HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

rebel
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la rebel » 27 avg 2015, 16:19

zrinjevac365 je napisao/la:Ačimović najbolji mladi igrač. Dobili i Čelika 1:3 naši juniori. Svaka čast.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nebi se složio, ne igra ni blizu kako se od njega očekuje, potentan je i brz za ne povjerovati, tehnika problem. Vidi se da je malo prepotentan, kao da mu je iz poniženja igrati za juniore. Treba spomenuti Cavara , Miketeka i svakako Stjepana Radeljica, mislim da će ovima i biti ponudjen ugovor. Ako im se dadne adekvatna prilika mogu biti dobri prvoligaški igrači.

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 27 avg 2015, 22:51

Radeljić već može u prvi tim, to sam siguran. Ačimović ima problema sa ponašanjem, ali i pored toga je naš najbolji mladi igrač.

zrinjevac365
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinjevac365 » 27 avg 2015, 22:53

zrinjevac365 je napisao/la:Radeljić već može u prvi tim, to sam siguran. Ačimović ima problema sa ponašanjem, ali i pored toga je naš najbolji mladi igrač. A slažem se da Ačimović mora malo poraditi na tehnici, ipak je ofenzivac.

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 28 avg 2015, 00:57

Za Aćimovića i njegove karakteristike sam manje - više upoznat, samo se nadam da mu "glava" neće predstavljati problem u daljnjem razvoju... a i Stjepana sam gledao u prijateljskoj protiv Želje, mene je tada oduševio, samo nek nastavi tako! Miketek, Ćavar, Sušić, Vukša, Vulić... dosta raje ima svog favorita u juniorima, samo nek momci treniraju i bore se; nek im Mara, Šunka, Gogo Karačić budu primjeri, pa možda napokon budemo imali generaciju sa 4-5 igrača koje odmah možemo gurnuti u seniore :)

P.S. evo i ja da se zahvalim Šunki na Eurima :D Hvala Šunka!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 28 avg 2015, 21:15

HŠK Rudar Mostar...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 28 avg 2015, 21:28

ovo što Žeravica igra u Zrinji od kad je došao može igrati svaki naš junior... vjerovatno najprecjenjeniji igrač kojeg smo ikad doveli...
#SuningOUT

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 28 avg 2015, 21:42

Šta ste pali po Žeravici odmah nije on kriv što ga stavlja protiv bunkera. Nama je bitnije da gonjamo statistiku da neprimimo gol nego da pobjedimo. Problem je sto nemamo kreativnu 10 pa se pokrivamo sa Mešom kolko možemo.. u ostalom nismo ni sreće imali po tko zna koji put.

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 29 avg 2015, 00:11

ZrinjskiMostar je napisao/la:Šta ste pali po Žeravici odmah nije on kriv što ga stavlja protiv bunkera. Nama je bitnije da gonjamo statistiku da neprimimo gol nego da pobjedimo. Problem je sto nemamo kreativnu 10 pa se pokrivamo sa Mešom kolko možemo.. u ostalom nismo ni sreće imali po tko zna koji put.
Sreća je jedina stvar koju imamo od prvog kola inače ne bi imali ovoliko bodova na kontu.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 29 avg 2015, 11:17

Gledao sam sinoc tekmu..Mi smo tanki,al i vi ste lizalo...Konto sam bolji ste,organizovaniji,tecniji,brzi,a ono sve žara...I bod vam je kao kuca za sinoc,kao i nama...al sve u svemu, lizalo ste!
::::SAMO ČELIK::::

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 29 avg 2015, 11:24

Ne slazem se da je samo sreca u pitanju.Jednostavno fali nam igrac koji ce podvaliti loptu ,fali nam zadnji pas.Zeravica?Momak definitivno zna igrat lopte ali nis siguran da je dovoljno kreativan da moze nositi igru u sredini.Radulovic nam je extra trkac i defanzivac ali prema naprijed vecinom nema neke velike koristi.Celik nam je napravio jednu sansu sinoc a i ostale ekipe 1-2 maximalno i tad segment je odlican ali prema naprijed moramo biti puno opasniji.Mi napravimo 4-5 prilika koje mozda udju mozda ne ali nemamo konstantan pritisak na protivnika da ga slomimo.Sinoc smo imali u drugom poluvremenu nakon ulaska Todora nekakav pritisak ali nedovoljno.Da nam je netko na pocetku prvenstva ponudio 14 bodova nakon 6 kola moslim da bi svi prihvatili s obzirom na tekme sa Sirokim i Sarajevom ali sada mislim da nam realno fale 2 boda.

