FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šta će mu i FKS ima već funkciju u savezu, dosta mu. A na funkciju u savezu se ne dolazi iz ljubavi.
SRETAN BROJ - 1725
Daj ljudi ako vec nekog prozivamo, da je taj neko ovakav,onakav,ublehaš,daj napišite neke cinjenice,dokaze,a ne da lupamo bez veze.pitic je napisao/la:Hadžibegić je jedan obični mahalaš i nije za trenera FKS niti bilo koje druge funkcije.
ko da je bitno sta navijaci misle o njemu, petom, desetom,uprava ce dovesti onog za kog oni smatraju da je u ovom trenutku najbolji a Hadzija je koliko znam najblizi tome da bude novi trener
Pyro is not a crime !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Neće valjda ovi opet o novinarimaPredsjednik kluba s Koševa Edis Kusturica se u ekskluzivnom razgovoru za "Avazov Sport" analizirao je aktuelnu situaciju oko bordo tima.
Tek što je počelo prvenstvo, kaže Kusturica, govori se o "krizi rezultata", a dodaje da je taj pritisak prisutan je samo kada je u pitanja FK Sarajevo.
- Neki drugi klubovi koji su u istoj ili čak nepovoljnoj poziciji, bez ikakvog pritiska i publiciteta, najavljuju osvajanje titule, samo je kod FK Sarajevo kriza. Malo čudna logika, zar ne - pita Kusturica.
Duži ekskluzivni intervju u kojem Kusturica objašnjava kadrovsku politiku bordo kluba, otkriva za kojeg se trenera zalaže, te komentira "slučaj Radovac", čitajte u novom broju Avazovog Sporta.

1946
I Alispahic bi mogao uletiti na jednu od pozicija...samo ganoLa.. 

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ok, hajmo reci da je Hadzija novi trener. Koliko ima istine u tome da mu Cala i Luga budu pomocni treneri? Je li se nesto ozbiljno suska ili su samo nase zelje?
ps. Ove koji govore kako je Faruk ubleha, mahalas molim da zaobidju ovu temu u sirokom luku. fala.
ps. Ove koji govore kako je Faruk ubleha, mahalas molim da zaobidju ovu temu u sirokom luku. fala.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Logicno,svako ima svoje misljenje naravno i to treba postovati..al smatram da smo previse kriticki nastrojeni prema Ibrakovicu sa kojim smo uzeli KUP i TITULU..i ako Faruk dodje smatram da mora tu biti mjesta i za Ibrakovica na nekoj drugoj poziciji..ljudi moji nije lahko,bez obzira na novac dovesti igraca u ovu "saban" ligu,treba tu biti namazan svim bojama,a o prodaji za neke ozb novce da i ne govorim..

P.S. JA TEK SADA VIDIM DA SE O FARUKU GOVORI KAO O TRENERU NA S.D,MOJA GRESKA..
ma ima tu nesta cim mahala suska o tome..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
U drugoj rečenici je predsjednik apsolutno upravu jedva se čeka kiks giganta da bi se piskaralo sve i svašta o gigantu jer je to svima zanimljivo posebno dušmanima kojih je mnogo, a u tom piskaranju o gigantu leže i prave pare.BitiSrcemVezan je napisao/la:Neće valjda ovi opet o novinarimaPredsjednik kluba s Koševa Edis Kusturica se u ekskluzivnom razgovoru za "Avazov Sport" analizirao je aktuelnu situaciju oko bordo tima.
Tek što je počelo prvenstvo, kaže Kusturica, govori se o "krizi rezultata", a dodaje da je taj pritisak prisutan je samo kada je u pitanja FK Sarajevo.
- Neki drugi klubovi koji su u istoj ili čak nepovoljnoj poziciji, bez ikakvog pritiska i publiciteta, najavljuju osvajanje titule, samo je kod FK Sarajevo kriza. Malo čudna logika, zar ne - pita Kusturica.
Duži ekskluzivni intervju u kojem Kusturica objašnjava kadrovsku politiku bordo kluba, otkriva za kojeg se trenera zalaže, te komentira "slučaj Radovac", čitajte u novom broju Avazovog Sporta.
SRETAN BROJ - 1725
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma brate ja fakat ne znam te 'mutne' stvari o Ibrakovicu o kojim raja toliko govori, i nisam nimalo informisan o tome, tako da to za mene licno nista nije istina. Znaci za mene je Ibrakovic SD koji je stvorio najjaci tim poslije rata (naravno uz potporu Tana i uprave), doveo je par imena koja smo mogli samo da sanjamo, doveo je i par promasaja al sve je to dio posla... Tako da sto se mene tice, ja nemam nista protiv njega i nema potrebe da ga se smjenjuje.mma_hz je napisao/la:Logicno,svako ima svoje misljenje naravno i to treba postovati..al smatram da smo previse kriticki nastrojeni prema Ibrakovicu sa kojim smo uzeli KUP i TITULU..i ako Faruk dodje smatram da mora tu biti mjesta i za Ibrakovica na nekoj drugoj poziciji..ljudi moji nije lahko,bez obzira na novac dovesti igraca u ovu "saban" ligu,treba tu biti namazan svim bojama,a o prodaji za neke ozb novce da i ne govorim..![]()
Dok Faruk sa druge strane ima iskustva na trenerskoj poziciji, provjereno ime, radio u europi, legenda kluba (bez obzira sto nije bio tu kad je bilo najteze!), i sigurno bi on dobro suradjivao sa Ibrakovicem.
Ja sam apsolutno za tu opciju
Više od par promašaja, ali eto.
Kallasi, Alispahić. Barić, Puzigača, Oštraković, Okić, Protić, Kostić, Berberović, Purić, Rustemović
Kallasi, Alispahić. Barić, Puzigača, Oštraković, Okić, Protić, Kostić, Berberović, Purić, Rustemović
SRETAN BROJ - 1725

