FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad vec spominjete Ibrakove greske, spomenite onda i dovodjenje Barbarica, Benke, Stepanova, Delaca za nula maraka, zarada od prodaje Dupovca, Milosa i Cimija, te dovodjenje Harmonija isto tako za nula maraka a to je igrac koji je u pet deka sa Cimijem a jos nije u pravoj formi... sto se tice Alispahica i Ostrakovica Ibrak nije kriv za njihovu losu formu i povrede, Meša je doveden u nadi da ce proradit i Boga smo molili da tako i bude... tako rade i neki veci maheri od Ibraka u vecim klubovima a u stvari mi trenutno i mozemo samo takve ljude dovest...
Ibrakovic je dobar bolje ono sta je prije bilo kod nas.On mora ostati u Clubu, sto mi prije 2 dana dao dres sarajeva 

- BosnianKingdom
- Kontakt:
Čuj Ibro igro za Unis, joj kralja ocm nikad čuo za njega,a zgrada mi u stadionu Unisa ocm..
Sabrine mi moje!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Nek i meni da, pa ću i ja na tribini samo pjevati " Oni ti ga puše IBRACE "Zukanovic je napisao/la:Ibrakovic je dobar bolje ono sta je prije bilo kod nas.On mora ostati u Clubu, sto mi prije 2 dana dao dres sarajeva
Sabrine mi moje!
Po cemu je promasaj? Jako loše je to sto nije znao jezik, dok je naucio jezik ispao je iz forme... onda je pokazao protiv Širokog u gostima da je jako dobar bek. Poslije toga ide dzeno na klupi i forsiranje barića... zabija mozda i jedan od najbitnijih golova u gostima za titulu, tu dobija ozljedu i to je to... reprezentativac svoje zemlje i neko ko je prije nas samo zbog administrativnih razloga ostao bez ugovora sa CZ.pitic je napisao/la:Više od par promašaja, ali eto.
Kallasi,
Samo malo manje od godine prije dolaska kod nas bio motor sredine terena koja je usla u LIGA UEFA preko Štutgarta...pitic je napisao/la:Više od par promašaja, ali eto.
Alispahić
slažem sepitic je napisao/la:Više od par promašaja, ali eto.
Barić,
Šališ se je li tako? U ovoj polusezoni je kritican prvi dio ugovora malo je reci dobar ... smijesno je uospte raspravljati.. gol atromitosu na skosevu i jos dosta bitnih golova...pitic je napisao/la:Više od par promašaja, ali eto.
Puzigača,
doveden kao rezervni golman, i kao takav je najbolji u ligipitic je napisao/la:Više od par promašaja, ali eto.
Oštraković,
Jedan od najboljih strijelaca ekipe je promasaj? Aferimpitic je napisao/la:Više od par promašaja, ali eto.
Okići
Mislim da je njega neigranje ubilo psihicki a dosao je kao najbolji igrac NP, ali slozit cu sepitic je napisao/la:Više od par promašaja, ali eto.
Protić
Nije igrao ono sto je trebao jer u ovoj ligi nama "gatuso" ne treba a on samo to i zna igrati, slazem se da je promasaj ali njega je doveo SKAUT ako se sjecas intervjuapitic je napisao/la:Više od par promašaja, ali eto.
Kostić

A.I. je bio apsolutno protiv njegovog dovođenja!pitic je napisao/la:Više od par promašaja, ali eto.
Berberović
dapitic je napisao/la:Više od par promašaja, ali eto.
Purić
ovo ne mozes nazvati promasajem, momak igra jako dobro, nije mamlaz, sportista je i treba vrremena da nadje svoje mjesto u ekipi sa PRAVIM TRENEROM a ne ovim mamlazompitic je napisao/la:Više od par promašaja, ali eto.
