FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 26 avg 2015, 18:50

Bogami si u pravu @ajax

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ajax
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ajax » 26 avg 2015, 18:53

ElCartel11 je napisao/la:Evo Kukoc ode izgleda u Partizan, a kako bi samo nama dobro dosao umjesto Puzija :mrgreen:
I ja sam na to pomislio. Ima jos uvijek Hrvoje Cale bez kluba.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 26 avg 2015, 18:54

Kukoc je psihicki nestabilan lik, i jako ku.rcevit. Nece on dugo i ako ode u Partizan.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 26 avg 2015, 19:02

Ako igras u klubu kostoje vitez,radnik,bosna visoko, kakanj,drina,zeljeznicar onda bek 75% igra odbranu i 25% ide naprijed.

A ako igras za klubove kasto su SARAJEVO,Barcelona,Ream Madrid, Bayern Minhen,Manchester onda moras da igras 50/50 odbrana napad. Nema hljeba dzaba.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 26 avg 2015, 19:06

dje bolan nije los,pa nije ga prosao ko nije pokusao, ni u cemu nije bolji od Hebibovica koji je pri tome krilo a igra na beku, eto kakav nam je lijevi bek
Pyro is not a crime !

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 avg 2015, 19:09

pitic je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Ti ako si zadovoljan sa igrom Puzigače u odbrani gdje nam puše kao Bakijaš sa Bakija onda ok :? , a i po toj strani Čelik je prošao i dao gol. Stojčev nije otjeran nego prodan za pare. Ni Bekić nije neki extra igrač to ću odmah reći, ali gori od onakvog Puzigače nije sigurno i sigurno ima bolji centrašut i puno je brži. Poenta je što mi Puzija koji se proziva kao i Stojčev u ono vrijeme ne možemo prodati ni za 50 000 eura ko će ga onakvog :?: Nije niko lud.
Neuporedivo je veci krivac za gol Hebiboviceva amaterska reakcija kod autogola nego Puzigaca od kojeg je samo akcija krenula pa je onda drugi igrac provukao Barbaricu loptu kroz noge :!: pa tek onda dodao do Hebibovica koji postize auto gol. Van pameti je da ispade Puzigaca kriv za ovaj gol. Da se odma razumijemo meni puca **** za Puzigacom ja gledam samo kvalitet i trudim se biti maksimalno realan koliko je to moguce. Nijednog igrace ne gledam kroz neke posebne simpatije niti mrzim nijednog. I odma sam zato da se proda Puzigaca i ne zaigra ni jednu utakmicu vise. Samo treba dovesti prave igrace kao sto su Ibanez, Cale. Igrace kvaliteta kao sto je bio Kvesic naprimjer ili kao sto je Subic, itd. Za Stojceva su ovdje mjesecima pisali navijaci samo da ide dzabe i da moze svako bolje odigrati od njega bar ce se truditi ako nista ( kao sto se sada pise za Puzigacu - doduse za Puzigacu je to jos i pomalo tacno za Stojceva nikako ). I opet centarsut pa centrsut. Dzaba Bekicu centarsut kada on nije bek. Tanak je defanzivno a Puzigaca je solidan ponekad i jako dobar defanzivno. Naravno bude i gresaka ponekad kao kod svakog igraca zadnje linije. Isto su se neki satrali ovdje i gurali Hebibovica u prvih 11 te centarsut te moderni bek i sta bi na kraju ? U sve i jednoj utakmici je skrivio po gol samo to se ne spominje. I opet nije poenta prodat igraca. Poenta je dovest istog ili boljeg igraca i tek onda prodat njega ili bilo kojeg drugog igraca pa bio on cak i Benko.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 26 avg 2015, 19:13, ukupno mijenjano 2 puta.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 avg 2015, 19:11

fol je što Puzija prolazi i ko hoće i ko neće on nema ni 1% od tih 75% potrebnih defanzivnih sposobnosti,
pa Kouadio ga isto prođe i zabije gol a momak je sjedio na kafi 2 godine, i kad mu dopizdi da ga opominju Stepanov i Barbarić šutne igrača s leđa dobije karton i Dženo ga zamjeni, te nedostatke je prošle sezone maskirao dobro golovima, penalima, i nekakvom formom sada kada toga nema, on je baš , baš višak u timu....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 avg 2015, 19:15

