sa istog.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 avg 2015, 23:31

KopLfc je napisao/la:"Ne igra im se" je mozda prejak izraz. Ali dodje ti na isto. Eto mogu reci,ne trude se ili ne zapnu toliko koliko kad igraju domace utakmice u ligi. Pogledaj ti njihov roster ili Evertona prosle godine. To je roster gdje imas solidnih 13-14 igraca ostali su goli qrac.
Kako ti da ocekujes da jedan Soton zavrsi u top 10 sto im i jest cilj ove godine i da ravnopravno igraju u evropa ligi.
To je shvatio i Koeman i poslao izmiksan sastav. Naravno da ne opravdam ovaj njegov potez ako to mislis ili ispadanje Sotona,ja bih logicno volio da su prosli i Soton i WHU ali znao sam da su za to sanse minimalne,dabogda da su nasi timovi naletjeli na njih.
ma nije bitno više.

Evo da si u pravu sa tim engleskim mitom i da im se zaista ne igra EL - OK, uzmimo da je tako

šta ti misliš kada godinu- dvije EPL izgubi koeficijent i popuši mjesto u LP (a ovim trendom groznih nastupa u LE konstantno narušavaju sebi taj koeficijent) i ako ostano na samo 3 predstavnika LP....hoce li se onda potegnuti nova šuplja - kako im se ne igra ni LP :mrgreen:

pa eto neka igraju EPL ,Carling kup i FA kup i svima dobro :salut: ne trebaju nikako u Evropi igrati...oni sami sebi postaju svrha tako.

jbg, tom logikom i kad neki tim ispadnje iz lige, mogu se vaditi kako im se nije igralo :mrgreen:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 27 avg 2015, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 27 avg 2015, 23:31

Ko je ba slabiji ? Bilbao je nakon Dortmunda najjaca ekipa u trenutnom zrijebu ne racunajuci potencijalne ekipe koje ce se prikljuciti iz LP.
Kakav Liverpool kakvi Totenhami.Dao Bog da se sto ranije sretnu da im zube polome.
Premalo se respektuje taj Bilbao a sve i jedan fan se jezi kada njegov klub igra protiv istog.Ne postoji gori protivnik iz 100 razloga za njegov klub.
Villareal zbog dobro odradjenog transfer perioda i odlicnog sistema vidim u samoj zavrsnici ovog takmicenja.

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 27 avg 2015, 23:32

messilla je napisao/la:Ja luzerskog mentaliteta, skinu gaće odmah. :mrgreen: Zamisli da su oni iz Dnipra tako razmišljali, qurac bi došli na korak do titule i plasmana u LP. :mrgreen:
Ma ovi iz Dnipra dosli direkt sa linije i odmah na stadion, Evropljani se usrali. :D A ova vaša oklada, najdalje ce otici Spursi, ali ne mogu oni osvojiti nece njih taj plasman u LP, kad se samo sjetim 2012, ljudi citavu godinu crncili da budu 4. i onda Chelsea osvoji LP i pošalje ih u EL. :urnebes: :urnebes:
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 avg 2015, 23:33

rambo16 je napisao/la:Pa ako se sjećaš,kako imaš obraza pričat o toj pobjedi Valencie?
Brat Carew kaznio dvije greške,a na drugoj strani sudije i Canizares držali stvar pod kontrolom.

Labudovima Šišmiši nikad ništa nisu mogli. Naučno dokazano :D
Pa oduvijek je bilo ako ne znas iskoristiti protivnik ce znati, a Valencia je to znala i zasluženo prošla je dalje. O tom dvomeču bi se dalo diskutovati. I Arsenal je prvu sa 2:1 dobio poprilično bezveze iako je Parlov (kako se već pise) majstorski zabio za 2:1 iz slobodnjak. Ipak, mislim, ako me sjecanje jos dobro sluzi da smo mi vodili u Londonu preko Juana Sancheza . Jel boli to taj poraz jos uvijek? :mrgreen:
Ma kakvi Labudovi. Parejo dokazao da im Šišmiši mogu svašta da urade ;)
@ KopLfc
Ma kako ce bolan, pa Villarreal i Bilbao dolaze iz Primere a ta dva iz nogometnog NBA :mrgreen: . Potpis, avatar, sto hoces od to dvoje ili oboje ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 27 avg 2015, 23:33

Šta Soton ima od Europa Lige,a šta Sevilla ?
Rođen s tobom da budem

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 27 avg 2015, 23:34

JFH9 je napisao/la:Ma ovi iz Dnipra dosli direkt sa linije i odmah na stadion, Evropljani se usrali. :D
Šuti i mi smo ovdje zakrvili, još malo pa će glave padati. :mrgreen: :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

KopLfc
Kontakt:

Re: RE: Re: Lige petice

Post Postao/la KopLfc » 27 avg 2015, 23:34

let3 je napisao/la:
KopLfc je napisao/la:"Ne igra im se" je mozda prejak izraz. Ali dodje ti na isto. Eto mogu reci,ne trude se ili ne zapnu toliko koliko kad igraju domace utakmice u ligi. Pogledaj ti njihov roster ili Evertona prosle godine. To je roster gdje imas solidnih 13-14 igraca ostali su goli qrac.
Kako ti da ocekujes da jedan Soton zavrsi u top 10 sto im i jest cilj ove godine i da ravnopravno igraju u evropa ligi.
To je shvatio i Koeman i poslao izmiksan sastav. Naravno da ne opravdam ovaj njegov potez ako to mislis ili ispadanje Sotona,ja bih logicno volio da su prosli i Soton i WHU ali znao sam da su za to sanse minimalne,dabogda da su nasi timovi naletjeli na njih.
ma nije bitno više.