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 29 avg 2015, 11:29

Jel netko upratio na tv ono navodno zaledje Nikolica u drugom pol. kad je krenuo sam na golmana .Js sam sjedio tocno u pravcu i ucinilo mi se da nije bilo nikakva zaledja ali ....

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 29 avg 2015, 12:14

zrinja05 je napisao/la: Jel netko upratio na tv ono navodno zaledje Nikolica u drugom pol. kad je krenuo sam na golmana .Js sam sjedio tocno u pravcu i ucinilo mi se da nije bilo nikakva zaledja ali ....

Bio je ofsajd,.

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 29 avg 2015, 15:38

zrinja05 je napisao/la:Ne slazem se da je samo sreca u pitanju.Jednostavno fali nam igrac koji ce podvaliti loptu ,fali nam zadnji pas.Zeravica?Momak definitivno zna igrat lopte ali nis siguran da je dovoljno kreativan da moze nositi igru u sredini.Radulovic nam je extra trkac i defanzivac ali prema naprijed vecinom nema neke velike koristi.Celik nam je napravio jednu sansu sinoc a i ostale ekipe 1-2 maximalno i tad segment je odlican ali prema naprijed moramo biti puno opasniji.Mi napravimo 4-5 prilika koje mozda udju mozda ne ali nemamo konstantan pritisak na protivnika da ga slomimo.Sinoc smo imali u drugom poluvremenu nakon ulaska Todora nekakav pritisak ali nedovoljno.Da nam je netko na pocetku prvenstva ponudio 14 bodova nakon 6 kola moslim da bi svi prihvatili s obzirom na tekme sa Sirokim i Sarajevom ali sada mislim da nam realno fale 2 boda.
Čelik došao po bod i uzeo bod zasluženo i to je to... Smatram da se progriješilo sa taktikom i izborom igrača jučer... Stevo i Mešanović realno ne mogu igrati skupa, guše jedan drugoga, nisu navikli jedan na drugoga i kao napadački par jednostavno ne mogu, to se već vidjelo protiv Shiraka i tu je Marinović pogriješio definitvno, nadam se da je ovo prvi i zadnji put... igrali smo jučer 4-4-2, to jednostavno ova ekipa ne može, jer nije uigrana... 4-3-3 je naša taktika, Vinko ti si odredio tu taktiku i guraj tako, napravi kontinuitet u tome! Žeravica je definitivno naš najkvalitetniji vezni igrač, ali jučerašnja taktika ga je ugušila, nije mogao doći do izražaja (naravno i defanziva Čelika ima prste u tome)... lakše je igrati Žeravici i Raduloviću u paru kad iza sebe imaju Petraka koji obavlja "prljavi" posao, pa se mogu posvetiti kreaciji (pogotovo tu mislim na Žeravicu)... Miloš Filipović treba igrati u prvoj postavi na lijevom krilu, jer momak zna igrati nogomet i ima odličan centaršut i udarac i treba nam za prekide kad igramo protiv bunkeraša, a s obzirom na formu konkurencije, zaslužio je da igra u prvoj. Obrana nam je beton, to ne trebam ni spominjati, Vinko je to odradio vrhunski. Zakarić nije u formi, očigledno, svi mi očekujemo od njega da bude prevaga na terenu. Ja stvarno vjerujem da će on doći u formu, dobro će i njemu i ostatku ekipe doći ova pauza, ali dok to ne bude Filipovića lijevo, Todorovića desno i Stevu (ili Mešanovića u napad) i amen :D. Naravno, ja sam samo navijač sa foruma, ne znači da sam upravu, trener na kraju odlučuje, ali evo čisto da podijelim svoja zapažanja i razmišljanja :D

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 29 avg 2015, 16:03

evo malog osvrta nakon 6 kola i ove zadnje 2 utakmice gdje nikako nemožemo biti zadovoljni igrom :

