FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma i mi navijaci smo krivi pomalo, ocekivali smo previse, jos pogotovo nakon Drine, mislili smo svakom klubu utrpat po 5 komada i prosetat se do titule... i onda sad losa forma pojedinih igraca, losa postavka ekipe, par kikseva i ovo nama izgleda kao kraj sezone... a u stvari je tek 5 kolo i tek treba da se zakuha... ja vjerujem da ce se ovo sve sredit uz pravilan pristup... 

ajdohordas je napisao/la:Ma i mi navijaci smo krivi pomalo, ocekivali smo previse, jos pogotovo nakon Drine, mislili smo svakom klubu utrpat po 5 komada i prosetat se do titule... i onda sad losa forma pojedinih igraca, losa postavka ekipe, par kikseva i ovo nama izgleda kao kraj sezone... a u stvari je tek 5 kolo i tek treba da se zakuha... ja vjerujem da ce se ovo sve sredit uz pravilan pristup...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
I KADA JE LOŠE I KADA JE DOBRO !!!
UVIJEK ĆU PJEVAT ZA BIJELE I BORDO !!!
U MOME SRCU SAMO JE JEDNO !!!
SARAJEVO, BORDO I BIJELO !!!
UVIJEK ĆU PJEVAT ZA BIJELE I BORDO !!!
U MOME SRCU SAMO JE JEDNO !!!
SARAJEVO, BORDO I BIJELO !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Said Husejnovic je bio u Werderu i nije uspio i kasnije je došao u Sarajevo.
Hajrovic je takodjer bio u Werderu nije uspio i kasnije je... Za nadati se!
Realno on moze igrati negdje u Svici u nekoj manjem klubu,ali zar nije bolje u ovom gigantu,zar ne?
Hajrovic je takodjer bio u Werderu nije uspio i kasnije je... Za nadati se!
Realno on moze igrati negdje u Svici u nekoj manjem klubu,ali zar nije bolje u ovom gigantu,zar ne?
Sabrine mi moje!
Kako drug nije kriv, kad su svi igraci totalno nespremni?Carlo je napisao/la:Nije Uscuplic kriv za formu Alispahića. Ibraković je znao šta je dovodio, tačnije Alispahić nije bio u formi kada je potpisao, forma mu nije padala jer je čovjek nije ni imao.Zip je napisao/la:Opet ovi po ibrakovicu
A ne znaju da uprava nije stala iza njega kada su neke stvari u pitanju.
I to je ocito veliki problem, sto nisu jedinstveni u upravi.
Ibrakovic doveo Kalasija, to ibrakovicu majstore itd
Kalasi ne moze papire dobiti, ibrakovicu debilu masr iz svetinje
Ibrakovic doveo Alispahica, to Ibrakovicu legendo kakvog si nam majstora doveoo
Alispahic u losoj formi zvog Dzenana Uscuplica, Ibrakovicu dovodis propale talente, mars iz kluba.
Jos hiljadu primjeraa gdje ste nerealni sekunde..
Nzm Ibrakovica licno, sigurno da ima svojih bubica al popustite vise oko njega jer on nije glavni krivac.
Jedini krivac za lose igre i fizicku spremu je DZENAN USCUPLIC i njegov odnos prema poslu koji obavlja.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta je on to radio na pripremama po Sloveniji? Imao je extra uslove, samo ih je trebao natjerati da trce i da krv proliju, medjutim to nije uradio. I naravno da ti igrac nece biti u formi kad je odradio qurceve pripreme.
Igrac na pripremama gradi samopouzdanje, da kad udje u duel da se ne boji da ce mu koljeno izletiti. Da ne osjeca strah od kontakta, itd itd
Ne sprema ekipu Ibrakovic pa da je kriv sto igraci ne mogu 90 minuta da igraju.
Ibrakovic ima svoje krivice, al da mu se pripisuje sto igraci ne mogu i ne zele da igraju, to je van svake pameti.
