FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

terrorist
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la terrorist » 27 avg 2015, 16:08

godrina je napisao/la:Hajduk presao 14 000 clanova
Marketing, jebbi ga. Hostesa ide po plazi i tjera te bukvalno da se uclanis. A utakmicu protiv Kopera su ispratili na sljedeci nacin - 100KN (25 KM) karta + sal Hajduka iz fan shopa. Puklo sve za par dana. I mi smo mogli to komotno protiv Standarda, ali kasno sad :)

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 27 avg 2015, 16:16

zeljeznicar1 je napisao/la:Sta ce ovo Tuku sutra docekati na Kameberovica stadionu, a m igramo prekosutra?
Raja ce na tribinu,nece na travu...
A i razmatra se opcija da se docek organizuje na drugom mjestu.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 27 avg 2015, 16:19

@boccaccio ne bi bilo ni to losa varijanta za Tiaga. Slazem se i da je on definitivno ofanzivac. Medjutim sama cinjenica da imamo na toj poziciji Stokica, Beganovica, a ni jedan od njih ne moze igrati krilo, cak ni Kokot, onda si "primoran" da stavis Tiaga na krilo. Sto se tice Uzelca 100% se slazem sa tobom. Odgovorno tvrdim da ce sljedecu polusezonu biti standardni prvotimac. Jedan od rijetkih stopera koji lahko iznese loptu na centar.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 27 avg 2015, 16:29

tm8782 je napisao/la:@boccaccio ne bi bilo ni to losa varijanta za Tiaga. Slazem se i da je on definitivno ofanzivac. Medjutim sama cinjenica da imamo na toj poziciji Stokica, Beganovica, a ni jedan od njih ne moze igrati krilo, cak ni Kokot, onda si "primoran" da stavis Tiaga na krilo. Sto se tice Uzelca 100% se slazem sa tobom. Odgovorno tvrdim da ce sljedecu polusezonu biti standardni prvotimac. Jedan od rijetkih stopera koji lahko iznese loptu na centar.
Bio sam,takodje,jedan od onih koji je vjerovao da ce Uzelac brzo u prvih 11. Cak i prije Bogdanovica. On fakat ima predispozicije za ozbiljan nogomet. Ali,nesta mu fali. Razocarao sam se kad sam slusao sefa kako prica o njegovoj igri u BL prvo kolo. Poceo je utakmicu na lijevom beku i bio potpuno pogubljen.Ne reaguje na upute,ponavlja iste greske... Dobrom igracu se to ne smije desavati. Ako si dobar,pokazaces to. Nije stavljen na spica ili na desnog beka pa da kazes neprirodna pozicija.
I dalje se nadam da ce se dohavizati i da nece odustati od njega.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 avg 2015, 16:31

on sve umije za stopera, ali nema to uvezano u cjelinu.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 avg 2015, 16:50

FKZ1921 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:@boccaccio ne bi bilo ni to losa varijanta za Tiaga. Slazem se i da je on definitivno ofanzivac. Medjutim sama cinjenica da imamo na toj poziciji Stokica, Beganovica, a ni jedan od njih ne moze igrati krilo, cak ni Kokot, onda si "primoran" da stavis Tiaga na krilo. Sto se tice Uzelca 100% se slazem sa tobom. Odgovorno tvrdim da ce sljedecu polusezonu biti standardni prvotimac. Jedan od rijetkih stopera koji lahko iznese loptu na centar.
Bio sam,takodje,jedan od onih koji je vjerovao da ce Uzelac brzo u prvih 11. Cak i prije Bogdanovica. On fakat ima predispozicije za ozbiljan nogomet. Ali,nesta mu fali. Razocarao sam se kad sam slusao sefa kako prica o njegovoj igri u BL prvo kolo. Poceo je utakmicu na lijevom beku i bio potpuno pogubljen.Ne reaguje na upute,ponavlja iste greske... Dobrom igracu se to ne smije desavati. Ako si dobar,pokazaces to. Nije stavljen na spica ili na desnog beka pa da kazes neprirodna pozicija.
Ja kao glavni razlog toga vidim da kod nas zavrse prilicno neskolovani fudbaleri i dok od kocke krug napravis tek.se onda zakotrlja.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 27 avg 2015, 17:01

pile87 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
Ja kao glavni razlog toga vidim da kod nas zavrse prilicno neskolovani fudbaleri i dok od kocke krug napravis tek.se onda zakotrlja.
To stoji za veci broj igraca koji dodju. Ali,za Uzelca se ocekivalo da nije jedan od njih. Prosao je solidnu skolu kakva je u vecini srbijanskih klubova.

