AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 27 avg 2015, 15:22

Milan have reached an agreement with Genoa for Kucka: €3m + €1m in bonuses. [Sky]
oooo yebem ti gromajku :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Juraj Kucka will sign a 3-year contract with Milan, according to Sky.
to je taj igrac koji nam je trebao u vezi, da prenese loptu i da yebe djecu nasim napadacima :twisted: :twisted:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 avg 2015, 15:26

SonVolt je napisao/la:Pozdrav rossonerima,

temu pratim vec dugo vremena, samo nisam bio aktivan.
stari sam navijac, da ne bude da sad navijam za Milan kako smo doveli velika imena, tipa Bertolaci, Romagnoli
dobro nam došao :thumbup:

Kuckaaaaaaaa napokoooon :tokralju: :tokralju: :tokralju: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Il Club più titolato al mondo!

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 27 avg 2015, 15:38

Šta reći nego da sam razočaran mnogo. Sve je lijepo počelo odlaskom čamuga i otpada, dolazak Bacce, ostanak Nigela, i onda nas popišaju sa Bertom i bačenim novcem, prodajom Faraona i još sad yebeni Kučka. Zvanično smo postali prosječni klub u rangu Sampdorie i Geone. Galliani nayebem ti se čitave ženske familije!!!!
Forza Milan!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 avg 2015, 15:47

Ma samo polako, ljudi, šta vam je, pa ide Gallianijevo vrijeme (znate ono, 5 do 12, zadnji dan mercata i ostale priče za maloumnike). Dovoljno je da Adriano obavi par poziva i svaki igrač je naš. Sudit ćete mu kad prelazni rok završi, niste valjda izgubili vjeru u matoru olupinu? :cool:

Pa doveli su zvijezde i talentovanog trenera da ih vodi, još jedan Scudetto u klupskim vitrinama je neminovnost. :njanjanja:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 avg 2015, 15:48

Na kraju cemo jos i slabiji uci u sezonu od one prosle. :(

Nemam volje ista komentarisati, nadam se da nam je Rope dobro i da ce stoicki podnijeti sve ove nedace. Valja mi naci alternativu u narednim godinama, da se radujem barem necijim pobjedama u LP.

Prije ce Sloboda otici u LP, Boze dragi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 27 avg 2015, 15:53

Cekam brata Ropea da se izjasni s dolaskom fantaziste Droljice hahahah **** im tromajku jadnu prave od kluba kino ccc dzaba i pare i sve

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 avg 2015, 16:08

Galijani poceo dovoditi igrace u skladu sa svojim karakterom :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 27 avg 2015, 16:24

Ima neke poeticnosti u dovodjenju Kucke.
Godinama se povezujemo s ovim poluigracem
i sad kad konacno imamo neki transfer budzet i kad se prica o nekim "velikim" imenima,
na kraju dodje on. Kucka.

Umjesto Ibre i Witsela dobili smo Balu i Kucku.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 27 avg 2015, 16:29

Novajlija dobrodosao :D
Kucka. Tugo moja,kome da te pricam.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 avg 2015, 16:37

UrbyEmanuelson je napisao/la:Novajlija dobrodosao :D
Kaaaad teeeeee nikooooooo neee zeeeliii da znaaaaa, neee poznajeee nikooooo.........

ooj odo se odvalit prika :opaopa: :opaopa: :opaopa:

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 27 avg 2015, 17:00

milanist je napisao/la:
UrbyEmanuelson je napisao/la:Novajlija dobrodosao :D
Kaaaad teeeeee nikooooooo neee zeeeliii da znaaaaa, neee poznajeee nikooooo.........

ooj odo se odvalit prika :opaopa: :opaopa: :opaopa:
:lol: :lol:
Nemoj jos,tek je 17:00 :D

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 27 avg 2015, 17:22

Iako sam se uvijek trudio da sebi razumno objasnim zasto su doveli tog i tog igraca, iako sam na neke nacin opravdavao neke njhove poteze (neke jos uvijek opravdavam), ne mogu da shvatim ovo dovodjenje Kucke, hej pa imas jednog Nocerina, ni njeg jos uvijek nisi prodo, a dovodis drugog. Ako do kraja transfer roka ne dovedu dobrog registu dzaba im sve dobro sto su uradili ovaj transfer rok. A kada ste vec izvalili 30 miliona za Baccu, 20 za Bertolaccia, 25 za Romagnolia, mozete jos tih 30 za veznjaka, jer od njega ce dosta zavisiti i ucinak ovih vec dovedenih igraca.