Rustemović

u biti, tvoj psot me podsjeca na ono "JOJ VIDI JE JES DOBRA SVIJU MI... JA BOLJE I LJEPSE CURE NISAM UPOZNAO"... pridjes joj, pokusas ona kaze da neće s tobom na kafu ti se vratis i kazes jaranu "JOJ KUR.AVE OCA MI JA GORE CURE VIDIO NISAM"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Ja znam sigurno da nas 50% sa ovog foruma pljuje i hebe mater Ibrakovicu a da u stvari i oni sami ne znaju zasto je to tako, imamo los period pa onda svaka losa stvar koja se desava u klubu krivi se Ibrakovica...
Nemam nista protiv Ibrakovica ali su vise u pravu ovi sto su protiv njega.
Za mene je Ibrakovic pregovarac, osoba koja se posalje da pregovara sa nekim igracem a iz kluba dobije uslove dokle moze ici i mimo toga mora doci po savjet.
Moj kolega sa posla, nekad jedan od najvatrenijih(i danas je), koji ne ide na utakmice iako je prosao smjene uprave bio jedan od onih koji je tragao i rovio da se nadje statut kaze otprilike prije nekih godinu mozda i malo jace:Sjetices se mene kad ibrakovic sjede na klupu, sjetices se mene i znaces sto sam protiv Ibrakovica i reci ces da sam bio u pravu da je sve radio samo kako bi se domogao klupe jer je to ustvari njegov primarni cilj.
i sjetih se ja.
Meni je od ibrakovica(koji i nije toliki problem iako ima tu i njegove taktike i zelje) veci problem trenerski kadar koji je u najmanju ruku amaterski da ne kazem nesto gore od toga(a vec sa ovim amaterski sam rekao haman najgore). Odnosno ovo sto je @Head napisao se mora desiti ako zelimo da iskoracimo naprijed.
Za mene je Ibrakovic pregovarac, osoba koja se posalje da pregovara sa nekim igracem a iz kluba dobije uslove dokle moze ici i mimo toga mora doci po savjet.
Moj kolega sa posla, nekad jedan od najvatrenijih(i danas je), koji ne ide na utakmice iako je prosao smjene uprave bio jedan od onih koji je tragao i rovio da se nadje statut kaze otprilike prije nekih godinu mozda i malo jace:Sjetices se mene kad ibrakovic sjede na klupu, sjetices se mene i znaces sto sam protiv Ibrakovica i reci ces da sam bio u pravu da je sve radio samo kako bi se domogao klupe jer je to ustvari njegov primarni cilj.
i sjetih se ja.
Meni je od ibrakovica(koji i nije toliki problem iako ima tu i njegove taktike i zelje) veci problem trenerski kadar koji je u najmanju ruku amaterski da ne kazem nesto gore od toga(a vec sa ovim amaterski sam rekao haman najgore). Odnosno ovo sto je @Head napisao se mora desiti ako zelimo da iskoracimo naprijed.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
E o ovome ja pricam vec jako dugo ali jbg napadnu me cak i rijecima da prizivam familiju u klub itdHead je napisao/la:
Enver Lugusic
igracka karijera:
Trenerska karijera:
Mehmed Janjos - Cala
igracka karijera:
Trenerska karijera:
Faruk Hadzibegic
igracka karijera:
Trenerska karijera:
VS
Ibro Hodzic
igracka karijera:
Unis i 2-3 utakmice za Sarajevo
Trenerska karijera: trener golmana u Sarajevu
Samer Naser
Ni google mu ne moze naci podatke
Dzenan Uscuplic
Igracka karijera:
Trenerska karijera
Ima li neko da bi radije zadrzao drugi strucni stab umjesto prvog?
