Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bosna64
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la Bosna64 » 27 avg 2015, 13:31

Dje bolan igra taj Semir Śtilic

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 avg 2015, 14:09

bhfanatic14 je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Ma ja sta ce nama igrac lige prvaka, daj ti nama odpad sturma i hajduka :puke:

Stilic semir unosi nemir...
Zuris kao i obicno, ali ajde.
A sta sinoc nije se igrala liga prvaka??? Ili mozda vi vidite ja nevidim ?! Vidim papetovci odma jedva docekali kiks stlica koja bagra ... tino i anel mogu ovo samo sanjat da igraju, a kamoli da dadnu onakav evrogol u evropi !!! Jadovi :puke:
Ja nisam nikakav papetovac a ako je on igrao LP igralo je i Sarajevo pa imas onda buljuk potencionalnih reprezentativaca. Jedno su kvalifikacije za LP a drugo LP. Makar po meni.[/quote]

e cuj ovo mijesat sarajevo sa stilicem...jedno je drugi krug gdje je sarajevo ispalo bez ispaljenog metka a drugo je ovaj playoff gdje su sve najbolje ekipe sto se bore za ulazak. Onda mozemo reci za tinu nista nema gola u evroligi lose je to daj cijeli zeljo je bolji i oni su igrali evropsku ligu.tu cemo trazit potencijale..mozemo i olimpic pratit cijeli. Volite vi umanjit igrace kao stilica koji je za klasu bolji od tine. A dizete ono u zrak sto vam se servira od lopova.[/quote]
Da Tino predje u Ciparskog prvaka svi njegovi protivnici bi rekli da je propao ko Grcka. Tino je defanzivno bolji, Stilic je ofanzivno bolji. Sve u svemu slicni igraci sa tim sto je Stila stariji 5 godina. Svaka Stilicu cast ali da sam ja selektor uvijek bi Tinu dao prednost makar dok pruzaju ovakve igre kakve trenutno pruzaju. Milicevic je u ovom momentu bolji od obadvojice.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 avg 2015, 14:18

Ok dubrovnik, cijenim tvoje misljenje... samo ne slazem se stim da je stila ofanzivno bolji tino defanzivno. Ovdje citam cesto da je tino defanzivno nula i da je i on samo ofanzivno orijentisan. Ko tu sad koga laze haj znaj.. al eto ja i tako znam ko je tino dovoljno sam odgledo tekmi njegovih. I stila je sigurno bolji igrac. Ovo je sljedeca greska mese ali spisak je gotov i sada nemoze se nista mijenjat. Milicevica nisam jednom gledo ali mislim da je bolji od obojice ko sto kazes. Od tine jest sigurno i to daleko bolji.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 avg 2015, 14:21

pinoglavi je napisao/la:Jest ti Tino komplekse nabio, sa svakim igracem ga povezujes
Cuj komplekse hahaha vidi papeljubaca... iznosim cinjenice jer je mrtav igrac i nema sta trazit u repki koju ja volim i za koju zivim! Ako je kupleraj vec repka onda daj bar iz premijer lige pozovi momke da se razviju a ne ovog talenta koji nigdje nemoze. Ako mislis provocirat zaobidji me pozz
Stadion Koševo

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 avg 2015, 14:28

pinoglavi je napisao/la:Jest ti Tino komplekse nabio, sa svakim igracem ga povezujes
Cuj komplekse hahaha vidi papeljubaca... iznosim cinjenice jer je mrtav igrac i nema sta trazit u repki koju ja volim i za koju zivim! Ako je kupleraj vec repka onda daj bar iz premijer lige pozovi momke da se razviju a ne ovog talenta koji nigdje nemoze. Ako mislis provocirat zaobidji me pozz
Nit podrzavam Tinu nit sam podrzavao Safeta nego mi je presmijesno kako momka u svakom postu spominjes.
Nad tobom sunce najljepše sja

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 avg 2015, 14:37

Ne spominjite Tinu na ovoj temi. Stila moze potezom rijesiti tekmu, a Tino potezom narusiti atmosferu u timu.
Sikter Tincek.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 avg 2015, 14:42

pinoglavi je napisao/la:
Nit podrzavam Tinu nit sam podrzavao Safeta nego mi je presmijesno kako momka u svakom postu spominjes.
Jbg bila diskusija o spisku, na kojim je on nepravedno pa moram spomenut. A stila cimirot grahovac salihovic prcic su sve igraci koji su bolji od njeg i nisu tu. Tako da sam podrzavo momke koji su zasluzili poziv prije njeg. Da ne kvarimo temu stile :bih:
Stadion Koševo

