FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- elninho_resTO
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
sumnjam da ce mesanovic nastupit,poceo je da trenira ali cuva ce ga amar za duel protiv torpeda,nece rizikovat,a od džeke cemo dobit između 5 i 10%,pa sracunaj,znaci 40 miliona,mi cemo dobit u najboljem slucaju 400hiljada eura,ili ti ga 800hiljada keermi
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Ponos Torina
- Kontakt:
nisi ti dobro sracunao,racunaj opet...elninho_resTO je napisao/la:sumnjam da ce mesanovic nastupit,poceo je da trenira ali cuva ce ga amar za duel protiv torpeda,nece rizikovat,a od džeke cemo dobit između 5 i 10%,pa sracunaj,znaci 40 miliona,mi cemo dobit u najboljem slucaju 400hiljada eura,ili ti ga 800hiljada keermi
ako je 5% a cisto sumnjam da jeste i sumnjam da ce Zeljo ista dobiti
ispalo bi izmedzu 200 000-400 000
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- themaniaks
- Kontakt:
Znali neko provjereno kad je trening ili je vec bio
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

1. tema hiljadu puta prezvakana i opet dodje neko i pita "kolko cemo love od dzeke dobit"
2. djeste matematicari...5% od 40 miliona vam 200.000 maraka...hahahhhahahaah 2 miliona momci
Covjek se vjerovatno nece ni prodat za te pare jer niko osim city-a i chelsea nema, tamo i onako ne bih volio da zavrsi
- Ponos Torina
- Kontakt:
ja mislim da ce biti veceras pod reflektorimathemaniaks je napisao/la:Znali neko provjereno kad je trening ili je vec bio
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
A matematicara mati draga
5% od 40 miliona je 2 miliona, a 10% je 4 miliona...ne znam odkud vam te cifre 200 - 400 hiljada 

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Kerla ionako ne bi igrao protiv olimpika jer se vraca Bogicevic,tako da je vjerovatno uz saglasnost Amara ovaj otisao na probu...Mesanovic nece igrati,a pored njega i Bucan i Beslija imaju kartone...koliko me to brine,toliko mi je i drago,ova dvojica ce se odmoriti za pitare,a tu su Stanic i Visca koji su odmorni i trebaju iskoristiti sansu koju ce garant dobiti
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
boccaccio je napisao/la:Kerla ionako ne bi igrao protiv olimpika jer se vraca Bogicevic,tako da je vjerovatno uz saglasnost Amara ovaj otisao na probu...Mesanovic nece igrati,a pored njega i Bucan i Beslija imaju kartone...koliko me to brine,toliko mi je i drago,ova dvojica ce se odmoriti za pitare,a tu su Stanic i Visca koji su odmorni i trebaju iskoristiti sansu koju ce garant dobiti

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Za Dzeku se dobija 3%
Ovo nije u skladu s politikom da se diže cijena našim igračima. Da relativno standardni i perspektivni igrači u pola sezone idu na probe. Mislim da nijedan veći klub s balkana to ne bi dozvolio, a ako ništa bar tome težimo. Valjda će se nešto više znati ubrzo...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
ma moras razumiti da mi imamo tu jos 3 izuzetna stopera a i sigurno je da ce doci jos 1 ili 2 za evrope svi ne mogu igrati,mora neko otici...a strah me ovo za besliju i bucana,ali dobro valjda moze stana pruziti jednu dobru partiju,a za viscu ne sumnjam uopste.Prijeti li kome od igraca zuti protiv olmpika pa da ne mogu igrati protiv crvendacaŽeljovac je napisao/la:Ovo nije u skladu s politikom da se diže cijena našim igračima. Da relativno standardni i perspektivni igrači u pola sezone idu na probe. Mislim da nijedan veći klub s balkana to ne bi dozvolio, a ako ništa bar tome težimo. Valjda će se nešto više znati ubrzo...
- Ponos Torina
- Kontakt:
jel sa pdv-om ili bez??santos je napisao/la:Za Dzeku se dobija 3%

Džekson ako ode u Real uzet ce se opaka cifra 100%...jer one budale iz Madrida ne pitaju za pare kad dovode igrace sebi, nema kod njih preseravanja niti cijenjkanja...Perez se istovari koliko ovi drugi traže i gotova prica- nema natezanja.
Sad je pitanje koliko je realna ova prica oko Reala ili je to neka novinarksa patka...ostaje da vidimo.
Sad je pitanje koliko je realna ova prica oko Reala ili je to neka novinarksa patka...ostaje da vidimo.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Ponos Torina
- Kontakt:
racunao sam ja tako ali ti mislioni su previse i nema sanse nikakve da Zeljo dobije ni blizu tog iznosaGigant je napisao/la:A matematicara mati draga5% od 40 miliona je 2 miliona, a 10% je 4 miliona...ne znam odkud vam te cifre 200 - 400 hiljada

Zeljo je usrao kad ga je prodavao za mizerne pare,nije ni cudo sto se Ceska kao drzava tako brzo razvila,od bjede do extra zivota

Ovaj pas Stanića za Bešliju je bio haman pola posla. Strašno ga je uposlio!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 07 maj 2010, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Molim vas prestanite se javno provaljivati i iznositi misljenja koja nemaju veze sa zivotom!! Imate na ovom forumu search i potrazite rasprave o Dzeki i zakonska Zeljina sljedovanja u tom a i drugim transferima...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kad si vec takav mogao si sad postaviti sve tu da svi vidimo da se nebi vise raspravljalo!Seyo_TM je napisao/la:Molim vas prestanite se javno provaljivati i iznositi misljenja koja nemaju veze sa zivotom!! Imate na ovom forumu search i potrazite rasprave o Dzeki i zakonska Zeljina sljedovanja u tom a i drugim transferima...
Nemoj da budes lijen nego potrazi...ako smo mogli da sve fino napisemo, barem mozete potraziti i informisati se...a toliko se puta raspravljalo da je postao vic "kolko para od dzeke imamo" i opet se pita koliko...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
HITNO MI TREBA SLIKA PEHARA FUDBALSKOG KUPA BIH MOLIM VAS POMOZITE
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa kad se vec zalis da nemozes da citas mogao si to postaviti sto je tebi mrskoSeyo_TM je napisao/la:Nemoj da budes lijen nego potrazi...ako smo mogli da sve fino napisemo, barem mozete potraziti i informisati se...a toliko se puta raspravljalo da je postao vic "kolko para od dzeke imamo" i opet se pita koliko...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 59 gostiju.