Mislim da Filipović mora igrati u prvoj postavi u buduće, a pogotovo kao što si rekao protiv ekipa koje će igrati bunker (a to je doslovno 90% ekipa pod BB, ako ne i svi :D )...Ima odličan centaršut, a i smije opucati izvana, što je odlično jer kada igrate protiv "bunkera" i kada je protivničkih minimalno 5 igrača stalno u 16 metara ispred svoga gola, jedan dobar šut izvana, a nemoram ni spominjati kako dobar šut ima, stvara veliku pomutnju i još kada imate Stevu ili Mešu pred golom koji čekaju odbijanac, protivnici jednostavno dobivaju glavobolje...Spomenut ću još nekoliko igrača.Zakarić je, iako u nekim trenucima zna odlično izbaciti nekoliko igrača, dosta loš na samom početku sezone.Vidi se da je nespreman, da ima viška kila, ali i njegova igra ne obećava odnosno ne ispunjava očekivanja koja su mu povjerena, a očekivanja su, realno, jako visoka.Pored toga, i desnom nogom igra jako loše.Protiv Širokog je 2-3 puta prošao sa strane i onda nabije loptu u aut :crazy: ...O obrani i o Gogi neću trošiti preiše riječi, da ih nebi urekao :D ...
Graovac i Laštro su odlični nazad, odličan splet iskusnosti i znanja koji je zasada urodio plodom, pa nam protivnici u ovim utakmicama nisu stvorili ozbiljnije šanse, osim možda Sarajeva.Gogo na golu jako dobar.Komunicira sa igračima kao što to mora raditi svaki golman, bez previše mudrovanja igra, ne za*ebaje se na golu kao Ratko i vidi se da će u budućnosti biti odličan golman, samo ga ne treba prerano prodavati.Krila su također jako dobra, pogotovo Blaić.Jučer se nije previše iskazao (moram još jednom prelistati snimku), ali protiv Širokog je po meni bio naš najbolji igrač na terenu.Nazad je standardno odličan bio, Crnova je nekoliko puta stavio u džep, naprijed je imao dosta dobrih ubačaja i nekoliko prodora u 16-erac ali nije bilo koristi.

Stevo i Meša još nemogu skupa igrati, totalno su neuigrani, tako da je bolje da jedan od njih starta, moj bi izbor bio Stevo. :cool:

Uglavnom, nakon kratkog odmora, idemo u Prijedor gdje moramo pobijediti pa makar po cijenu primljenog gola :D

Po meni idealan sastav za taj meč, ukoliko ne bude nekih ozljeda :

---------------Gogo---------------
Blaić - Graovac - Laštro - Stoja
------------Radulović------------
Todorović - Žeravica - Filipović
-----------Stevo - Meša-----------

Opet mislim da bi trebali početi sa 2 napadača, ne vjerujem da će Rudar kući složit bunker, što nam ostavlja više prostora naprijed i sa jednim dobrim pasom riješavamo utakmicu...

slika

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 29 avg 2015, 17:09

zrinja05 je napisao/la:Jel netko upratio na tv ono navodno zaledje Nikolica u drugom pol. kad je krenuo sam na golmana .Js sam sjedio tocno u pravcu i ucinilo mi se da nije bilo nikakva zaledja ali ....

Jest da sam navijac Celika al cu bit realan po onom usporenom snimku kamera sto pokazala jest bio u ofsajdu...Mislim realan rezultat realan ...poz i sretno

Duff

Post Postao/la Duff » 01 sep 2015, 19:13

NK Metalleghe-HŠK Zrinjski 1:0

( Bandić, Zlatić, Radeljić, Karamatić, Stojkić, Petrak, Vranjić, Simeunović, Peko, Filipović i Mešanović. )

Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 0:0, ali gledali smo otvorenu utakmicu sa puno lijepih akcija. Plemići su bili posebno opasni preko Simeunovića i Mešanovića, ali mreže su mirovale.

U drugom dijelu domaći dolaze do vodstva preko Rovčanina, i to je konačan rezultat utakmice.
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 01 sep 2015, 19:15

bgm ga primišmo :D

Kakav je Deni bio, jeli se imalo vratio u formu ? :hmmmmm:

Duff

Post Postao/la Duff » 01 sep 2015, 19:16

Čekamo dečke što su išli da se vrate, pa ćemo hakat igrače :)

možda dobro da smo sad primili taj gol i izgubili da osjetimo to malo, pa da se u ligu vratimo sa pobjedama i bez primljenih pogodaka..

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 06 sep 2015, 14:54

**** majku nema me 15 dana i već dvije bez pobjede... :lol:
I have a dream

Duff

Post Postao/la Duff » 08 sep 2015, 12:18

Ekipa stigla u Prijedor, sve je spremno za sutrašnju pobjedu...

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.