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 27 avg 2015, 15:19

Semir sinoc imao par sjajnih asistencija, o sutu zna cijela Evropa, jedino fali mu te trke i odbrambene igre, ali kao da nema autoriteta u ekipi ni povjerenja trenera da pored onakvog udarca neki Argentinac mu ne da izvesti ni jedan slobodnjak. Jedini sto je nekako dobio- bio je golcina a prije i poslije-jok. Ne da lik, iako je truba, da je komentator s Arene poceo zapomagati : "daj vise momak loptu Semiru, vidis da on bolje umije!" :)

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 27 avg 2015, 16:27

[youtube][/youtube]
1:25 ;)
Kako se podvaljuje lopta - 3:33, 3;53, 3:59 itd
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

zizu1991
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Semir Štilić

Post Postao/la zizu1991 » 27 avg 2015, 17:18

bhsport je napisao/la:Sta sad hoces da ti se da orden jer si otkrio toplu vodu? Stilic je od njegovih pocetaka takav igrac, to znaju i ptice na grani da je defanzivno slab kao i cijeli nas vezni red izuzvev Besica i donekle Pjanica, isti ti je Medo, Tino, prije Miske i kompanija, ali Stilic u svojim klubovima nikad nije ni imao pretjeranu obavezu da se vraca nazad, ali to nadonadi ovakvim potezima, ili maestralnim asistencijama. Da je 2009 presao u Bundesligu, to bi se vjerovatno i korigovalo i danas bi bio kvalitetniji igrac, ali pogresne odluke oko transfera i los reprezentativni status su ga danas dovele tu gdje jeste.Stilic nam treba u repki, makar kao djoker sa klupe jer definitivno je igrac koji potezom moze rijesiti utakmicu. Ne kaze se djaba Stilic Semir unosi nemir.
Ma ti si smiješan tip. S obzirom na to da nisam otkrio ništa posebno, nema potrebe da ga opravdavaš, a ti isto onaj komarac dosadni, samo gleda gdje ću ja šta izbacit' da naleti. :rol:

Još opravdava fizička ograničenja ovog poluigrača poluigračima kao što su Medunjanin i Sušić koji su u modernom nogometu propao slučaj. :zzz:

Samo u poluprofesionalnim ekipama se trpe veznjaci jednog pravca. Najjači komentar je bio prije par stranica, nije igrao, jer je ekipa igrala odbranu, ali, kad budu napadali, igrat' će 100%. Šta je ovo, rukomet? :tokralju:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 avg 2015, 22:25

E pa kritičar kad već nisi nista pametno otkrio poštedi nas svojih komentara koji nisu afirmativni po igrača. Čestitao si na golu i to je to. Stilic se u ovim godinama neće i ne može mijenjati a komarac ce da proganja i dalje dosadne muhe zunzare koje samo seru po našim igračima. Sikter.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 27 avg 2015, 22:30

Tino SUTina Susic igra mali vala a tek kakav sut ima.. :urnebes:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 avg 2015, 22:33

Ne slazem se sa vecinom napisanog. Prvo, Apoel je momcad koja godinama ima isti kostur ekipe od 7-8 igraca i vecina njih (skoro svi) imaju vise od 32, 33 godine i tim se rijetko mijenja. Tu lezi i tajni njihovih uspjeha (za tim sa Kipra to su sve uspjesi). Tesko je bilo ocekivati da dodje igrac i ekspresno upadne u prvih 11, kod njih se to tako ne radi izuzev ako se radi o napadackoj poziciji odnosno rijetkost je da igrac koji je dosao nedavno pred kvalifikacije bude odmah starter. Apoel ima dobar sistem, mozda prestar tim medjutim to funkcionise i donosi im grupne faze evropskih takmicenja godinama.
Drugo, ne mogu da citam ove price "igrac jednog pravca". Mislim da razlog Semirovog izostanka iz prvih 11 u prethodnim utakmicama lezi u prvom dijeli mog posta a ne da je razlog ova istrcana fraza. Semir Stilic nije igrac jednog pravca, naravno da kao tehnicar nije vrsni trkac medjutim redovno je trcao preko 10km u Ekstraklasi, sudjelovao u odbrani kao sto rade ostale desetke. On ce sigurno u narednom periodu 90% utakmica od prve minute, poljska liga je realno jaca od kiparske i ako je tamo drzao tempo drzace ga i u Apoelu a sto se tice EL znamo kako je on moze odigrati.
Apoel a i nasa repka imaju pozadinu u veznom redu koja moze "istrpiti" Semira Stilica i da je igrac jednog pravca...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 avg 2015, 23:59

