Tako je, sezonske ili pretplatničke, isto je
Večeras je utakmica sezone. Poljud će biti pun ko šipak, karte su rasprodane već tjedan dana, a one za zapad i istok mogu se na "crnom tržištu" kupiti za 100 eura. Atmosfera u i oko kluba je odlična, sinoć je kao što to i obično biva u europskim utakmicama, korteo prodefilirao gradom.
Vjerujem da su igrači spremni, nabrijani, ali trezveni i hladne glave. Znaju da je ulog velik, utakmica koja može ne samo financijski pomoći klubu (koji se u tom smislu ove godine stabilizirao), već i da se oni pokažu u svom najboljem svjetlu pod europskim reflektorima.
Balić, Vlašić, Maloku, Roguljić, Ohandza, Kiš, redom tinejdžeri koji još nisu pošteno ni orutavili. Danas je, vjerujem, njihov dan.
Što se tiče sastava, malo me Android izbacio iz takta kad je rekao da Jefferson neće nastupiti. On ima drugi žuti, ali će igrati večeras, tako sam bar shvatio Burića sa jučerašnje konferencije.
A mogući sastav je sljedeći;
Kalinić na
branki 
Vraća se u formu, ali nadam se, toplo se nadam da večeras neće imati posla.
stoperski par kapetan Milović i Nižić koji je odradio crveni karton i trebao bi biti u prvih 11. Možda, ali samo možda i ne vjerujem da je to izgledno da Bily igra umjesto Nižića, ali sumnjam. Nižić igra solidno u paru sa Milovićem i fino igra..
Lijevi bek će biti Milić koji je već u prvoj tekmi protiv Libereca pokazao da nam je ogromno pojačanje. Jest da zadnjih 10tak minuta nije imao daha ni snage, ali po njegovoj strani Česi su samo jednom probili.
Desni bek je već problematičan. Argentinac Velazquez nema još pravo nastupa. Tu su nam Česi i najviše problema stvarali. Pitanje je hoće li igrati Juranović koji je igrao u Češkoj ili mali Tudor koji se oporavio od ozljede. Prednost dajem Juranoviću (inače, moj dečko iz Dubrave

), ali budemo vidli.
Zadnji vezni, ako je točno da će Jefferson igrati je naš Brazileo. Nadam se da će odigrati kao protiv Dinama. Može on to
Veza, možda i najbolja zadnjih par godina s lijeva na desno Sušić-Balić-Caktaš-Vlašić. Očekujem od Tinčeka i Vlašića da naprave dar mar
A u napadu naš Kamerunac Frane Ohandza.
Česi će vjerojatno igrati povučenije i vrebati priliku iz kontre i polukontre.
I to je to. Trebat će nam i sreće i pameti. Nadam se da ćemo pobijediti i proći iako nam šanse objektivno i nisu velike.
Nadam se da će se i pojedinci iz Torcide unormaliti i da neće biti baklji. I da će sve proći u fer i korektnom sportskom ozračju kako samo oni znaju napraviti.
A poslije da slavimo.
Lagano sam već nervozan i....eto...
AJMO BIJELI!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"