Alipasino je napisao/la:Mi smo doveli samo jedno pojacanje Blagojevic ovo ostalo prdomahovina.Onaj sto nabraja milone pasa moj jedna tura ce lec dok dodje druga ova prva vec pukla i tako redom.Zna li iko na cemu smo sad jesmo u.minusu na nuli u plusu.Kolko se sjecam zadnji put bilo je 3 miliona minusa ako je tako onda smo sad tu oko nule ni gore ni dole.
Nadam se da griješiš. Najviše se uzdam u Tiaga. Momak je bar po ovome što je do sada pokazao pojačanje, Ide okomito na gol, ima dobru brzinu i startnost, što je u modernom fudbalu veoma bitno. Mislim da se on guši na krilu, jer ne zna igrati defanzivno (to je lijepo boccaccio objasnio). Ukoliko već mora igrati na krilu, onda to mora biti po lijevoj strani, zato što je Mladenović dosta defanzivniji od Memije i ne bi se previše osjetila ta "rupa" u odbrani.
Protiv Širokog i Veleža je pokazao da je pojačanje, a da li će nastaviti uzlaznom linijom to ćemo saznati uskoro. Očekujem da protiv Mladosti bude starter i to u špicu, umjesto Joce Stokića.
AkoBogda Brazilac ga zabija, sljedeću tekmu.