Enver Lugusic
igracka karijera:

Trenerska karijera:

Mehmed Janjos - Cala
igracka karijera:

Trenerska karijera:

Faruk Hadzibegic
igracka karijera:

Trenerska karijera:

VS

Ibro Hodzic
igracka karijera:
Unis i 2-3 utakmice za Sarajevo
Trenerska karijera: trener golmana u Sarajevu

Samer Naser
Ni google mu ne moze naci podatke

Dzenan Uscuplic
Igracka karijera:

Trenerska karijera

Ima li neko da bi radije zadrzao drugi strucni stab umjesto prvog?

1946
- trunks1946
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Od tih koje si nabrojao samo su Ostrakovic, Puric, Protic, Kostic, Berberovic bili fule! Svaki od ovih ostalih je dobio malu ili nikakvu sansu da pokaze sta zna! Sto se ne ubraja u greske Ibraka vec Dzene!
@head to je to. (thumbup)
@head to je to. (thumbup)
-
- Kontakt:
Hadzija supak, dok su Naser i Hodzic legende kluba... Je.bo ti nas !
@bitisrcem, ne pamtimo postove ali se slazemo xd
@bitisrcem, ne pamtimo postove ali se slazemo xd
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Burberry46
- Kontakt:
Odlicna kombinacija bi bila Faruk, Cala i Lugusic ali vidjecemo
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Berberovic jeste fula ali vratimo se malo unazad kad je bila prica da ga se dovede, mislim da je velika vecina svrsavala na tu cinjenicu da nam se vraca Dzemo, jer smo svi ocekivali da on jos uvijek moze da igra na nekadasnjem nivou i da ce nam biti zato veliko pojacanje, eh sad druga je stvar sto sam Dzemo nije mislio tako i nije ni dosao s tom namjerom nego da zaradi jos koju marku a da igra onako, preko neke stvari (zadnjih nekoliko kola prosle sezone ne racunam tu je vec pokazao da moze bolje) tako da nemamo pravo Ibrakovica kriviti za Dzemu
Pyro is not a crime !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Head je napisao/la:
Enver Lugusic
igracka karijera:
Trenerska karijera:
Mehmed Janjos - Cala
igracka karijera:
Trenerska karijera:
Faruk Hadzibegic
igracka karijera:
Trenerska karijera:
VS
Ibro Hodzic
igracka karijera:
Unis i 2-3 utakmice za Sarajevo
Trenerska karijera: trener golmana u Sarajevu
Samer Naser
Ni google mu ne moze naci podatke
Dzenan Uscuplic
Igracka karijera:
Trenerska karijera
Ima li neko da bi radije zadrzao drugi strucni stab umjesto prvog?

Što se Nasera tiče znam da je vodio nekog u omladinskom pogonu našem nekad, mislim juniore.
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
a za ovog bildera sto je trener golmana je smijesno bilo sta pricat 
Asmir Begovic je jednom rekao da mu je Lugusic dosta pomogao kad je tek dosao u reprezentaciju i da je od njega dosta toga naucio. Treba li sta dalje pricati ...

Asmir Begovic je jednom rekao da mu je Lugusic dosta pomogao kad je tek dosao u reprezentaciju i da je od njega dosta toga naucio. Treba li sta dalje pricati ...
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ja se sjećam da je Ibro nastup ubilježio jedino protiv Leotara, sjećam se da nisu ni jedan šut u okvir gola imali
Dobili smo tad, i mislim da poslije toga nije nikad nastupio, ustvari jeste i protiv Lištice u kupu na Koševu. A Naser evo sad vidim je bio koordinator naše škole fudbala.
I ja mislim da smo mi jedini klub na svijetu koji na intervjue šalje kondicionog trenera
Valjda on jedini zna progovoriti koju pa ga ova dvojica zavale, ne znaš ko je mutaviji Naser ili Dženo 

I ja mislim da smo mi jedini klub na svijetu koji na intervjue šalje kondicionog trenera

1946
protiv listice dobio go kroz pisalo,i imao jos nekoliko tragikomicnih intervnecija na toj utakmici,tako da je na toj utakmici poceo a i zavrsio igracku karijeru.BitiSrcemVezan je napisao/la:Ja se sjećam da je Ibro nastup ubilježio jedino protiv Leotara, sjećam se da nisu ni jedan šut u okvir gola imaliDobili smo tad, i mislim da poslije toga nije nikad nastupio, ustvari jeste i protiv Lištice u kupu na Koševu. A Naser evo sad vidim je bio koordinator naše škole fudbala.
I ja mislim da smo mi jedini klub na svijetu koji na intervjue šalje kondicionog treneraValjda on jedini zna progovoriti koju pa ga ova dvojica zavale, ne znaš ko je mutaviji Naser ili Dženo
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, vedinjo98 i 37 gostiju.