Ajax je napisao/la: Tanak je defanzivno a Puzigaca je solidan i jako dobar defanzivno
ovo jednostavno nije tačno što pišeš, novi Bekić markira svog igrača do kraja kad izgubi loptu, Puzigaća to nije uradio otkad je došao kod nas, defanzivno on ne postoji....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 avg 2015, 19:19

Pitar6785 je napisao/la:A ako igras za klubove kasto su SARAJEVO,Barcelona,Ream Madrid, Bayern Minhen,Manchester onda moras da igras 50/50 odbrana napad. Nema hljeba dzaba.
Greska je Sarajevo porediti sa Barcelonom i Bayernom. Ogromna greska. Ti igraci koji igraju bekove a imaju i ofanzivne sklonosti su jako jako skupi. I posto ovdje nema takvih igraca kupuju se krila ( Hebibovic, Bekic ) i guraju se na bekove sto je jos i veca greska. Sarajevo treba da ide korak po korak i da se poredi za Dinamom, Rijekom, Hajdukom, Partizanom i Zvezdom sa njima. Po mogucnosti da se bori za nekog igraca. Naprimjer da je Sarajevo dovelo prije mjesec dana Ibaneza umjesto Zvezde nebi sada niko ni spominjao Puzigacu. Posto se nema love za tako skupe bekove sa ofanzivnim kvalitetima. Bolje imat defanzivno dobrog beka koji ponekad nesto i ubaci u napadu nego krilo koje glumi beka i koje ce svaki igrac tima kao sto je Lech prolaziti kao od sale.
DenchiNL je napisao/la:ovo jednostavno nije tačno što pišeš, novi Bekić markira svog igrača do kraja kad izgubi loptu, Puzigaća to nije uradio otkad je došao kod nas, defanzivno on ne postoji....
Dobro onda neka odigra Bekic par utakmica ako je tako ja sam odma za. Ne znam sto trener gura losijeg igraca Puzija konstanto u prvih 11. A sto se tice Hebibovica tu sam 100% siguran da je los bek jer se to vidi iz aviona. I ja nisam uopste kritikovao Bekica toliko jer je premalo odigrao. Ja sam samo napisao da Puzigaca nije toliko los kao sto se pise i da Hebibovic jeste los. A ako Dzeno misli da je Bekic sigurnija varijanta neka pocne sa njim sljedecu utakmicu vec sto da ne.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 avg 2015, 19:31

Poenta je sada što se ne zna da li smo gori na lijevom ili desnom beku. Katastrofa i jedno i drugo, 5 igrača za te dvije pozicije nijedan nije baš ono što nam treba. :facepalm:
SRETAN BROJ - 1725

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 avg 2015, 19:31

@AJAX isto mislimo sto se tice Puzigace..po meni on manje vise odradi korektno tekmu..
On ako kome **** mater kao Radovac ili Krste uopste me nece zacuditi..jbt i ne pocne tekma na svaki njegov dodir mu se **** mater...PUZA IZDRZI!! :D :D
UPRAVO MOJA LIJEPA,TAKO SE STITE I POSTUJU NAVIJACI, SVAKA TI CAST!!!!!! :tokralju: :tokralju: :tokralju:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 26 avg 2015, 19:34

Hebibović je po meni lošiji na krilu nego na beku. :lol:
Puzi, nije baš to 100% tačno što pričte da je Puzi toliko loš u defanzivi. Nemojte zezati, on je bio odličan na jesen prošle sezone. Igrao je dosta dobro defanzivno, međutim kako je dobio tih ofanzivnih zadataka, počeo je polako da se gubi. Evidentno je da trkački nije mogao pokriti toliku dionicu i onda je znao češće ostati u ofanzivi a vamo propuh. Treba njega samo pomjeriti nazad, ograničiti mu ulaz do 3/4 terena u ofanzivi, i utuviti u glavu da je bek ;). Mislim da bi tad za njega bilo nade. Ali to dok se Dženo dozove, propast će Puzi ko žeton !!! :facepalm:
U novi boj ...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 avg 2015, 19:36

pitic je napisao/la:Poenta je sada što se ne zna da li smo gori na lijevom ili desnom beku. Katastrofa i jedno i drugo, 5 igrača za te dvije pozicije nijedan nije baš ono što nam treba. :facepalm:
Slazem se. Treba dovesti na polusezoni desnog beka, lijevog beka, desetku i mozda zadnjeg veznog osim ako Kovacevic ne proigra bas. Moguce je i sada dovesti mozda nekog igraca kojem je istekao ugovor. Posto imamo puno desnih bekova mozda da se dovede lijevi bek prvo.

