A daj baaa...omladina1921zeljina je napisao/la:
Pitarluk na nivou.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A daj baaa...omladina1921zeljina je napisao/la:
Pitarluk na nivou.
Veće nego da na *urci isplate ostatak love za ŠehuDooVe je napisao/la:Kakve su šanse da se Šeha mali gurne u vatru?
Momak koji do sada nije promašivao i širio dezinformacije čini mi se, obradovao si me vala kraljuFKZ1921 je napisao/la:Sanse da Seha zaigra su sve vece. Sanse da plate za Sehu su ko Trebevic...Ide uplata 100%,325000 eura,ovih dana.
To je odlično, momak stvarno dobro igra. Hvala Bogu više i sa Turcima da se to završiFKZ1921 je napisao/la:Sanse da Seha zaigra su sve vece. Sanse da plate za Sehu su ko Trebevic...Ide uplata 100%,325000 eura,ovih dana.
Pitari...omladina1921zeljina je napisao/la:![]()
Krv ti **** kakve su to legendeAko igras u klubu kostoje vitez,radnik,bosna visoko, kakanj,drina,zeljeznicar onda bek 75% igra odbranu i 25% ide naprijed.
A ako igras za klubove kasto su SARAJEVO,Barcelona,Ream Madrid, Bayern Minhen,Manchester onda moras da igras 50/50 odbrana napad. Nema hljeba dzaba.
Čitavu me noć crnjacis, zar ti toliko ide na živce nas menadžer? Nikada ne znaš šta je bolje za klub mislio sam da poslije Amara nam slijedi jedna katastrofa ali mi je brate ova generacija draža od svake koju je on vodio možda će ova djeca baš da iskoriste priliku meni licno kad je Joco izašao bilo drago nekako smo se odvikli da gledamo igrače koji ne vole dres za koji igrajupile87 je napisao/la:Ma brate ima stvari koje nisu ni za foruma al hajd recimo Memija bi trebao odmoriti jedno dvije sedmice jer je dobio neke trombove po nogama od umora bukvalno nije imao pauze.. Fali igraca evo sad moze ti pola tima faliti.... Nekad je bio Amar i vodio racuna sada nema ko...CARSON je napisao/la:Pile Buraz nikad nisi ovoliko kukao kao ove sezone i kad ni jedan razlog nisi imao bio si optimista možda ovaj put dobro završi , na zapadu sa vidio jahica imali ista od njega
Amare vrati sebagrcavi je napisao/la:Ode nam Đelma
Mislim da je većini draža, i stvarno je nevjerovatno koliko smo zavoljeli ove momke, a bilo je strašnih generacija...CARSON je napisao/la:ali mi je brate ova generacija draža od svake koju je on vodio
bagrcavi je napisao/la:Može Joco i na stopera...
Nije Kjoševski nego KjoSevski