Za mene je vrijednije od Benke imati Lugusica u klubu, odnosno ako je fakat plata Benki 20.000 ja bih je prije dao Lugusicu. A mozda bi za te pare i svi radili, kazem mozda.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Ja jedino što gledam je koliko je ko dao doprinos na terenu.Pantelija je napisao/la:Po cemu je promasaj? Jako loše je to sto nije znao jezik, dok je naucio jezik ispao je iz forme... onda je pokazao protiv Širokog u gostima da je jako dobar bek. Poslije toga ide dzeno na klupi i forsiranje barića... zabija mozda i jedan od najbitnijih golova u gostima za titulu, tu dobija ozljedu i to je to... reprezentativac svoje zemlje i neko ko je prije nas samo zbog administrativnih razloga ostao bez ugovora sa CZ.pitic je napisao/la:Više od par promašaja, ali eto.
Kallasi,
Samo malo manje od godine prije dolaska kod nas bio motor sredine terena koja je usla u LIGA UEFA preko Štutgarta...pitic je napisao/la:Više od par promašaja, ali eto.
Alispahićslažem sepitic je napisao/la:Više od par promašaja, ali eto.
Barić,
Šališ se je li tako? U ovoj polusezoni je kritican prvi dio ugovora malo je reci dobar ... smijesno je uospte raspravljati.. gol atromitosu na skosevu i jos dosta bitnih golova...pitic je napisao/la:Više od par promašaja, ali eto.
Puzigača,
doveden kao rezervni golman, i kao takav je najbolji u ligipitic je napisao/la:Više od par promašaja, ali eto.
Oštraković,
Jedan od najboljih strijelaca ekipe je promasaj? Aferimpitic je napisao/la:Više od par promašaja, ali eto.
Okići
Mislim da je njega neigranje ubilo psihicki a dosao je kao najbolji igrac NP, ali slozit cu sepitic je napisao/la:Više od par promašaja, ali eto.
Protić
Nije igrao ono sto je trebao jer u ovoj ligi nama "gatuso" ne treba a on samo to i zna igrati, slazem se da je promasaj ali njega je doveo SKAUT ako se sjecas intervjuapitic je napisao/la:Više od par promašaja, ali eto.
Kostić
A.I. je bio apsolutno protiv njegovog dovođenja!pitic je napisao/la:Više od par promašaja, ali eto.
Berberović
dapitic je napisao/la:Više od par promašaja, ali eto.
Purić
ovo ne mozes nazvati promasajem, momak igra jako dobro, nije mamlaz, sportista je i treba vrremena da nadje svoje mjesto u ekipi sa PRAVIM TRENEROM a ne ovim mamlazompitic je napisao/la:Više od par promašaja, ali eto.
Rustemović
u biti, tvoj psot me podsjeca na ono "JOJ VIDI JE JES DOBRA SVIJU MI... JA BOLJE I LJEPSE CURE NISAM UPOZNAO"... pridjes joj, pokusas ona kaze da neće s tobom na kafu ti se vratis i kazes jaranu "JOJ KUR.AVE OCA MI JA GORE CURE VIDIO NISAM"
Kallasi - jedino što je dao gol u gostima i to je to. Odigrao još neku utakmicu ostalo proveo kao i ja na tribinama.
Alispahić - neinteresuje me šta je davao u Rijeci nego me interesuje šta je dao u FKS. Nije dao ništa i još je nespreman, a kada je došao u ekipu.
Puzigača - jedino što zna: dobar šut pa ako uđe uđe i izvođenje penala (hvala mu za sve golove koje je dao prije). Ubačaj katastrofalan, odbrana očajan, spor za beka, tehnika 0 jednostavno lopte ne zna da igra. Čovjek nema zamjene na lijevom beku to samo kod nas ima.
Oštraković - da doveden kao rezervni golman i ako se je znalo da će prvi otići i pitanje je bilo kada će se vratiti i hoće li se uopšte vratiti. Pa kakav je zamjenski golman pokazuje to kada god bude na golu od 1 minute ili uđe sa klupe mnogi će dobijati nove sijede dlake na kosi.
Okić - da kada je tek došao ok, ali u zadnje vrijeme to više nije taj igrač gluho bilo. Hem što nije igrao, a nije ga u pojednim utakmicama bilo ni na klupi.
