KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: KK Partizan
PRODUŽETAK!!! +5 minuta paklene igre
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Sta reci,osim fenomenalna kosarka,navijam za Partizan i zelim da prodju u finale eurolige.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
glupo su primili kos al nea veze dobra utakmica

A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
hajde da vidimo šta je vujo sada smislio, ajmo crno beli
Navijam za Partizan koda je United, valjda ce dobiti ovo, rasturili su 10 put skuplju ekipu i da ne primise onaj bezvezni kos vec bi bilo gotovo...
Dule car 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
**** ovaj sa frizurom švračije gnijezdo, mogao bi ukopati partizan
- SaltCityAttack
- Kontakt:
iskreno sam zelio da partizan napravi podvig, ali sami sebe su pobjedili... ebiga profulali su onoliki broj slobodnih bacanja, sudija ih je unistavao i evo nakraju ljudi skacu im u reketu ebiga....ostlao je jos 29 sekundi jos malo te nade da se ipak dostigne ova prednost koja nije tako velika ali tesko je sad stici 4 razlike
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
kako god završi, svaka čast beogradjanima
ma vraneš kriv ne more da loptu uhvati...
Učinio mi se Ekrem Jevrić u publici.

Ebiga Zvezda bolja 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jbg krivo mi je sto ne idu Grobari u finale,ali mi je drago da je bar tamo Oly ako nisu oni i voleo bih da osvoje ali tesko protiv barce.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
jooooj cigana, mrzim i jedne i druge, al sto one ruzne grke nemogu to je strasno... steta ispala jedina ekipa koja je imala srce i dusu... i navijace naravno... 

BRAVE HEART 1979-2005
zamalo finale, dugo to neće neko napraviti sa ovih prostora a pogotovo neko iz bosne
Partizan ima za čim da žali, mislio sam da će nakon Cibone da poprave slobodna bacanja, ona su jedan od uzroka poraza. Da Čildres nije ubacio Teodosićev krompir sad bi Partizan slavio.
Kako god, kad se uporedi koliko je Olympiakos individualno jači i koliko puta imaju veći budžet ovo je bila još jedna zadivljujuća partija Duletovih pulena. Tužan sam, ali i ponosan na njih.
Kako god, kad se uporedi koliko je Olympiakos individualno jači i koliko puta imaju veći budžet ovo je bila još jedna zadivljujuća partija Duletovih pulena. Tužan sam, ali i ponosan na njih.
Ma klinac,pa nije Kecman-trica svaki dan.
Fina igra Partizana ali to nije dovoljno za osvajanja nekih titula.Sto se ovih jacih kupova tice.

Fina igra Partizana ali to nije dovoljno za osvajanja nekih titula.Sto se ovih jacih kupova tice.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 maj 2010, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ljudi partizan je institucija
iako ne volim nista sa one strane drine samo mi je drag kk partizan
svaka cast momci
iako ne volim nista sa one strane drine samo mi je drag kk partizan
svaka cast momci
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Kecmanova trica nas je i odvela u produzetke...da je promasio izgubili bi vec davno... 

A C A B !
kako rece neko ranije nevolim nista s one strane drine osim kk partizana,svaka cast duletu i igracima na cjeloj sezoni,sto se tice utakmice mislim da je partizan izgubio skokom u odbrani(odnosno skokom oly u napadu) i par sudiski odluka je bilo stvarno smjesnih al kad si mali klub jbg.Ako dule sacuva ovaj tim i sljedece sezone uz par pojacanja partizan ce postat vrhunska ekipa
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.