Semir Štilić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Semir Štilić
Dje bolan igra taj Semir Śtilic
Ja nisam nikakav papetovac a ako je on igrao LP igralo je i Sarajevo pa imas onda buljuk potencionalnih reprezentativaca. Jedno su kvalifikacije za LP a drugo LP. Makar po meni.[/quote]bhfanatic14 je napisao/la:A sta sinoc nije se igrala liga prvaka??? Ili mozda vi vidite ja nevidim ?! Vidim papetovci odma jedva docekali kiks stlica koja bagra ... tino i anel mogu ovo samo sanjat da igraju, a kamoli da dadnu onakav evrogol u evropi !!! Jadovidubrovnik je napisao/la:Zuris kao i obicno, ali ajde.bhfanatic14 je napisao/la:Ma ja sta ce nama igrac lige prvaka, daj ti nama odpad sturma i hajduka![]()
Stilic semir unosi nemir...
e cuj ovo mijesat sarajevo sa stilicem...jedno je drugi krug gdje je sarajevo ispalo bez ispaljenog metka a drugo je ovaj playoff gdje su sve najbolje ekipe sto se bore za ulazak. Onda mozemo reci za tinu nista nema gola u evroligi lose je to daj cijeli zeljo je bolji i oni su igrali evropsku ligu.tu cemo trazit potencijale..mozemo i olimpic pratit cijeli. Volite vi umanjit igrace kao stilica koji je za klasu bolji od tine. A dizete ono u zrak sto vam se servira od lopova.[/quote]
Da Tino predje u Ciparskog prvaka svi njegovi protivnici bi rekli da je propao ko Grcka. Tino je defanzivno bolji, Stilic je ofanzivno bolji. Sve u svemu slicni igraci sa tim sto je Stila stariji 5 godina. Svaka Stilicu cast ali da sam ja selektor uvijek bi Tinu dao prednost makar dok pruzaju ovakve igre kakve trenutno pruzaju. Milicevic je u ovom momentu bolji od obadvojice.
-
- Kontakt:
Ok dubrovnik, cijenim tvoje misljenje... samo ne slazem se stim da je stila ofanzivno bolji tino defanzivno. Ovdje citam cesto da je tino defanzivno nula i da je i on samo ofanzivno orijentisan. Ko tu sad koga laze haj znaj.. al eto ja i tako znam ko je tino dovoljno sam odgledo tekmi njegovih. I stila je sigurno bolji igrac. Ovo je sljedeca greska mese ali spisak je gotov i sada nemoze se nista mijenjat. Milicevica nisam jednom gledo ali mislim da je bolji od obojice ko sto kazes. Od tine jest sigurno i to daleko bolji.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
Cuj komplekse hahaha vidi papeljubaca... iznosim cinjenice jer je mrtav igrac i nema sta trazit u repki koju ja volim i za koju zivim! Ako je kupleraj vec repka onda daj bar iz premijer lige pozovi momke da se razviju a ne ovog talenta koji nigdje nemoze. Ako mislis provocirat zaobidji me pozzpinoglavi je napisao/la:Jest ti Tino komplekse nabio, sa svakim igracem ga povezujes
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Nit podrzavam Tinu nit sam podrzavao Safeta nego mi je presmijesno kako momka u svakom postu spominjes.bhfanatic14 je napisao/la:Cuj komplekse hahaha vidi papeljubaca... iznosim cinjenice jer je mrtav igrac i nema sta trazit u repki koju ja volim i za koju zivim! Ako je kupleraj vec repka onda daj bar iz premijer lige pozovi momke da se razviju a ne ovog talenta koji nigdje nemoze. Ako mislis provocirat zaobidji me pozzpinoglavi je napisao/la:Jest ti Tino komplekse nabio, sa svakim igracem ga povezujes
Nad tobom sunce najljepše sja
Ne spominjite Tinu na ovoj temi. Stila moze potezom rijesiti tekmu, a Tino potezom narusiti atmosferu u timu.
Sikter Tincek.
Sikter Tincek.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Jbg bila diskusija o spisku, na kojim je on nepravedno pa moram spomenut. A stila cimirot grahovac salihovic prcic su sve igraci koji su bolji od njeg i nisu tu. Tako da sam podrzavo momke koji su zasluzili poziv prije njeg. Da ne kvarimo temu stilepinoglavi je napisao/la:Nit podrzavam Tinu nit sam podrzavao Safeta nego mi je presmijesno kako momka u svakom postu spominjes.bhfanatic14 je napisao/la:Cuj komplekse hahaha vidi papeljubaca... iznosim cinjenice jer je mrtav igrac i nema sta trazit u repki koju ja volim i za koju zivim! Ako je kupleraj vec repka onda daj bar iz premijer lige pozovi momke da se razviju a ne ovog talenta koji nigdje nemoze. Ako mislis provocirat zaobidji me pozzpinoglavi je napisao/la:Jest ti Tino komplekse nabio, sa svakim igracem ga povezujes