Protić -

Kostić - odigrao samo 2 utakmice ako se sjećam

Berberović - ako je A.I bio protiv njegovog dovođenje ko ga je onda doveo

Purić - hvala mu za jedini doprinos na Grbavici za vrijeme mandata Kodre, to je to što je uradio.
Rustemović - ako sada poslije suspenzije Radovca i odlaska Cimija ne nađe svoje mjesto onda ga neće nikada naći jer ćemo se mi ubrzo pojačavati opet jer će biti neophodno.
Istinu treba u oči pogledati i reći je. Po pitanju navedenih ja sam progledao.
Ibraković nije jednici krivac ima ih još, ali tako je kako je.
SRETAN BROJ - 1725
Jao logike da je Ibrakovicu glavni cilj da bude Šsš 
Pa najnesigurniji posao u Bosni je biti Šsš Fk Sarajeva, i on bi da bude na takvoj poziciji pored sigurnog, odlicno placenog posla na kojem je sada.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Pa najnesigurniji posao u Bosni je biti Šsš Fk Sarajeva, i on bi da bude na takvoj poziciji pored sigurnog, odlicno placenog posla na kojem je sada.
Veće mahalske nema od ove :" Ibraković želi da bude trener FKS ". Hajmo malo ić' logikom, zašto bi uzimao poziciju koja je najnestabilnija u klubu, zašto da ide sa pozicije na kojoj je siguran, sam je Dino rek'o da je zadovoljan njegovim angažmanom kao SD-a, i zašto bi on nakon svega toga želio da bude trener ja bih volio da mi kažu ovi što to potenciraju ? Nit sam za Ibrakovića nit sam protiv njega, nego me samo zanima to što se mahala zbog koje logike i zdravog razuma?!
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Ovde se je na mnoge svršavalo prije nego što su došli za neke opravdano za neke ne: Svršavalo se je na Džemu, djelimično na Oštrakovića na priču jeste li vidjeli kako je branio u Veležu, Alispahić pa to je javno k.rčenje bilo, Kallasi da se je od svršavanja cirkus desio koliko je vremena prošlo dok nije došao reprezentativac ovo ono i na kraju se aldin maskota uključio u cirkus. Barić vidi gdje je igrao, Protić najbolji igrač NP ja lično nikada prije toga nisam čuo za lika kontam tada po pričama sada kada lik dođe hebo Saida kakav će ovaj biti pa pljus šamar.THEC je napisao/la:Berberovic jeste fula ali vratimo se malo unazad kad je bila prica da ga se dovede, mislim da je velika vecina svrsavala na tu cinjenicu da nam se vraca Dzemo, jer smo svi ocekivali da on jos uvijek moze da igra na nekadasnjem nivou i da ce nam biti zato veliko pojacanje, eh sad druga je stvar sto sam Dzemo nije mislio tako i nije ni dosao s tom namjerom nego da zaradi jos koju marku a da igra onako, preko neke stvari (zadnjih nekoliko kola prosle sezone ne racunam tu je vec pokazao da moze bolje) tako da nemamo pravo Ibrakovica kriviti za Dzemu
SRETAN BROJ - 1725
Vidi Ibraković ako imalo mozga ima on se je do sada trebao naviknuti da će vječno dok je u FKS biti crna ovca bilo da su potresi 1 ili 9 rihterove skale u klubu. To je jednostavno tako nemaju šmeka raja za njega što liShofaII je napisao/la:Nemam nista protiv Ibrakovica ali su vise u pravu ovi sto su protiv njega.
i sjetih se ja.

SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
Ljudi u četvrtom osnovne se uči da "je se" i "se je" u potpunosti netačno.
A što se tiče @Headovog posta - isprintati ga u hiljadu primjeraka i odnijeti natrpati u poštanski sandučić predsjedništva kluba.
A što se tiče @Headovog posta - isprintati ga u hiljadu primjeraka i odnijeti natrpati u poštanski sandučić predsjedništva kluba.