Cuj Kucka, bolje da su Soriana doveli.

SonVolt dobro dosao komšija.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 27 avg 2015, 17:39

Opsta katastrofa.Mislim,ekipa je jaca nego lani,trener je bolji nego lani,ali sve je to nedovoljno za plasman u LP.I nisu oni potrosili 86 vec 66 miliona eura,kao da ste brzo zaboravili da je Romagnoli placen u ratama,to jeste bit ce isplacen tako.Prva rata je samo 5 miliona eura.I da,bas se pitam gdje su oni koji su nekad govoriili "dajte Gallianiu 60-70 M i napravit ce cuda",ali evo ovo ljeto je pokazalo kako je taj covjek nesposobna spodoba.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 27 avg 2015, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 27 avg 2015, 18:06

Hajde @Rope jbg ti, da mi je da se ismijem malo :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

kole96
Kontakt:

Post Postao/la kole96 » 27 avg 2015, 18:51

I ja vas druzino vec 3 godine pratim nema dana da nisam uso na forum ponekad sam nesto i napiso i eth sad da napisem i ja da su ovi u upravi jedne ogromne krave dragi boze kucku dovest bolje da su rahimica doveli..mihajlovic mi sve vise lici na kike budalike

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 27 avg 2015, 19:12

Bas jad i cemer, Maldini ambasador finala lige prvaka, a Milan Drolju dovodi ccc teski i tuzni dani za navijace Ac Milan_a

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 27 avg 2015, 19:25

Milan je iskreno prije ove sezone trebao 8 novih igraca za prvih 11 i to je surova istina.Jedini koji su mogli "prezivjeti" su Lopez,De Jong i Antonelli koji je dosta dobar bek.Svi ostali su bili visak ili za klupe.Ili da su jednostavno za svaku liniju doveli po dva dobra i kvalitetna igraca.Bacca,Adriano,Romagnoli su sasvim korektna pojacanja i vise nego korektna.Bertalocci mi je enigma,jer lani je odigrao odlicno a kako ce se prilagoditi Milanu to je veliko pitanje.Ali zasad mu ne ide bas najbolje i pitanje je da li ce uopste ponoviti formu iz prosle sezone. O Balotelliu je sve receno i nema se tu sta puno reci.Dok ostale igrace ne treba previse ni komentarisati,Ely i Mauri premladi,a Kucka nista bolji od Polija i Nocerina. Samo se mozemo nadati da ce u naredna cetiri dana celavac nesto izmajmunisati i zavrsiti ovaj mercato na koliko toliko fin nacin.Ali ovo zasad nije ni za ocjenu 3 na skali od 1 do 5.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 27 avg 2015, 19:38

Beduin je napisao/la:Na kraju cemo jos i slabiji uci u sezonu od one prosle. :(

Nemam volje ista komentarisati, nadam se da nam je Rope dobro i da ce stoicki podnijeti sve ove nedace. Valja mi naci alternativu u narednim godinama, da se radujem barem necijim pobjedama u LP.

Prije ce Sloboda otici u LP, Boze dragi.
Odradjeno.
Naime kupim ti ja jedan odjevni predmet 'šišmiša' prije 2 godine i postanem zbog toga onako iz potiha njihov manji simpatizer. Malo po malo i eto ih nazad u LP, uz to i grupa idealna :D

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 27 avg 2015, 19:39

Sto toliko pljuvanje radi dovodjenja kucke? Morate i koga na klupi imat, a 3M je nista et za rezervu ;)

slika

kole96
Kontakt:

Post Postao/la kole96 » 27 avg 2015, 19:49

Bolje da nam on sjedi na klupi neko nocerino,poli itd bilo bi lijepo kad bih ove hadalje rijesili da ostane kucka na klupi i da dovedu moutinha ha ya

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 3 gosta.