Stadion Koševo
Stadion Koševo
Semir sinoc imao par sjajnih asistencija, o sutu zna cijela Evropa, jedino fali mu te trke i odbrambene igre, ali kao da nema autoriteta u ekipi ni povjerenja trenera da pored onakvog udarca neki Argentinac mu ne da izvesti ni jedan slobodnjak. Jedini sto je nekako dobio- bio je golcina a prije i poslije-jok. Ne da lik, iako je truba, da je komentator s Arene poceo zapomagati : "daj vise momak loptu Semiru, vidis da on bolje umije!" 

[youtube][/youtube]
1:25
Kako se podvaljuje lopta - 3:33, 3;53, 3:59 itd
1:25

Kako se podvaljuje lopta - 3:33, 3;53, 3:59 itd
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Re: Odg: RE: Re: Semir Štilić
Ma ti si smiješan tip. S obzirom na to da nisam otkrio ništa posebno, nema potrebe da ga opravdavaš, a ti isto onaj komarac dosadni, samo gleda gdje ću ja šta izbacit' da naleti.bhsport je napisao/la:Sta sad hoces da ti se da orden jer si otkrio toplu vodu? Stilic je od njegovih pocetaka takav igrac, to znaju i ptice na grani da je defanzivno slab kao i cijeli nas vezni red izuzvev Besica i donekle Pjanica, isti ti je Medo, Tino, prije Miske i kompanija, ali Stilic u svojim klubovima nikad nije ni imao pretjeranu obavezu da se vraca nazad, ali to nadonadi ovakvim potezima, ili maestralnim asistencijama. Da je 2009 presao u Bundesligu, to bi se vjerovatno i korigovalo i danas bi bio kvalitetniji igrac, ali pogresne odluke oko transfera i los reprezentativni status su ga danas dovele tu gdje jeste.Stilic nam treba u repki, makar kao djoker sa klupe jer definitivno je igrac koji potezom moze rijesiti utakmicu. Ne kaze se djaba Stilic Semir unosi nemir.

Još opravdava fizička ograničenja ovog poluigrača poluigračima kao što su Medunjanin i Sušić koji su u modernom nogometu propao slučaj.

Samo u poluprofesionalnim ekipama se trpe veznjaci jednog pravca. Najjači komentar je bio prije par stranica, nije igrao, jer je ekipa igrala odbranu, ali, kad budu napadali, igrat' će 100%. Šta je ovo, rukomet?

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
E pa kritičar kad već nisi nista pametno otkrio poštedi nas svojih komentara koji nisu afirmativni po igrača. Čestitao si na golu i to je to. Stilic se u ovim godinama neće i ne može mijenjati a komarac ce da proganja i dalje dosadne muhe zunzare koje samo seru po našim igračima. Sikter.
- Gabon
- Kontakt:
Tino SUTina Susic igra mali vala a tek kakav sut ima.. 

