FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 26 avg 2015, 16:39

FrancescoTotti je napisao/la:Da Hilmo kazne, al treba im postavit i nagrade. Nesto poput onog ako u tri uzastopna kola budu tri pobjede, idu im bonusi. Ako ne prime gol na tekmi, golmanu i odbrani idu bonusi, ako igrac zabije het trik ide bonus. Za sve dobro ih treba nagradit, za sve lose treba ih kaznit!

Ps. Nadam se da ce Radovac naucit lekciju.
Pitanje se sada postavlja koliko će suspenzija trajati :?: Pošto će Tirić vršiti pritisak da što kraće traje jer ode mu talenat u helać. Vidjeti ćemo da li će ovi naši podleči pritisku s strane. Tako da ćemo i ovdje vidjeti koliko su tvrdi.
SRETAN BROJ - 1725

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 avg 2015, 16:44

pitic je napisao/la: Pitanje se sada postavlja koliko će suspenzija trajati :?: Pošto će Tirić vršiti pritisak da što kraće traje jer ode mu talenat u helać. Vidjeti ćemo da li će ovi naši podleči pritisku s strane. Tako da ćemo i ovdje vidjeti koliko su tvrdi.
To je mozda i mnogo bitnije od ovih kazni i suspenzije. Mnogi hvale, dizu u nebesa, naravno nista novo kod nas, ali cekajmo da vidimo kakve ce to rezultate donijeti i, kao sto kazes, koliko ce sve to trajati.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 26 avg 2015, 16:45

Samo ni suspenzija nesmije dugo da traje,duže od 3 tekme
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 avg 2015, 16:48

hilmo je napisao/la:
pitic je napisao/la: Pitanje se sada postavlja koliko će suspenzija trajati :?: Pošto će Tirić vršiti pritisak da što kraće traje jer ode mu talenat u helać. Vidjeti ćemo da li će ovi naši podleči pritisku s strane. Tako da ćemo i ovdje vidjeti koliko su tvrdi.
To je mozda i mnogo bitnije od ovih kazni i suspenzije. Mnogi hvale, dizu u nebesa, naravno nista novo kod nas, ali cekajmo da vidimo kakve ce to rezultate donijeti i, kao sto kazes, koliko ce sve to trajati.
Ne smiju se zahebati kao prošli put kada su suspenzije u pitanju time će samo sebe degradirati. Podlegli su vanjskom pritisku i pritisku Džene koji im je rekao vraćam se za trenera ako skinete suspenziju Bilbiji i kompaniji.
SRETAN BROJ - 1725

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 26 avg 2015, 16:49

pitic je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Da Hilmo kazne, al treba im postavit i nagrade. Nesto poput onog ako u tri uzastopna kola budu tri pobjede, idu im bonusi. Ako ne prime gol na tekmi, golmanu i odbrani idu bonusi, ako igrac zabije het trik ide bonus. Za sve dobro ih treba nagradit, za sve lose treba ih kaznit!

Ps. Nadam se da ce Radovac naucit lekciju.
Pitanje se sada postavlja koliko će suspenzija trajati :?: Pošto će Tirić vršiti pritisak da što kraće traje jer ode mu talenat u helać. Vidjeti ćemo da li će ovi naši podleči pritisku s strane. Tako da ćemo i ovdje vidjeti koliko su tvrdi.
Jao teorija ... Da ga i vrate poslije reprezentativne pauze, ipak su pokazali da se više niko ne usudi uraditi nešto slično.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 avg 2015, 16:52

sasistika je napisao/la:Samo ni suspenzija nesmije dugo da traje,duže od 3 tekme
Kada stoji u saopštenju da suspenzija traje do daljnjeg može trajati i mnogo, mnogo više od 3 tekme, vidjeti ćemo. Treba vremena da se ovo sve smiri pa ga onda postepeno vraćati u prvi 11 kako se rezultati budu poboljšavali tada će i raja biti mirnija u slučaju Radovac.

Moje mišljenje je da će suspenzija trajati više od 3 tekme. Pa da je samo 3 tekme onda ga nisu ni trebali suspendovati.
SRETAN BROJ - 1725

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 avg 2015, 16:58

Ja mislim da ce se on poslije pauze vratiti.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 26 avg 2015, 17:04

Evo Kukoc ode izgleda u Partizan, a kako bi samo nama dobro dosao umjesto Puzija :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 avg 2015, 17:04

Evolution87 je napisao/la:Ja mislim da ce se on poslije pauze vratiti.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Ma trajati će 100% podugo nisu ni oni glupi da im ponovno hebu sve i da im se svi smiju kao prošli put kada je suspenzija trajala pravo sitno. Sitne suspenzije ne treba uvoditi jer koristi od njih nema. Dugoročne suspenzije dohavizaju svakoga čak i onoga koji ima masne pare.
SRETAN BROJ - 1725

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 26 avg 2015, 17:17

E ovo je vec nesto,meni je Samir bio daleko najdrazi igrac,a sada je za mene dno dna,najvise me boli rijeci vi sa tribina ste fukare,krivo vam sto sam ja uspio,e moj Samire nikad vise ne zelim da te vidim u svetom dresu.
Samo Sarajevo

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 avg 2015, 17:27

Toliko se trudiš u životu (treninzi, utakmice), a i guraju te drugi i na kraju zbog jednog nepromišljenog poteza nema te u repci ni u A timu kluba :hmmmmm: fudbal je danas surov, ali se moraš prilagoditi.
SRETAN BROJ - 1725

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 26 avg 2015, 17:37

Bravo deduka (Kusta). Samiru suspendovat do isteka ugovora jos 3.5 godine, i treba ga natjerat da svaku domacu utakmicu odgleda sa istoka. Da malo fukare popricaju sanjim bez ograde i policije.

