Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la dubrava » 25 avg 2015, 10:03

Eh, da, zaboravih možda i najvažniju vijest.

Broj pretplatnika za sezonu 2015/16

6 5 1 7

Prošle sezone brojka je zaustavljena na broju 6388.
Imamo novi rekord :cool:

NITKO KAO HAJDUK IZ SPLITA
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 25 avg 2015, 10:30

dubrava je napisao/la:Eh, da, zaboravih možda i najvažniju vijest.

6 5 1 7

Jesu se nabavile karte :D

...

Milovic rastura zadnje dvije tri utakmice, na pocetku sezone vise je licio na nekog treceligaskog stopera, a i on polako dize formu

Mijo Caktas i Lovre Kalinic dobili pozive od Kovaca, Tnki Vinki za BiH, Ohandza za Kamerun :cool:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 25 avg 2015, 11:14

Ma kakvi, prebrzo su planule. Al, nadam se prolasku i grupama, pa bar na jednu da se ode bilo bi lijepo :) I tu bi dobro legao i Dinamo, još ako se "tuku" Inkera i Zagreba, ufff, bit će ludnica :)
Mogla bi biti lijepa topla jesen. Zato je četvrtak jako bitan.
Ili topla jesen ili ...... ostanak u blatu.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 avg 2015, 19:23

Prije sutrašnje utakmice, jedna slatka vijest s Poljuda :D

Čokolade Zvečeva "Samo ti" i "Volim te" od sada će biti obojane u Hajdukovim bojama :D od svake prodane čokolade hajduku ide 1kn, a prodavat će se u čitavoj Hrvatskoj...
eto, nakon hajdučkog piva, japanki sad imamo i čokoladu pa možemo zameziti :D

meni predobro izgleda :)
slika

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 26 avg 2015, 20:11

dubrava je napisao/la:Prije sutrašnje utakmice, jedna slatka vijest s Poljuda :D

Čokolade Zvečeva "Samo ti" i "Volim te" od sada će biti obojane u Hajdukovim bojama :D od svake prodane čokolade hajduku ide 1kn, a prodavat će se u čitavoj Hrvatskoj...
eto, nakon hajdučkog piva, japanki sad imamo i čokoladu pa možemo zameziti :D

meni predobro izgleda :)
slika
rekao sam vec zeni svojoj da hocu da mi pokloni ovakvu jednu cokoladu, kao dokaz da me voli :lol: :lol: :lol:

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 26 avg 2015, 20:30

Aaaa baš lijepo. Super izgleda, hoću i ja. :ljepota: Al' žao bi mi bilo pojesti. Haha :D
Šaljite. :P

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 avg 2015, 20:32

Isprobat cemo ovo,neka vam kuna-dvije :mrgreen:

Izbori :kafa:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 26 avg 2015, 23:30

Bilo je takvih failova u marketingu s ovim proizvodima, ali ovo s cokoladom je ekstra. Pogotovo zbog naziva cokolade, mada bi ja stavio samo na ovu Samo ti, al dobro. I moram pohvalit da izgledaju ekstra. Zivo me zanima koliko ce prodati, ali mislim da mogu do milijuna sigurno :mrgreen:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 avg 2015, 23:55

dubrava je napisao/la:Eh, da, zaboravih možda i najvažniju vijest.

6 5 1 7

Jel' to isto kao i članske karte?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

NemaStrancaDoBosanca
Kontakt:

Post Postao/la NemaStrancaDoBosanca » 27 avg 2015, 01:51

Nije, clanova je trenutno 13.890 u 2015. godini. Vjerujem da ce do kraja godine biti i vise od 15k.
Iz ljubavi, iz dišpeta. Član Hajduka. http://hajduk.hr/klub/clanstvo

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 27 avg 2015, 08:55

marconato, odgovorio je kolega iznad :)
pretplatničke karte su karte za ići na tekmu. Članske karte ti daju pravo glasa na izborima u klubu i druga prava i povlastice koja imaš već kao član, ali s njima ne možeš na tekmu.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 avg 2015, 10:36

Da da, znam sta su clanske, ali me bunilo ovo pretplatnicke...Kod nas su to sezonske karte, pa sam zato bio u nedoumici.. :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 27 avg 2015, 11:28

Tako je, sezonske ili pretplatničke, isto je :)

Večeras je utakmica sezone. Poljud će biti pun ko šipak, karte su rasprodane već tjedan dana, a one za zapad i istok mogu se na "crnom tržištu" kupiti za 100 eura. Atmosfera u i oko kluba je odlična, sinoć je kao što to i obično biva u europskim utakmicama, korteo prodefilirao gradom.