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Ne slazem se sa vecinom napisanog. Prvo, Apoel je momcad koja godinama ima isti kostur ekipe od 7-8 igraca i vecina njih (skoro svi) imaju vise od 32, 33 godine i tim se rijetko mijenja. Tu lezi i tajni njihovih uspjeha (za tim sa Kipra to su sve uspjesi). Tesko je bilo ocekivati da dodje igrac i ekspresno upadne u prvih 11, kod njih se to tako ne radi izuzev ako se radi o napadackoj poziciji odnosno rijetkost je da igrac koji je dosao nedavno pred kvalifikacije bude odmah starter. Apoel ima dobar sistem, mozda prestar tim medjutim to funkcionise i donosi im grupne faze evropskih takmicenja godinama.
Drugo, ne mogu da citam ove price "igrac jednog pravca". Mislim da razlog Semirovog izostanka iz prvih 11 u prethodnim utakmicama lezi u prvom dijeli mog posta a ne da je razlog ova istrcana fraza. Semir Stilic nije igrac jednog pravca, naravno da kao tehnicar nije vrsni trkac medjutim redovno je trcao preko 10km u Ekstraklasi, sudjelovao u odbrani kao sto rade ostale desetke. On ce sigurno u narednom periodu 90% utakmica od prve minute, poljska liga je realno jaca od kiparske i ako je tamo drzao tempo drzace ga i u Apoelu a sto se tice EL znamo kako je on moze odigrati.
Apoel a i nasa repka imaju pozadinu u veznom redu koja moze "istrpiti" Semira Stilica i da je igrac jednog pravca...
Drugo, ne mogu da citam ove price "igrac jednog pravca". Mislim da razlog Semirovog izostanka iz prvih 11 u prethodnim utakmicama lezi u prvom dijeli mog posta a ne da je razlog ova istrcana fraza. Semir Stilic nije igrac jednog pravca, naravno da kao tehnicar nije vrsni trkac medjutim redovno je trcao preko 10km u Ekstraklasi, sudjelovao u odbrani kao sto rade ostale desetke. On ce sigurno u narednom periodu 90% utakmica od prve minute, poljska liga je realno jaca od kiparske i ako je tamo drzao tempo drzace ga i u Apoelu a sto se tice EL znamo kako je on moze odigrati.
Apoel a i nasa repka imaju pozadinu u veznom redu koja moze "istrpiti" Semira Stilica i da je igrac jednog pravca...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Začudo, aktiviraš se komarac mali samo kad su u pitanju igrači Željezničara.bhsport je napisao/la:E pa kritičar kad već nisi nista pametno otkrio poštedi nas svojih komentara koji nisu afirmativni po igrača. Čestitao si na golu i to je to. Stilic se u ovim godinama neće i ne može mijenjati a komarac ce da proganja i dalje dosadne muhe zunzare koje samo seru po našim igračima. Sikter.
Nešto te ne vidim na Medunjaninovoj temi. kuknjava
Eto ti ćeš mi reći jesam nešto pametno otkrio ili nisam. kuknjava
Hoće li se prodat' prije s Kipra u ligu petice ako ja ne budem pis'o?

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kako god, za Tinu je Michael Laudrup!
Aktiviran se onda kada treba bez obzira ko je u pitanju, a simptomaticno je da ti pljujes samo igrace Zeljeznicara, trn u oki sta li?zizu1991 je napisao/la:Začudo, aktiviraš se komarac mali samo kad su u pitanju igrači Željezničara.bhsport je napisao/la:E pa kritičar kad već nisi nista pametno otkrio poštedi nas svojih komentara koji nisu afirmativni po igrača. Čestitao si na golu i to je to. Stilic se u ovim godinama neće i ne može mijenjati a komarac ce da proganja i dalje dosadne muhe zunzare koje samo seru po našim igračima. Sikter.
Nešto te ne vidim na Medunjaninovoj temi. kuknjava
Eto ti ćeš mi reći jesam nešto pametno otkrio ili nisam. kuknjava
Hoće li se prodat' prije s Kipra u ligu petice ako ja ne budem pis'o?
To pitanje sto si postavio ne zasluzuje nikakav odgovor.
- maroonGiant
- Kontakt:
Tino je mladji 5 godina, i napravit ce mnogo bolju karijeru od Stilica. Stilic i jest igrc za Gazienteospore, Karpate i Apoele. Penal i slibodnjak igrac.SlevinKelevra je napisao/la:Kako god, za Tinu je Michael Laudrup!

Hoce al u limburgu, Stila je u njegovim godinama harao UEL, a ovaj nit je penal, nit slobodnjak, nit trkac, nit defanzivac nit ofanzivac, sto bi se reklo, amidja i babo igrac.maroonGiant je napisao/la:Tino je mladji 5 godina, i napravit ce mnogo bolju karijeru od Stilica. Stilic i jest igrc za Gazienteospore, Karpate i Apoele. Penal i slibodnjak igrac.SlevinKelevra je napisao/la:Kako god, za Tinu je Michael Laudrup!

- maroonGiant
- Kontakt:
Stilic vjeciti talenat sa 28 godina, **** igraca koji na vrhuncu karijere grije klupu kiparskog Apoela, a prije toga sve renomirani klubovi poput Gazientepspora, Karpata... tako i sad odigrat ce dvije, tri sezone u Apoelu i onda u 30toj pravi transfer karijere u grcki Levadiakos. Ako nista Susic je mladji i jos ima priliku da se razvije i predje u neki bolji klub i postane odlican igrac, zato zasluzuje poziv prije penaldzije a to Mesa vidi... 

E svašta..Tino može u istu rečenicu sa Semirom tek kad ostvari iole vrijedan transfer, ali bez predhodno odrađene probe u klubu,kako je do sad bio trend
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 18 gostiju.