Evo da si u pravu sa tim engleskim mitom i da im se zaista ne igra EL - OK, uzmimo da je tako

šta ti misliš kada godinu- dvije EPL izgubi koeficijent i popuši mjesto u LP (a ovim trendom groznih nastupa u LE konstantno narušavaju sebi taj koeficijent) i ako ostano na samo 3 predstavnika LP....hoce li se onda potegnuti nova šuplja - kako im se ne igra ni LP :mrgreen:

pa eto neka igraju EPL ,Carling kup i FA kup i svima dobro :salut: ne trebaju nikako u Evropi igrati...oni sami sebi postaju svrha tako.

jbg, tom logikom i kad neki tim ispadnje iz lige, mogu se vaditi kako im se nije igralo :mrgreen:
Ne boj se,u narednih par godina ce se koef.sigurno popraviti,tesko da se mogu ponoviti prethodne sezone u LP a ove godine ocekujem od spursa i redsa ozbiljniji pristup u EL pogotovo radi nagrade.

Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
710 Apperances
186 Goals

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 27 avg 2015, 23:35

Faraon iz Visokog je napisao/la:Šta Soton ima od Europa Lige,a šta Sevilla ?
Sevilla ima LP a Soton kar.inu.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 avg 2015, 23:36

Faraon iz Visokog je napisao/la:Šta Soton ima od Europa Lige,a šta Sevilla ?
Sevilla zaradila pare kroz EL, osvojila trofej i direktno se plasirala u grupnu fazu LP....eto šta ima

A Soton, ono što se kaže- jednom u 100 godina izađe u Evropu i odmah dobije po ušima još u kvalifikacijama.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 27 avg 2015, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 27 avg 2015, 23:37

@Adi Zepce

Ajde oboje,mozemo po zavrsetku takmicenja kad ga Liverpool osvoji odluciti koji avatar i koji potpis. :mrgreen:
710 Apperances
186 Goals

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 avg 2015, 23:38

KopLfc je napisao/la:@Adi Zepce

Ajde oboje,mozemo po zavrsetku takmicenja kad ga Liverpool osvoji odluciti koji avatar i koji potpis. :mrgreen:
Moze. Moram da kazem da mi sestra navija za Liverpool pa ce mi biti uzitak da ne osvoje trofej :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 27 avg 2015, 23:38

Adi_Zepce je napisao/la: Jel boli to taj poraz jos uvijek? :mrgreen:
Ma uglavnom pamtim utakmice u kojima su nas sudije debelo zakinule. A tada baš jesu
Onaj start sa dvije noge nekad u prvom,pa onaj čist penal nad Piresom u drugom gdje sudija daje Piresu žuti zbog dajvanja :lol:

Poraz ko poraz se zaboravi. Ali nepravda nikad :mrgreen:
A.F.C. Bournemouth!

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 27 avg 2015, 23:38

messilla je napisao/la: Šuti i mi smo ovdje zakrvili, još malo pa će glave padati. :mrgreen: :mrgreen:
Ma hajde malo rasprave do vikenda ne šteti, onda idu ligaške utakmice i sve će se smiriti, ko što su se smirili protesti po Bosni. :mrgreen:

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 27 avg 2015, 23:39

Vidis,kako ti sestra zna sta je pravi klub. :mrgreen:
710 Apperances
186 Goals

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 27 avg 2015, 23:41

slika

Gledaj ekipe sunce ti :tokralju:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 avg 2015, 23:42

KopLfc je napisao/la:Vidis,kako ti sestra zna sta je pravi klub. :mrgreen:
Ma jok, da zna bila bi kao brat i navijala za Valenciu :mrgreen:
rambo16 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la: Jel boli to taj poraz jos uvijek? :mrgreen:
Ma uglavnom pamtim utakmice u kojima su nas sudije debelo zakinule. A tada baš jesu
Onaj start sa dvije noge nekad u prvom,pa onaj čist penal nad Piresom u drugom gdje sudija daje Piresu žuti zbog dajvanja :lol:

Poraz ko poraz se zaboravi. Ali nepravda nikad :mrgreen:
Jbg sad ti mozes pricati da su vas zakinule, a mogu i ja kukati da onaj slobodanjak u prvoj nije bio :mrgreen: . Kako god, mogu reci da je tada LP bila uzivancija ;)

www.valencia-balkan.net

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 27 avg 2015, 23:45

Inace rasprava na ovoj temi je tri put bolja,nego ista rasprava koja se odvijala na temi predvidjenoj za ligu prvaka.
Tamo se bas vidjelo da pojedinci pisu radi spama i trola,zato ih i nema ovdje.
@Avocatto,vrijeme kad je Serija A bila dominantna :mrgreen:
710 Apperances
186 Goals

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 27 avg 2015, 23:55

koliko se trude dokazat da nije Premierhsip najbolji, najgledaniji, najjaci, najljepsi, najbogatiji itd...

Ne kontam šta imate od toga, svako gleda šta mu je volja, a večina ljudi na svijetu je odabrala Premiership, tako da niko nikom mišljenje nece promjenit, al vecina je ta koja odluci :kafa:

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 27 avg 2015, 23:58

JoseMourinho je napisao/la:koliko se trude dokazat da nije Premierhsip najbolji, najgledaniji, najjaci, najljepsi, najbogatiji itd...

Ne kontam šta imate od toga, svako gleda šta mu je volja, a večina ljudi na svijetu je odabrala Premiership, tako da niko nikom mišljenje nece promjenit, al vecina je ta koja odluci :kafa:
Upravo tako. :thumbup: To pokazuje i ova anketa na vrhu stranice.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.