Posto vidim zahrdali konj puzigaca nije kaznjen nadam se da je dobio ciste papire na obostrano zadovoljstvo. UBACI KUSTA KADETA NA NJEGOVO MJESTO TRPICEMOGA A NIJE TESKO IGRAT NA NIVOU KAKO PUZI IGRA.

Ocekujem, jos izvjestaj da su svi u omladinskim pogonima treneri plus Hurtic bivsi zaposlenici u FKS.

UPRAVA JE UPRAVU. BOSANSKE PORTALE I NOVINE NETREBA CITAT KUPOVAT. NABIJEM IH SVE NA ****

SAMO. fcsarajevo.ba

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 avg 2015, 18:15

Tonči Kukoč stiže na pregovore u Beograd

Ovaj 24-godišnjak je posljednji angažman imao u CSKA iz Sofije, a ovog ljeta je navodno pregovarao za nekim njemačkim klubovima. Ipak, do realizacije transfera nije došlo, pa je Kukoč primoran tražiti neki drugi klub. "Vidjet ćemo kako će se ova priča završiti. Zanima me samo fudbal. Ne interesuje me nacionalnost niti bilo šta drugo", istakao je Kukoč, koji bi u petak trebao stići na pregovore u Beograd.

Tonči Kukoč je u centar ovdašnje javnosti dospio 'hvalisanjem' preko medija, kada se prozvao najboljim lijevom bekom kojeg Hrvatska trenutno ima, omalovažavajući pri tome neke druge reprezentativce svoje zemlje.

Evo lijevog beka. :mrgreen:

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 26 avg 2015, 18:21

Odlicna reakcija uprave, svaka cast. Poslije Rudara se posvetiti strucnom stabu, skauting timu. Pa lagano dalje Akademiji i OP.

Pravilnik treba biti fer i ostar.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 avg 2015, 18:24

amypitar je napisao/la:Tonči Kukoč stiže na pregovore u Beograd

Ovaj 24-godišnjak je posljednji angažman imao u CSKA iz Sofije, a ovog ljeta je navodno pregovarao za nekim njemačkim klubovima. Ipak, do realizacije transfera nije došlo, pa je Kukoč primoran tražiti neki drugi klub. "Vidjet ćemo kako će se ova priča završiti. Zanima me samo fudbal. Ne interesuje me nacionalnost niti bilo šta drugo", istakao je Kukoč, koji bi u petak trebao stići na pregovore u Beograd.

Tonči Kukoč je u centar ovdašnje javnosti dospio 'hvalisanjem' preko medija, kada se prozvao najboljim lijevom bekom kojeg Hrvatska trenutno ima, omalovažavajući pri tome neke druge reprezentativce svoje zemlje.

Evo lijevog beka. :mrgreen:
tolko jak da mu ni klub ne treba, a odbija pozive repki koje ga nisu ni pozvale, nemamo ovaj psihijatrijski profil u timu još :rol: ....al imam osjećaj da je zajeban na terenu ....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 avg 2015, 18:27

Čitam još jednom ovo obavještnje gdje kaže da je opomenut Krste Velkoski zbog nezalaganja. Upravo zbog toga nezalaganja pojedinci sa Zapada mu zvižde, a on poče psovati :facepalm: Znači uprava je opravdala navijače za nezadovoljstvo koje su iskazali za igru Velkoskog jer su i oni nezadovoljni zbog iste stvari.

Daljni koraci: Ibraković neka podnese izvještaj i objašnjenja upravom odboru na osnovu kojih kriterija i kvaliteta su dovedeni u ekipu Kallasi, Alispahić. Barić, Puzigača, Oštraković, Okić, Protić, Kostić, Berberović, Purić, Rustemović i neka se preispita odluka da li se isplati davati im novac koji trenutno dobijaju na osnovu onoga što ti isti daju FK Sarajevu.

Puzi sporazumni raskid ugovora ili tribine do kraja ugovora jer prvenstveno ne zna lopte da igra, dosta smo ga trpili. Za ovoliko godina svoje karijere nije naučio osnove fudbala kao što je primjer centrašut u kazneni prostor. Igru u odbrani da ne spominjem.

Alispahić, ako do uskoro ne počne pokazivati ono zbog čega je doveden i ako se više ne spremi kondiciono sporazumni raskid ugovora.

Kapitensku traku dati Benki.

Tatomirovića, Okića također zahvatiti novim pravilama o sportskom životu.

