Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Pa imaju li ovi promasaj za 3 poena ccc
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Joj al Stipanovic zaukca Bilana 

-
- Kontakt:
EdoBa je napisao/la:kakvu ulogu ima u albi ?boomerang5 je napisao/la:joj ovog pasalica komedijasa ... sa pola terena ucinkovitiji nego na protivnickoj polovini...realno on je mozda i jedini sa albijanicem(bez obzira na danasnju partiju) pravi visak ovdje ... i amer je vala realno jako sporan, ali se da primjetiti kako ima kompletno drugu ulogu ovdje nego u albi ...
vise je orijentisan na kos nego asistencije...mada bi kao trebao biti all around igrac
sto gordic nije igrao ?
Ljudi nas ponizavaju jbg
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Lako se s ovakvom ekipom zajebavat.delinjo je napisao/la:Ljudi nas ponizavaju jbg
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Pa jesu li oni ikako pobjedili il makar izgubili ispod 10 poena razlike?
Re: Odg: RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Nazalost jbg...al u ovoj situaciji da nisu mogli naci boljeg crnca ne znam jbg...ovaj je krampa realnoJonSnow je napisao/la:Lako se s ovakvom ekipom zajebavat.delinjo je napisao/la:Ljudi nas ponizavaju jbg
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja ne znam šta je sa ovim Renfroem... valjda proradi na Euru
Dobro je ovo bilo nema se sta pametovati 

Šta najviše fali Buzi u igri pa ne može da uđe u ovaj Ivanovićev sistem?
Samo naprijed Saraj'vo!
Malo mudaTele33 je napisao/la:Šta najviše fali Buzi u igri pa ne može da uđe u ovaj Ivanovićev sistem?

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Solidna utakmica naših, daju 110% svojih mogućnosti, radna ekipa koja mukotrpno gradi svaki poen, vidi se duškov rukopis, krvare u odbrani, u napadu strpljivo, odlično vrte pick and roll i pick and pop, neznam razlog neigranja gorde i buze, buzu sam baš volio vidjeti u ovoj tekmi, uglavnom nećemo biti kanta za napucavanje, a usudio bi se reći da uz malo sreće možemo biti bolji od finske, izraela, rusije,pa možda i poljske.Hrvatska je moćna, još ih je večeras baš išao vanjski šut, nisam siguran da osim finaca, poljaci,rusi i izraelci mogu odigrati na nivou koji je pokazala hrvatska večeras.
Zadnja izmjena: ovisnik, dana/u 27 avg 2015, 19:54, ukupno mijenjano 2 puta.
delinjo je napisao/la:Malo mudaTele33 je napisao/la:Šta najviše fali Buzi u igri pa ne može da uđe u ovaj Ivanovićev sistem?

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Dobro je ovo ljudi kako je bilo,popravilo se sve,ima tu prostora za napredak i bice ga sigurno do prvenstva,sa ovakvim rosterom nema se sta puno ocekivati zato polako,sta god naprave dobro je.
FK Sarajevo !
Malo mudadelinjo je napisao/la:Tele33 je napisao/la:Šta najviše fali Buzi u igri pa ne može da uđe u ovaj Ivanovićev sistem?

Dobro to

Zadnja izmjena: Tele33, dana/u 27 avg 2015, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Samo naprijed Saraj'vo!
Solidna tekma nasih, steta sto nema glavnog trojca, svasta bi bilo, ovako samo mogu da zamisljam kakav bi plasman ostvarili. Kikanovic i Stipanovic odlicni, Renfro izgubljen al mislim da ce ici na bolje, Rasko mi je cirkus, kao da je tek poceo trenirat kosarku 

1946
- kupus army
- Kontakt:
Steta sto nam fale tri najbolja igraca,na ovaj roster i ovakav Duskov rad mislim da bi bili ekipa bez limita.Sto se tice danasnje tekme ja sam zadovoljan,ovo sto sad Hrvati imaju nisu okupili sigurno zadnjih 15-tak godina,drzali smo se solidno i pored njihovog nestvarnog suta,puno se tosimo u odbrani,sto ce protiv slabijih ekipa sigurno donijeti rezultat,protiv Hrvtata je pucalo par puta na isteku napada,al nema veze bolje i sad,nego na prvenstvu.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.