FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 07 maj 2010, 23:50

Samo da Zeljo moze kako npr ko sto Velez ima ono online prenos ,to bi bilo extra .
Zadnja izmjena: ST-57 Ciciban, dana/u 07 maj 2010, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 maj 2010, 23:51

boccaccio je napisao/la:Kerla ionako ne bi igrao protiv olimpika jer se vraca Bogicevic,tako da je vjerovatno uz saglasnost Amara ovaj otisao na probu...Mesanovic nece igrati,a pored njega i Bucan i Beslija imaju kartone...koliko me to brine,toliko mi je i drago,ova dvojica ce se odmoriti za pitare,a tu su Stanic i Visca koji su odmorni i trebaju iskoristiti sansu koju ce garant dobiti
Beslija ima dva kartona pa ga vjerovatno Amar cuva da ne bi dobio i treci u mecu sa Olimpikom i tako preskocio derbi. Bucan je, navodno, namjerno skinuo dres u Mostaru da bi dobio treci zuti i rjesio se kartona pred derbi.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 07 maj 2010, 23:55

al evo citam malo vis,kad ono sehic i mesic 600000,rovcanin,mesanoic,colic,culum,stanic preko 400000,bekric 750000,i to znaci eura,i vrijednost,a da bi ga neko kupio mora najmanje 25%vise ponudit nekad cak i duplo,pa strasno gdje ovo ide,......ajmo zeeeeeljjjjjoooooooooo
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 07 maj 2010, 23:57

Jel istina da je momak (Kerla) otiso na probu u Kaiser ili je ovo samo spekulacija?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 07 maj 2010, 23:59

ja sam iz ilijasa ali ne znam ni ja sam kako cu se vratiti :D[/quote]
neznam ni ja kontao sam da izadjem na poluvremenu,jedino to mogu uraditi[/quote]
Ja mislim da imas centru oko 10.20 zadnji,prolazi kroz ilijas,sad gdje ide ne znam ;) ali ipak se raspitaj,ustvari nazovi centru i to je to ;)[/quote]
ima znam radnim danom,al nema nedjeljom jbg

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 maj 2010, 23:59

TO Seyo_TM kralju za ovaj podatak ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 08 maj 2010, 00:00

sajo10 je napisao/la:Jel istina da je momak (Kerla) otiso na probu u Kaiser ili je ovo samo spekulacija?
Istina 100%.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 08 maj 2010, 00:01

sajo10 je napisao/la:Jel istina da je momak (Kerla) otiso na probu u Kaiser ili je ovo samo spekulacija?
prelistaj malo,pa pogledaj..no hard feelings al pogledaj malo po forumu,raspravljano je o tome,al posto zeljo ima toliki broj stranica,shvaticu da je tesko pronaci neki post,al jbg makar zadnje 3----istina
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 08 maj 2010, 00:02

elninho_resTO je napisao/la:al evo citam malo vis,kad ono sehic i mesic 600000,rovcanin,mesanoic,colic,culum,stanic preko 400000,bekric 750000,i to znaci eura,i vrijednost,a da bi ga neko kupio mora najmanje 25%vise ponudit nekad cak i duplo,pa strasno gdje ovo ide,......ajmo zeeeeeljjjjjoooooooooo
ti si mi idol... :D hahaha ko ti je to rekao za transfermarket, da ga castim... :mrgreen:
BRAVE HEART 1979-2005

qwertzuiop
Kontakt:

Post Postao/la qwertzuiop » 08 maj 2010, 01:28

Dajte ljudi šta se zavaravate , šta ste se toliko uživili kao da je Željezničar neki veliki klub koji će nešto uraditi u Evropi.
A vrlo brzo ćete biti spušteni na zemlju kada Željo doživi katastrofu u Evropi kao i svaki Bih klub.
Pa vama su Ćulum i Popović neke igračine , a oni su bili osrednji igrači kluba koji se vječno bori za opstanak u prvoj ligi Srbije , pa vi vidite gdje je ova jadna Bih liga u odnosu na Srbijansku , a da ne pričam o nečemu više , a ove zvijezde imaju 2. noćenja u Banja Luci poslije utakmice ostanu noćiti , a većina košarkaških klubova iz Bih putuje po 7 sati odigra utakmicu i odma ide nazad ...
A Bih košarka u odnosu na Evropu u odnosu na Bih fudbal u odnosu na Evropu je 3 klase ispred.Liga regularna , sa samo 1. puštenom utakmicom u cijeloj sezoni , jedna propala Bosna umalo da dobije Partizuan koji je na F4 Evrolige .... a pogledajte koje se pare vrte u korumpiranom fudbalu ....
Strašno