Stepanov, Barbaric, Tatomirovic pa i Kovacevic. Trebalo je Mihojevica posuditi Travniku, Mladosti ili nekom trecem klubu ( mozda Velez ) samo pod uslovom da se klub obaveze da ce momak odigrati jedan broj utakmica. Dobro ne treba biti 70% kao sto je sada Barcelona postigla sa Halilovicem ali eto bar 50%. Ili to ili je trebalo prodati Tatomirovica. Ne slazem se da mu treninzi koriste vise od utakmice u PL. Po meni mu vise korist jedna utakmica nego 10 treninga.hilmo je napisao/la:A dobro, bio j eovo žestok tempo na početku, nije smjelo biti kockanja a i bez tog kockanja nismo u dobroj poziciji. Mada sam siguran da će dobijati prliku, mora.zagorski je napisao/la: Pridruzujem se cestitkama!
Samo je steta da kod nas ne dobija vise sansi. Po meni on bi trebao da bude nas 3. stoper,poslije barbarica i stepanova. Decko vec ima solidan kvalitet,pogotovo za utakmice PL,a ako ocekujemo da napreduje i da se na njemu nesto zaradi onda mora da igra. Ako ne redovno onda bar povremeno.
Isto mislim i o Andusicu.
Po meni je greška što je Anđušić uopće poslan na posudbu dole, haj da igra svaku ili većinu, ali bogami do sad je malo prilika dobio, pa bolje mu je trenirati sa Ikandeom, Benkom, Stepanovim, Barbarićem nego sa nekim Šivšićem, Dudićem..., svaka čast njima ali ...
Nećemo sitničariti tek je početak sezone, valjda će kasnije dobijati priliku i Miha kod nas i Rijad i Nemanja dole.
Upravo tako. Treba biti realan a ne sada za sve je krvi Dzeno. I ono sto jeste i ono sto nije. Alispahic je bio kocka i svako nosi svoj dio krivice ako covjek ne opravda ocekivanja u potpunosti.Sabinho je napisao/la:Realno, da je bio u formi ne bi ni dosao u Sarajevo. Primorani smo dovoditi takve igrace i nadati se da ce povratiti nekadasnju formu. Lud je onaj ko misli da se dobar igrac u dobroj formi tek tako moze dovesti u PLBIH.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 27 avg 2015, 08:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Re: Odg: FK Sarajevo
OK da igra, bolje je igrati i u drugoj ligi nego samo trenurati u Sarajevu, ali uzeo sam primjer Nemanje koji ni u Travniku ne igra, trenutno, pa bolje bi mu bilo da trenira sa nama.
Slazem se samo po meni ako je postojao klub koji bi garantovao jednom ili drugom igracu da ce odigrati bar tih 50% utakmica u PL ovu polusezonu bolje da se ih je posudilo jer uvijek se mogu vratiti poslje polusezone u maticni klub. Znaci ako Mladost garantuje 50% utakmica a drugi klubovi kazu vidjet cemo do njega je onda neka ide u Mladost. Nisu svi klubovi "tanki" na istim pozicijama. Jos bolje bi bilo da se svi igraci posude u jedan klub onda bi tom klubu lakse diktirao uslove. Nebi bilo lose kao kod Prevljaka cini mi se da trenira za A tim a igra za B tim. Znaci da Mihojevic trenira za Sarajevo a igra utakmice za Visoko ili neki treci klub ni to nebi bilo lose samo neznam jeli to izvedivo ovdje.hilmo je napisao/la:OK da igra, bolje je igrati i u drugoj ligi nego samo trenurati u Sarajevu, ali uzeo sam primjer Nemanje koji ni u Travniku ne igra, trenutno, pa bolje bi mu bilo da trenira sa nama.
