hvalaBiki je napisao/la:Danas je zrijeb USO, nekad pred ponoc po nasem vremenu!
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ma drug rasprava koja ne vodi nigdje,sve se u krug vrte ,a kilometarski tekstovi ne mozes sve ni uhvatiti,iako moram priznati momci koji se raspravljaju su izvrsni poznavaoci tenisa ali brate pretjerivanjeppppp je napisao/la:Vala baš,jbote više i Lendl i ostali gereljidelinjo je napisao/la:kad je zrijeb za US open ,da malo prekinem ovu raspravu ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Odličan žrijeb za Novaka,1/4-Rafa u 1/2 Nišikori
Mada kako igra i u kakvoj je formi i ovo će biti drama
Do finala ce igrati Djoke, u finalu se spremi za Djokoborga.ppppp je napisao/la:Odličan žrijeb za Novaka,1/4-Rafa u 1/2 Nišikori
ma nije los zrijeb ni za Rogera,do polufinala ce to ici bez problema,al Muray ne bi trebao biti problem takodjer,ovdje ocekujem finale kao i na vecini turnira ove godine,dvojica najboljih ROGER I NOVAK 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zar opet?MaGiCa je napisao/la:Do finala ce igrati Djoke, u finalu se spremi za Djokoborga.ppppp je napisao/la:Odličan žrijeb za Novaka,1/4-Rafa u 1/2 Nišikori
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Samo maksimalno bahato, jer se mozhe.Virtu4l je napisao/la:Zar opet?
Tommy Haas: "Sampras najbolji server, Agassi najbolji striker, Federer najbolji igrač"
http://****/tommy-haas-sampras-naj ... lji-igrac/
http://****/tommy-haas-sampras-naj ... lji-igrac/
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Zbogom Mardiju veliko postovanje za sve ko pati od anksioznosti zna kakav je to pakao , volio sam da je prosao felikana ali tako je kako je...
ja sam imao problem sa tim i ne postoji gora stvar na svijetu vjeruj mi,nek mu je sretno,veliki covjek i veliki igrac,steta sto je imao problem sa tim sigurno bi bio puno bolji igrac i napravio puno vece stvarigrgr je napisao/la:Zbogom Mardiju veliko postovanje za sve ko pati od anksioznosti zna kakav je to pakao , volio sam da je prosao felikana ali tako je kako je...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
delinjo je napisao/la:ja sam imao problem sa tim i ne postoji gora stvar na svijetu vjeruj mi,nek mu je sretno,veliki covjek i veliki igrac,steta sto je imao problem sa tim sigurno bi bio puno bolji igrac i napravio puno vece stvarigrgr je napisao/la:Zbogom Mardiju veliko postovanje za sve ko pati od anksioznosti zna kakav je to pakao , volio sam da je prosao felikana ali tako je kako je...
Kancer, sida, depresija, neka random bolest...sve je to boranija za ono kad mozak ode na pišanje.
pa nesto najgore na svijetu,mogu samo zamisliti kako je covjeku koji ima sve te siptome,nedaj Boze nikome,momku skidam kapu na ovome sto je do sada radio,i volio bih od srca da rijesi taj problem ,al sto ti je zivot zivis u Americi ,imas love ko blata i ne mzoes rijesiti taj problem...ironijaMaGiCa je napisao/la:delinjo je napisao/la:ja sam imao problem sa tim i ne postoji gora stvar na svijetu vjeruj mi,nek mu je sretno,veliki covjek i veliki igrac,steta sto je imao problem sa tim sigurno bi bio puno bolji igrac i napravio puno vece stvarigrgr je napisao/la:Zbogom Mardiju veliko postovanje za sve ko pati od anksioznosti zna kakav je to pakao , volio sam da je prosao felikana ali tako je kako je...Svaka čast svakome, ali totalna demencija je ubedljivo najgora bolest.
Kancer, sida, depresija, neka random bolest...sve je to boranija za ono kad mozak ode na pišanje.![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Imam godinama problema sa anksioznoscu medjutim nije socijalna anksioznost dakle ne bojim se nastupa ili izlazaka pred masu 
Na sta je spao ovaj Almagro strasno , sto je jos gore ovakvog ga cekam za pare a znao sam u kakvoj je formi ali nisam ni sanjo da je ovako lose...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Steve Darcis osvajač Noumea challengera, a kao nagradu dobio je:

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Unofficialpage je napisao/la:Steve Darcis osvajač Noumea challengera, a kao nagradu dobio je:![]()
![]()
![]()
Budući No. 1
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.