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 08 maj 2010, 01:29

qwertzuiop je napisao/la:Dajte ljudi šta se zavaravate , šta ste se toliko uživili kao da je Željezničar neki veliki klub koji će nešto uraditi u Evropi.
A vrlo brzo ćete biti spušteni na zemlju kada Željo doživi katastrofu u Evropi kao i svaki Bih klub.
Pa vama su Ćulum i Popović neke igračine , a oni su bili osrednji igrači kluba koji se vječno bori za opstanak u prvoj ligi Srbije , pa vi vidite gdje je ova jadna Bih liga u odnosu na Srbijansku , a da ne pričam o nečemu više , a ove zvijezde imaju 2. noćenja u Banja Luci poslije utakmice ostanu noćiti , a većina košarkaških klubova iz Bih putuje po 7 sati odigra utakmicu i odma ide nazad ...
A Bih košarka u odnosu na Evropu u odnosu na Bih fudbal u odnosu na Evropu je 3 klase ispred.Liga regularna , sa samo 1. puštenom utakmicom u cijeloj sezoni , jedna propala Bosna umalo da dobije Partizuan koji je na F4 Evrolige .... a pogledajte koje se pare vrte u korumpiranom fudbalu ....
Strašno

Debilu glup si.......Od*ebi lagano :D :D :D
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 maj 2010, 01:36

Gledaj ti ovog Banjalucanina navijaca Borca sto sere hahaha ronaldo nek si mu rekao sakriva se pod drugim nikovima ja bi ovakvim automatski dao ban 100% ima drugi nick
siroce ostade mu klub popisan bez titule a i bez kupa :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 08 maj 2010, 01:37

Ponos Torina je napisao/la:Gledaj ti ovog Banjalucanina navijaca Borca sto sere hahaha ronaldo nek si mu rekao
siroce ostade mu klub popisan bez titule a i bez kupa :lol:

Ma debil,kompleksi su cudo :D :D :D
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

Mashke

Post Postao/la Mashke » 08 maj 2010, 01:40

nek si nam otvorio oči,ja od danas ne gledam fudbal,samo kosarku :roll: :roll: :roll:
Ko ne voli Želju,ne voli ni ljude

exsist
Kontakt:

Post Postao/la exsist » 08 maj 2010, 01:49

Dajte ljudi šta se zavaravate , šta ste se toliko uživili kao da je Željezničar neki veliki klub koji će nešto uraditi u Evropi.
Strašno
Svaka cast , prvi post pa na temi o Zelji ;)

Inace , tvoj zivotni san je da jednog dana postanes pametan momak , bez imalo nacionalizma i ostlaih sranja , e pa pasa moj solidni , zao mi je , snovi se ne ispunjavaju osim jedno a to je Zeljo na vrhu evrope ;)

U inat tebi ;)
Life for Bosnia

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 08 maj 2010, 01:51

qwertzuiop je napisao/la:Dajte ljudi šta se zavaravate , šta ste se toliko uživili kao da je Željezničar neki veliki klub koji će nešto uraditi u Evropi.
Strašno
Kad bi izvršili generisanje slučajnih slova i brojeva izgledalo bi pametnije od ovog posta...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

manijak-kosevskob
Kontakt:

Post Postao/la manijak-kosevskob » 08 maj 2010, 02:04

danas sam dobio info da je mali Colic iz Veleza od sljedece sezone kod nas sve je zavrsenoo..

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 maj 2010, 02:06

manijak-kosevskob je napisao/la:danas sam dobio info da je mali Colic iz Veleza od sljedece sezone kod nas sve je zavrsenoo..
Bilo bi dobro kad bi i Osmanagic presao :)

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 08 maj 2010, 02:09

manijak-kosevskob je napisao/la:danas sam dobio info da je mali Colic iz Veleza od sljedece sezone kod nas sve je zavrsenoo..
Prvo nek prođe par sesija u "anonimnim alkoholičarima".. Ako je to taj što se veležovci na njega žale.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 08 maj 2010, 02:09

Extra je on igrac samo treba prvo da rijesi privatne probleme

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Levin, NekoSaDaleka, pinki i 50 gostiju.