I nisam mislio nista licno prije. Nije ni meni Puzigaca drag ni malo. Samo nije toliko los mada ipak ga treba zamjeniti sa boljim igracem i to se slazemo. Znaci ja njega ne vidim kao igraca za buducnost nego kao poziciju gdje nam treba pojacanje samo trenutno moze proc. Dodao bih jos da je Baric neocekivano odigrao sasvim korektno beka u one dvije derbi utakmice. I defanzivno i ofanzivno.

Sve u svemu i ovakvo Sarajevo kao sto je napisao danas @Sabinho je jos uvijek prvi favorit za osvajanje prvenstva.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 26 avg 2015, 19:42, ukupno mijenjano 3 puta.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 avg 2015, 19:37

Ibraković nas je dobro zahebao kada su bekovske pozicije u pitanju ovo ostalo mu možemo kroz prste progledati.
SRETAN BROJ - 1725

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 26 avg 2015, 19:38

Svaka cast za upravu sto su kaznili ove spomenute igrace, tako se to radi ko nece da postuje i da se bori za ovaj dres, fino brate ko god nece vrata su mu otvorena za ovaj klub se i krv treba da propisa a ne da se vuku i totalno ne zainterosavani za igru ! :nene:
04.10.2009 !!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 avg 2015, 19:40

Svake sezone da nam je dovoditi lijevog i desnog beka :facepalm: ovu priču ponavljamo kao papagaji svake sezone.
SRETAN BROJ - 1725

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 avg 2015, 19:44

pitic je napisao/la:Svake sezone da nam je dovoditi lijevog i desnog beka :facepalm: ovu priču ponavljamo kao papagaji svake sezone.
http://www.transfermarkt.de/hrvoje-cale ... eler/24609

Pa neka se fino takmici sa Puzigacom ko ce igrati tog lijevog beka. Jedna, dvije greske i zamjenis ih. Rotirati ih fino i to bi bilo solidno popunjeno po meni za pocetak. Steta da se nije Ibaneza dovelo. Dok nema tog beka treba Bekicu dati sansu to se slazem mada ne izgleda mi kao neki ekstra bek iskreno. On je po meni vise krilo kao i Kouadio naravno kada se vrati.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 26 avg 2015, 20:08

pitic je napisao/la:Svake sezone da nam je dovoditi lijevog i desnog beka :facepalm: ovu priču ponavljamo kao papagaji svake sezone.
ponavljali smo i za stopere dok ih konacno nismo doveli, sad treba srediti bekove i dok god ne budemo imali kako treba bekove bice ista prica jer cemo radi njih najvise ispastati
Pyro is not a crime !

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 26 avg 2015, 20:48

Pitar6785 je napisao/la:Ako igras u klubu kostoje vitez,radnik,bosna visoko, kakanj,drina,zeljeznicar onda bek 75% igra odbranu i 25% ide naprijed.

A ako igras za klubove kasto su SARAJEVO,Barcelona,Ream Madrid, Bayern Minhen,Manchester onda moras da igras 50/50 odbrana napad. Nema hljeba dzaba.
:thumbup: ahahahaha :salut:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 26 avg 2015, 21:02

edRed je napisao/la:hladno ga šuknuše svima koji su već dvije sedmice kao insajderi/mediji prenosili vijesti tipa "Novi trener na Koševu", "Uščuplić bivši" itd a i samom Dženi što priča o tom ....
Ne provaljuj se,ziv bio..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, juka55, mosarajvosa83, Napapijri, napoleon72, Tatamata1946 i 48 gostiju.