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Ljudi u četvrtom osnovne se uči da "je se" i "se je" u potpunosti netačno.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
aposlutno, koja glupost hahahZip je napisao/la:Jao logike da je Ibrakovicu glavni cilj da bude Šsš
@piticu brate ti veze nemas...Ibrakovic je doveo sve provjerene,prejake igrace za nasu ligu..ponavljam,njegovo je da dovede igraca koji mu se kaze i na mjestu koje fali u ekipi u tom trenutku..svi igraci koji su dosli su dosli kao pojacanja,i kao jedni od glavnih igraca u svojim klubovima,ili bivsi reprezentativci(Alispahic)..Okic unistavao u Velezu,Ostrakovic u Olimpicu i Velezu..Protic u NP jedan od najboljih,Baric igrao za Vojvodinu,Puric ti je bio neizostavan igrac kad je Dzeno preuzeo klupu i kad smo uzeli kup,na Dzemu smo mi svi svrsavali da dodje i da ga nije doveo je bali bi mu mater..tu pricu o Puzigaci mozes macku o rep,covjek jedan od nasih najboljih strijelaca trenutno u ekipi,s njim su dosli titula i kup,vazda je igrao..Kostic,Kallasi i Rustem haman da i nisu dobili sansu.,.jbg igracu treba da odigra 3,4 tekme u kontinuitetu da bi nesto pokazao,to nisu igraci tipa Stojceva,Ikandea da odmah imaju potez za raju jbg..
Sto ne spomenes Delaca,Jajala,Stepanova,Barbarica,Ikandea,Benku pa donekle i Krstu..sve igraci za koje bas moras biti maher da ih dovedes u ovu kukuruz saban ligu..
Sto ne spomenes Delaca,Jajala,Stepanova,Barbarica,Ikandea,Benku pa donekle i Krstu..sve igraci za koje bas moras biti maher da ih dovedes u ovu kukuruz saban ligu..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
To da Abdulah, sportski direktor hoće da postane trener je logično isto ko da ja gazda kafane hoću da radim ko šanker, da mi je to ambicija. Sportski direktor je nadređen prvom treneru i svim trenerima u Sarajevu. Nikom nije u cilju da nazaduje, jedna od većih gluposti koje sam ikad pročitao.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ni sam to bolje ne bih rekao.jurisicduska je napisao/la:To da Abdulah, sportski direktor hoće da postane trener je logično isto ko da ja gazda kafane hoću da radim ko šanker
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Koga mahala i Avaz ocrni kuku njemu, kod nas u bih je dokaz šta mahala kaže nisu to činjenice ko negdje drugdje...pitic je napisao/la:Vidi Ibraković ako imalo mozga ima on se je do sada trebao naviknuti da će vječno dok je u FKS biti crna ovca bilo da su potresi 1 ili 9 rihterove skale u klubu. To je jednostavno tako nemaju šmeka raja za njega što liShofaII je napisao/la:Nemam nista protiv Ibrakovica ali su vise u pravu ovi sto su protiv njega.
i sjetih se ja.
Meni je od ibrakovica(koji i nije toliki problem iako ima tu i njegove taktike i zelje) veci problem trenerski kadar koji je u najmanju ruku amaterski da ne kazem nesto gore od toga(a vec sa ovim amaterski sam rekao haman najgore). Odnosno ovo sto je @Head napisao se mora desiti ako zelimo da iskoracimo naprijed.ne znam ni sam možda što ima kabadahijsku facu ili ponašanje, što nije iz Sa, Što nekima mireše na malvezatora i lopova itd.itd. On ako ne može da prihavati pik crne ovce neka odmah da ostavku i biti će miran. A to da je cijela priča to da mu je cilj da bude ŠSŠ ako imalo ima mozga na to ne bi nikada išao jer zna da bi lično on najkraće tu trajao.
Usput, naje.bem se hrvatske i njene politike prijatelja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.