Stručni štab neka ga mijenjaju čitavog ili nikoga. Smijenom pojedinca u stručnom štabu se ništa neće postići. Ili sve ili ništa.

Poslije ovoga uređivanje osoblja u mlađim kategorijama.

Da nam treba osvježenje u mnogim stvarima treba.

btw.

Ikande je u Zenici izašao radi povrede valjda nije ozbiljnije prirode povreda.
SRETAN BROJ - 1725

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 26 avg 2015, 18:35

Ma ne mogu kazniti Puzia kad znaju da je limitiran igrac, ono mu je maximum jbga.
A Velkoskom, Duljevicu i Alispahicu nije ...
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 avg 2015, 18:42

muhamedhulk je napisao/la:
THEC je napisao/la:Puzigaca ne zna, i za to ga ne mogu suspendovati u tome je razlika :D
nesto slicno podjoh i ja da napisem..trudi se koliko moze, a sad sto ga ne idu ubacaji...jbg prosle sezone je bio medju boljim, ove medju losijim. opet ima vremena da dodje sebi :mrgreen:
a Uprava... :tokralju: :opaopa: :clap: :kralj: dosli tobe na vrijeme :D
Nije Puzigaca toliko los koliko vama on smeta. Bar 75% posla beka su defanzivni zadaci i maksimalno tih 25% ubacaji koji jesu losi. Kada se doda da je on sposoban zabiti gol sa distance ( sto mnogi bekovi nisu ) radi se o sasvim korektnom igracu. Koji je jos i fizicki snazan a i podmazan ( zna odglumit faul ) i ako nista uvijek se moze porokat sa protivnickim igracem i odigrat na snagu. Nije kao neka nova bekovska pojacanja koja malo jaci vjetar oduva. Da ne bude kao kod Stojceva da se otjera igrac pa da ispadne njegova zamjena ( u ovom slucaju Bekic ) duplo losiji igrac. Sto se mene tice mogu se prodati svih 11 igraca iz prvog tima samo treba prije dovesti iste ili bolje igrace pa tek onda prodati. Sve drugo je velika greska u koracima.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 avg 2015, 18:49

Ajax je napisao/la:
THEC je napisao/la:Puzigaca ne zna, i za to ga ne mogu suspendovati u tome je razlika :D
nesto slicno podjoh i ja da napisem..trudi se koliko moze, a sad sto ga ne idu ubacaji...jbg prosle sezone je bio medju boljim, ove medju losijim. opet ima vremena da dodje sebi :mrgreen:
Nije Puzigaca toliko los koliko vama on smeta. Bar 75% posla beka su defanzivni zadaci i maksimalno tih 25% ubacaji koji jesu losi. Kada se doda da je on sposoban zabiti gol sa distance ( sto mnogi bekovi nisu ) radi se o sasvim korektnom igracu. Koji je uz to i fizicki snazan i podmazan ( zna odglumit faul ) i ako nista uvijek se moze porokat sa protivnickim igracem i odigrat na snagu. Da ne bude kao kod Stojceva da se otjera igrac pa da ispadne njegova zamjena ( u ovom slucaju Bekic ) duplo losiji igrac. Sto se mene tice mogu se prodati svih 11 igraca iz prvog tima samo treba prije dovesti iste ili bolje igrace pa tek onda prodati. Sve drugo je velika greska u koracima.
On meni uopšte ne smeta, ali ima isti sindrom kao trenutno Duljević, gubi lopte k'o nevniost na maturskoj.. netačnih pasova na našoj i protivničkoj strani... Uopšte on ne smeta, ali ovo što on radi zadnjih 20tak utakmica je sve osim fudbala (pa bar i onog koji je potreban u našoj ligi).
Samo Saraj'vo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 avg 2015, 18:50

Ajax je napisao/la:
Nije Puzigaca toliko los koliko vama on smeta. Bar 75% posla beka su defanzivni zadaci i maksimalno tih 25% ubacaji koji jesu losi. Kada se doda da je on sposoban zabiti gol sa distance ( sto mnogi bekovi nisu ) radi se o sasvim korektnom igracu. Da ne bude kao kod Stojceva da se otjera igrac pa da ispadne njegova zamjena ( u ovom slucaju Bekic ) duplo losiji igrac. Sto se mene tice moze se prodati svih 11 igraca iz prvog tima samo treba prije dovesti iste ili bolje igrace pa tek onda prodati. Sve drugo je velika greska u koracima.
Ti ako si zadovoljan sa igrom Puzigače u odbrani gdje nam puše kao Bakijaš sa Bakija onda ok :? , a i po toj strani Čelik je prošao i dao gol. Stojčev nije otjeran nego prodan za pare. Ni Bekić nije neki extra igrač to ću odmah reći, ali gori od onakvog Puzigače nije sigurno i sigurno ima bolji centrašut i puno je brži. Poenta je što mi Puzija koji se proziva kao i Stojčev u ono vrijeme ne možemo prodati ni za 50 000 eura ko će ga onakvog :?: Nije niko lud.
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordospartanac, Proximic, Sanchez87hz i 19 gostiju.