Vjerujem da su igrači spremni, nabrijani, ali trezveni i hladne glave. Znaju da je ulog velik, utakmica koja može ne samo financijski pomoći klubu (koji se u tom smislu ove godine stabilizirao), već i da se oni pokažu u svom najboljem svjetlu pod europskim reflektorima.
Balić, Vlašić, Maloku, Roguljić, Ohandza, Kiš, redom tinejdžeri koji još nisu pošteno ni orutavili. Danas je, vjerujem, njihov dan.

Što se tiče sastava, malo me Android izbacio iz takta kad je rekao da Jefferson neće nastupiti. On ima drugi žuti, ali će igrati večeras, tako sam bar shvatio Burića sa jučerašnje konferencije.
A mogući sastav je sljedeći;

Kalinić na branki :D Vraća se u formu, ali nadam se, toplo se nadam da večeras neće imati posla.
stoperski par kapetan Milović i Nižić koji je odradio crveni karton i trebao bi biti u prvih 11. Možda, ali samo možda i ne vjerujem da je to izgledno da Bily igra umjesto Nižića, ali sumnjam. Nižić igra solidno u paru sa Milovićem i fino igra..
Lijevi bek će biti Milić koji je već u prvoj tekmi protiv Libereca pokazao da nam je ogromno pojačanje. Jest da zadnjih 10tak minuta nije imao daha ni snage, ali po njegovoj strani Česi su samo jednom probili.
Desni bek je već problematičan. Argentinac Velazquez nema još pravo nastupa. Tu su nam Česi i najviše problema stvarali. Pitanje je hoće li igrati Juranović koji je igrao u Češkoj ili mali Tudor koji se oporavio od ozljede. Prednost dajem Juranoviću (inače, moj dečko iz Dubrave :D ), ali budemo vidli.
Zadnji vezni, ako je točno da će Jefferson igrati je naš Brazileo. Nadam se da će odigrati kao protiv Dinama. Može on to :P

Veza, možda i najbolja zadnjih par godina s lijeva na desno Sušić-Balić-Caktaš-Vlašić. Očekujem od Tinčeka i Vlašića da naprave dar mar :P

A u napadu naš Kamerunac Frane Ohandza.

Česi će vjerojatno igrati povučenije i vrebati priliku iz kontre i polukontre.

I to je to. Trebat će nam i sreće i pameti. Nadam se da ćemo pobijediti i proći iako nam šanse objektivno i nisu velike.
Nadam se da će se i pojedinci iz Torcide unormaliti i da neće biti baklji. I da će sve proći u fer i korektnom sportskom ozračju kako samo oni znaju napraviti.

A poslije da slavimo.
Lagano sam već nervozan i....eto...

AJMO BIJELI!!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 27 avg 2015, 12:01

Mirta je mene zayebla haha, rece ona onda posle utakmice da nema Jeffa ali dobro je, tesko bi njegov izostanak mogli nadoknaditi

Rekao si sve, nema se sta dodati, sinocni karusel najveci u povijesti, doslovno nebo treperi, veceras ce sve eksplodirati, inace jedan lik mi je davao 100 eura za kartu ali nema teorijske sanse da je dam haha

Dabogda se ovo ponovilo veceras

[youtube][/youtube]

HRHB

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 27 avg 2015, 15:26

Hoce li neko veceras prenositi Hajduk, ili ako neko zna gdje se moze pogledati da postavi kakav link

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 avg 2015, 15:38

damirc je napisao/la:Hoce li neko veceras prenositi Hajduk, ili ako neko zna gdje se moze pogledati da postavi kakav link
HRT2

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 27 avg 2015, 18:05

Gori grad, AJMO BILIIIII

HRHB

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 27 avg 2015, 18:08

Android je napisao/la:Gori grad, AJMO BILIIIII
Jesi stigao, jel ludnica dole? :)

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 27 avg 2015, 20:46

uzas..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 27 avg 2015, 22:21

morat ću prespavati pa sutra nešto napisati...sad ne mogu....a i glava me previše boli...
:(

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.