Mislio sam na njih zato sto su najmladji reprezentativci. Bas me zanima kakav ce biti Todic. Gledao sam ga u Sassariju i bio je idealna zamjena za Mirzu. Da Mirza igra bili bi prejaki na cetvorci, ovako ce se vjerovatno rotirati Todic i Bavcic...STEF je napisao/la:prijatelju ne trebas puno ocekivati od ovih,realno.bulbasor je napisao/la:Jedino sta ocekujem od ovog prvenstva je da cemo dobiti nekog igraca za buducnost. Da ce iz cjelokupnog sivila izaci neko ko ce u buducnosti moci jos vise ponuditi reprezentaciji. Neko ko ce svojom igrom privuci interes nekih jacih klubova na sebe, U prvom redu tu mislim na Vrapca, Buzu i Glogovca.
Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- LARSSONCHE
- Kontakt:
27. kolovoza 2015.
HRVATSKA – BIH 18 00 sati (prijenos HRT 4)
Idemo :DD
LARSSONCHE je napisao/la:27. kolovoza 2015.
mi cemo to tesko moci gledati
-
- Kontakt:
Koja bi to poslastica bila da smo kompletni, sjajan trener i neponovljivi Avdic. Avdic dize atmosferu, pri tom veliki strucnjak. steta sto nismo kompletni ...barbarezsergej je napisao/la:Izgleda da ce avdic prenosit na ftv
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Avdić prenosi 100%, sinoć čita najavu za EuroBasket na FTV.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Večeras od 21:00h protiv Izraela
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Eto Hrvatima prilike da nas uzmu u kosarkaskoj utakmici.LARSSONCHE je napisao/la:27. kolovoza 2015.

ne ocekuj nista drug,da se mozes iznenaditi a ne razocarati,tesko da se iz ovog moze izvuci bilo sta dobrobulbasor je napisao/la:Jedino sta ocekujem od ovog prvenstva je da cemo dobiti nekog igraca za buducnost. Da ce iz cjelokupnog sivila izaci neko ko ce u buducnosti moci jos vise ponuditi reprezentaciji. Neko ko ce svojom igrom privuci interes nekih jacih klubova na sebe, U prvom redu tu mislim na Vrapca, Buzu i Glogovca.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ma ima neko da 'poludi' od njih sigurno ..dobijamo izrael i poljskudelinjo je napisao/la:ne ocekuj nista drug,da se mozes iznenaditi a ne razocarati,tesko da se iz ovog moze izvuci bilo sta dobrobulbasor je napisao/la:Jedino sta ocekujem od ovog prvenstva je da cemo dobiti nekog igraca za buducnost. Da ce iz cjelokupnog sivila izaci neko ko ce u buducnosti moci jos vise ponuditi reprezentaciji. Neko ko ce svojom igrom privuci interes nekih jacih klubova na sebe, U prvom redu tu mislim na Vrapca, Buzu i Glogovca.

??SlevinKelevra je napisao/la:Eto Hrvatima prilike da nas uzmu u kosarkaskoj utakmici.LARSSONCHE je napisao/la:27. kolovoza 2015.
Hrvatska ima puno bolji skor u međusobnim utakmicama
Po rasporedu ce samo domacina prenositi na hrt 4.
Treba li su makar snimak u sabah staviti od ostale utakmice.
Treba li su makar snimak u sabah staviti od ostale utakmice.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Možda u prijateljskimdean33 je napisao/la:??SlevinKelevra je napisao/la:Eto Hrvatima prilike da nas uzmu u kosarkaskoj utakmici.LARSSONCHE je napisao/la:27. kolovoza 2015.
Hrvatska ima puno bolji skor u međusobnim utakmicama

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
koje sve bitne?Unofficialpage je napisao/la:
Možda u prijateljskim![]()
Sve bitne tekme smo mi dobili

koliko znam Hrvatska ima skor 4-3 1993,1999 na Eurobasketu i u kvalifikacijama 2003 dok BIH 1999 2 put u kvalifikacijama i 2011 na Eurudean33 je napisao/la:koje sve bitne?Unofficialpage je napisao/la:
ma naravno, znam za te njihove pobjede, ali ne treba sada stvarati mit o nepobjedivostiInterista je napisao/la:koliko znam Hrvatska ima skor 4-3 1993,1999 na Eurobasketu i u kvalifikacijama 2003 dok BIH 1999 2 put u kvalifikacijama i 2011 na Eurudean33 je napisao/la:koje sve bitne?Unofficialpage je napisao/la:

a što se tiče eurobasketa 2011, tu smo im baš dobro naletjeli, jer nam je to bilo najlošije prvenstvo ikada ....izbornik Joke Vranković

- alan_kardec
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:mi cemo to tesko moci gledati
ako je na hrt4 prenos ko što ovaj reče, ko ima total moći će gledati. broj 130.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šteta je što samo Hrvate prenose.alan_kardec je napisao/la:filip13 je napisao/la:mi cemo to tesko moci gledati
ako je na hrt4 prenos ko što ovaj reče, ko ima total moći će gledati. broj 130.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ima i ona pobjeda na turniru u Sloveniji kada je nas Aco vodio a njih Repesa pred kvalifikacije za EB 2013, dobro se sjećam kikanović zabio trojkudean33 je napisao/la:ma naravno, znam za te njihove pobjede, ali ne treba sada stvarati mit o nepobjedivostiInterista je napisao/la: koliko znam Hrvatska ima skor 4-3 1993,1999 na Eurobasketu i u kvalifikacijama 2003 dok BIH 1999 2 put u kvalifikacijama i 2011 na Euru![]()
a što se tiče eurobasketa 2011, tu smo im baš dobro naletjeli, jer nam je to bilo najlošije prvenstvo ikada ....izbornik Joke Vranković
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Imal ko steam-link(za mobilni) od tekme?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.