Jer prvenstvo se tek zahuktava i tesko da ce Mihojevic dobiri pravu priliku pored iskusnog i solidnog Tatomirovica, jako tesko pa ko god da bude trener. Druga bi stvar bila kad bi se Sarajevo prosetalo prvenstvom onda bi dobio priliku ovako tesko.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 27 avg 2015, 08:51, ukupno mijenjano 1 put.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Možda je i izvodivo, ali klub koji je uzeo igrača na posudbu treba da trenira tog igrača i uigrava sa svojom ekipom. Šta dobivaš ako trenira ovde sa Barbom i Stepanovim, 4-3-3 recimo, a ekipa u koju je posuđen igra 4-2-3-1, sa drugom filozofijom igre...Ajax je napisao/la: Znaci da Mihojevic trenira za Sarajevo a igra utakmice za Visoko ili neki treci klub ni to nebi bilo lose samo neznam jeli to izvedivo ovdje.
**** ga u ovom slucaju bi se klub Visoko ili koji god trebao da zadovolji da su dobili ekstra igraca koji ce samo povremeno da trenira sa njima. Mozda 2 od 7 dana sedmicno ili to ili nista. Mislio sam na nesto ovako mada razumijem i tvoje argumente.kenanbrajic je napisao/la:Možda je i izvodivo, ali klub koji je uzeo igrača na posudbu treba da trenira tog igrača i uigrava sa svojom ekipom. Šta dobivaš ako trenira ovde sa Barbom i Stepanovim, 4-3-3 recimo, a ekipa u koju je posuđen igra 4-2-3-1, sa drugom filozofijom igre...
http://sportsport.ba/ino_fudbal/smail-p ... rgu/138991
http://sportsport.ba/ino_fudbal/prevlja ... ije/163294
http://sportsport.ba/ino_fudbal/smail-p ... rgu/163985
Mene je Andzusic razocarao,pa ako ne možes igrati u Travniku kako ces tek.u Sarajevu.I ako posuđjujes igraca, trazi neku garanciju da igra u provom sastavu.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ne mora značiti da je do njega, možda trener nema baš puno povjerenja u mlade igrače a njima je svaka utakmica finale ako žele ostati u ligi.amypitar je napisao/la:Mene je Andzusic razocarao,pa ako ne možes igrati u Travniku kako ces tek.u Sarajevu.I ako posuđjujes igraca, trazi neku garanciju da igra u provom sastavu.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ako je tako onda ga povuci na polusezoni i posudit ga u klub gdje ce igrati isto vazi i za Mihojevica. Jer ako mu ne proigra za pola godine nece ni u cijeloj sezoni. Znali li neko sta je sa Kouadiom ?? Moze li se njega vratiti na polusezoni ili treba cekati do kraja sezone ??hilmo je napisao/la:Ne mora značiti da je do njega, možda trener nema baš puno povjerenja u mlade igrače a njima je svaka utakmica finale ako žele ostati u ligi.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
Je l' zubli kraj sage? Obraduj me brate lijepi!Head je napisao/la:Hajde rukfas
Samo Saraj'vo.

Trebalo bi veoma brzo, ne samo rukfas, vec i citav strucni stab!Head je napisao/la:Hajde rukfas

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Koliko je to brzo? Prije utakmice sa Rudarom ili poslije u toku reprezentativne pauze?RuleHz je napisao/la:
Trebalo bi veoma brzo, ne samo rukfas, vec i citav strucni stab!Head je napisao/la:Hajde rukfas
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Ma glupo mi je sad davati otkaze.Ima pauza , te dovoljno vremena , da se sve postavi na svoje mjesto.
E **** ga, ne znam ni ja tacno. Detalji ugovora su u pitanju. Ali ne pregovaraju samo sa njim, odmah da se razumijemo. Ne znam ni na sa kim se jos pregovara ali jos su neka.imena u opticaju.DrustveniParazit je napisao/la:Koliko je to brzo? Prije utakmice sa Rudarom ili poslije u toku reprezentativne pauze?RuleHz je napisao/la:
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Dave, Hansestadt, JuricaSpindl, kontra, kulinban1189, N3R3D, napoleon72, SAMO BORDO, tajsamja, USB, Venom i 99 gostiju.