bhsport je napisao/la:E pa kritičar kad već nisi nista pametno otkrio poštedi nas svojih komentara koji nisu afirmativni po igrača. Čestitao si na golu i to je to. Stilic se u ovim godinama neće i ne može mijenjati a komarac ce da proganja i dalje dosadne muhe zunzare koje samo seru po našim igračima. Sikter.
Začudo, aktiviraš se komarac mali samo kad su u pitanju igrači Željezničara.
Nešto te ne vidim na Medunjaninovoj temi. kuknjava
Eto ti ćeš mi reći jesam nešto pametno otkrio ili nisam. kuknjava
Hoće li se prodat' prije s Kipra u ligu petice ako ja ne budem pis'o? :urnebes:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 28 avg 2015, 01:33

Kako god, za Tinu je Michael Laudrup!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 avg 2015, 09:05

zizu1991 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:E pa kritičar kad već nisi nista pametno otkrio poštedi nas svojih komentara koji nisu afirmativni po igrača. Čestitao si na golu i to je to. Stilic se u ovim godinama neće i ne može mijenjati a komarac ce da proganja i dalje dosadne muhe zunzare koje samo seru po našim igračima. Sikter.
Začudo, aktiviraš se komarac mali samo kad su u pitanju igrači Željezničara.
Nešto te ne vidim na Medunjaninovoj temi. kuknjava
Eto ti ćeš mi reći jesam nešto pametno otkrio ili nisam. kuknjava
Hoće li se prodat' prije s Kipra u ligu petice ako ja ne budem pis'o? :urnebes:
Aktiviran se onda kada treba bez obzira ko je u pitanju, a simptomaticno je da ti pljujes samo igrace Zeljeznicara, trn u oki sta li?
To pitanje sto si postavio ne zasluzuje nikakav odgovor.

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 28 avg 2015, 10:55

SlevinKelevra je napisao/la:Kako god, za Tinu je Michael Laudrup!
Tino je mladji 5 godina, i napravit ce mnogo bolju karijeru od Stilica. Stilic i jest igrc za Gazienteospore, Karpate i Apoele. Penal i slibodnjak igrac. :kafa:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 avg 2015, 11:01

maroonGiant je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Kako god, za Tinu je Michael Laudrup!
Tino je mladji 5 godina, i napravit ce mnogo bolju karijeru od Stilica. Stilic i jest igrc za Gazienteospore, Karpate i Apoele. Penal i slibodnjak igrac. :kafa:
Hoce al u limburgu, Stila je u njegovim godinama harao UEL, a ovaj nit je penal, nit slobodnjak, nit trkac, nit defanzivac nit ofanzivac, sto bi se reklo, amidja i babo igrac. :kafa: :kafa:

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 28 avg 2015, 11:14

Stilic vjeciti talenat sa 28 godina, **** igraca koji na vrhuncu karijere grije klupu kiparskog Apoela, a prije toga sve renomirani klubovi poput Gazientepspora, Karpata... tako i sad odigrat ce dvije, tri sezone u Apoelu i onda u 30toj pravi transfer karijere u grcki Levadiakos. Ako nista Susic je mladji i jos ima priliku da se razvije i predje u neki bolji klub i postane odlican igrac, zato zasluzuje poziv prije penaldzije a to Mesa vidi... :kafa:

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 28 avg 2015, 11:25

E svašta..Tino može u istu rečenicu sa Semirom tek kad ostvari iole vrijedan transfer, ali bez predhodno odrađene probe u klubu,kako je do sad bio trend

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, Proximic i 34 gosta.