FredPerry123
Kontakt:

Post Postao/la FredPerry123 » 27 avg 2015, 17:04

Đelma ga zabija sto posto :lol: :lol: :lol:
1921

EdisMulalic
Kontakt:

Post Postao/la EdisMulalic » 27 avg 2015, 17:06

Nisam upratio da li je neko prije pisao, Kosoricu dvije utakmice suspenzije. Ja zadovoljan, ocekivao sam tri

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 27 avg 2015, 17:09

yebo vas hajduk I njihovi clanovi idete na penis s tim sranyem,koga boli briga za njima.
Niko nije napisao koliko je Kosoric kaznjen,jel se Antolovic vraca protiv Mladosti?
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

EdisMulalic
Kontakt:

Post Postao/la EdisMulalic » 27 avg 2015, 17:11

MuhamedTM je napisao/la:yebo vas hajduk I njihovi clanovi idete na penis s tim sranyem,koga boli briga za njima.
Niko nije napisao koliko je Kosoric kaznjen,jel se Antolovic vraca protiv Mladosti?
Antolovic se vraca, Kosoric suspendovan dvije tekme

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 27 avg 2015, 17:14

EdisMulalic je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:yebo vas hajduk I njihovi clanovi idete na penis s tim sranyem,koga boli briga za njima.
Antolovic se vraca, Kosoric suspendovan dvije tekme
Hvala jaro
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 avg 2015, 17:16

terrorist je napisao/la:
godrina je napisao/la:Hajduk presao 14 000 clanova
Marketing, jebbi ga. Hostesa ide po plazi i tjera te bukvalno da se uclanis. A utakmicu protiv Kopera su ispratili na sljedeci nacin - 100KN (25 KM) karta + sal Hajduka iz fan shopa. Puklo sve za par dana. I mi smo mogli to komotno protiv Standarda, ali kasno sad :)
To je bio los potez Hajduka jer su se navijaci zalili na tu akciju iako je predlozena od same Torcide. Taj sal inace kosta 100 kuna tako da su ljudi samo kupili sal, a ulaznica dodje gratis. Inace je ulaznica za sjever 60kn i zbog toga je to naislo na zgrazanje, al opet rasporodase. Istok je 100 kuna, pa im je doslo da istok i sjever isto kostaju. Bolji potez bi bio da je taj sal 50 kuna, tj u pola cijene ako se kupi i karta za tu utakmicu, nebitno koju tribinu. Vjerujem da bi navijaci tu akciju puno bolje prihvatili jer nisu natjerani da kupe sal, ta kupovina je tvoj izbor, a ovako si natjeran da ga uzmes. Vjerojatno bi prodali i puno vise komada.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 avg 2015, 17:38

Mi smo doveli samo jedno pojacanje Blagojevic ovo ostalo prdomahovina.Onaj sto nabraja milone pasa moj jedna tura ce lec dok dodje druga ova prva vec pukla i tako redom.Zna li iko na cemu smo sad jesmo u.minusu na nuli u plusu.Kolko se sjecam zadnji put bilo je 3 miliona minusa ako je tako onda smo sad tu oko nule ni gore ni dole.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 27 avg 2015, 19:05

FredPerry123 je napisao/la:Đelma ga zabija sto posto :lol: :lol: :lol:
Skida paučinu sa desne gornje ćoše :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 27 avg 2015, 19:57

Alipasino je napisao/la:Mi smo doveli samo jedno pojacanje Blagojevic ovo ostalo prdomahovina.Onaj sto nabraja milone pasa moj jedna tura ce lec dok dodje druga ova prva vec pukla i tako redom.Zna li iko na cemu smo sad jesmo u.minusu na nuli u plusu.Kolko se sjecam zadnji put bilo je 3 miliona minusa ako je tako onda smo sad tu oko nule ni gore ni dole.
Nadam se da griješiš. Najviše se uzdam u Tiaga. Momak je bar po ovome što je do sada pokazao pojačanje, Ide okomito na gol, ima dobru brzinu i startnost, što je u modernom fudbalu veoma bitno. Mislim da se on guši na krilu, jer ne zna igrati defanzivno (to je lijepo boccaccio objasnio). Ukoliko već mora igrati na krilu, onda to mora biti po lijevoj strani, zato što je Mladenović dosta defanzivniji od Memije i ne bi se previše osjetila ta "rupa" u odbrani.

Protiv Širokog i Veleža je pokazao da je pojačanje, a da li će nastaviti uzlaznom linijom to ćemo saznati uskoro. Očekujem da protiv Mladosti bude starter i to u špicu, umjesto Joce Stokića.

AkoBogda Brazilac ga zabija, sljedeću tekmu. :D
Zadnja izmjena: carsijaba, dana/u 27 avg 2015, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 27 avg 2015, 20:02

A da se malo okrenemo sljedecoj utakmici...
Manite ae brojanja para.....

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 avg 2015, 20:04

tuđih. ne još ni željinih.

a divno je brojati prihode kad ne znaš ništa o rashodima...

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 27 avg 2015, 20:06

ChWilla je napisao/la:tuđih. ne još ni željinih.

a divno je brojati prihode kad ne znaš ništa o rashodima...
...grijeh je tuđe pare brojati i sa svojom ženom spavati ;)

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 avg 2015, 20:19

ja sam čuo po kafanama za tu neobičnu nastranost, spavati sa svojom ženom, ali ne znam nikoga ko to stvarno radi... :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], svemalim1, Taree i 22 gosta.