Nedjelja 17hPitarBordo je napisao/la: Uglavnom, ima li neko zvaničnu satnicu utakmice? I je l' subota ili nedjelja?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
hladno ga šuknuše svima koji su već dvije sedmice kao insajderi/mediji prenosili vijesti tipa "Novi trener na Koševu", "Uščuplić bivši" itd a i samom Dženi što priča o tom ....
-
- Kontakt:
da sve je ovo ok od uprave ali nema pravog napredka dok se na celo strucnog staba ne postsavi neko s autoritetom ,znanjem ,iskustvom ko nece padati ni pod kakve uticaje koji ce biti glavni u svlacionici ,koji ima viziju ,koji ce sam kaznjavati igrace a ne da mu uprava suspenduje ili kaznjava igrace. treba nam neko u koga cemo vjerovati ko ce ostati 3-4 godine na klupi i tek tada cemo imati prave rezultate .znaci sef cvrste ruke dati mu odrijesene ruke pa ga istrpiti i nakon 5 poraza tako se postizu uspjesi, nema lagano nistaFrancescoTotti je napisao/la:svaka cast za ovo upravoo!
I jos jednom pokazuju kako uvazavaju misljenje i nas navijaca, kao da su izabrali najbolje prijedloge nas sa foruma i donijeli ovu odluku.
Tako treba, strogoca, disciplina, zabranit neke stvari, udarit po dzepu, pa ces vidjet kako moze da se igra.
Jos samo taj novi strucni stab, al da bude STRUCNI stab! Pridruzujem se zeljama iznad da se probaju angazovat Luga, faruk, i za skauta Semjon. Ujedno su i legende ovog kluba i pravi strucnjaci!
Jos jednom, bravo i svaka cast!
Samo nastavite

- muhamedhulk
- Kontakt:
nesto slicno podjoh i ja da napisem..trudi se koliko moze, a sad sto ga ne idu ubacaji...jbg prosle sezone je bio medju boljim, ove medju losijim. opet ima vremena da dodje sebiTHEC je napisao/la:Puzigaca ne zna, i za to ga ne mogu suspendovati u tome je razlika

a Uprava...

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- ElCartel11
- Kontakt:
Mislim da bi Hadzibegic bio jedno od najboljih rjesenja, ako ne cak i najbolje u ovom trenutku 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- kenanbrajic
- Kontakt:
Hvala Upravo! Sad Vas molimo provedite DOSLOVCE sve sto ste napisali, i niko sretniji od nas. Svaka cast!
Što je spomenuo danas,idealna varijanta: Hadžija,Ćala i Luga.ElCartel11 je napisao/la:Mislim da bi Hadzibegic bio jedno od najboljih rjesenja, ako ne cak i najbolje u ovom trenutku

- trunks1946
- Kontakt:
I Semjon za skautazagorski je napisao/la:Što je spomenuo danas,idealna varijanta: Hadžija,Ćala i Luga.ElCartel11 je napisao/la:Mislim da bi Hadzibegic bio jedno od najboljih rjesenja, ako ne cak i najbolje u ovom trenutku

orde del male
pljus 1trunks1946 je napisao/la:I Semjon za skautazagorski je napisao/la:Što je spomenuo danas,idealna varijanta: Hadžija,Ćala i Luga.ElCartel11 je napisao/la:Mislim da bi Hadzibegic bio jedno od najboljih rjesenja, ako ne cak i najbolje u ovom trenutku
- muhamedhulk
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/lista-s ... anu/170138
trebamo i mi ovako poceti..klauzule u ugovorima, pa se ti zaebai ako hoces, ali ces biti udaren po pudze i ides na tribinu
trebamo i mi ovako poceti..klauzule u ugovorima, pa se ti zaebai ako hoces, ali ces biti udaren po pudze i ides na tribinu

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Evo malo pozitive konacno, moglo bi nas ipak biti i 1000 protiv Rudara.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: Odg: FK Sarajevo
Ma donijeti neki disciplinski pravilnik koji bi igrači potpisivali sa ugovorom, a u njega unijeti sve te neke detalje ponašanja na terenu, van njega, odnosi sa navijačima, medijima, korištenje društvenih mreža itd.
Naravno ne neka diktatura nego jednostavno ono kako jedan sportista treba da se ponaša i naravno kazne za ne poštivanje tog pravilnika.
Naravno ne neka diktatura nego jednostavno ono kako jedan sportista treba da se ponaša i naravno kazne za ne poštivanje tog pravilnika.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Da Hilmo kazne, al treba im postavit i nagrade. Nesto poput onog ako u tri uzastopna kola budu tri pobjede, idu im bonusi. Ako ne prime gol na tekmi, golmanu i odbrani idu bonusi, ako igrac zabije het trik ide bonus. Za sve dobro ih treba nagradit, za sve lose treba ih kaznit!
Ps. Nadam se da ce Radovac naucit lekciju.
Ps. Nadam se da ce Radovac naucit lekciju.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: Odg: FK Sarajevo
@toti
I to naravno, samo sam zaboravio pomenuti.
Recimo ne bi bilo loše staviti izbor najboljeg igrača utakmice i da on dobije neki bonus, nadam se da bi to pozitivno uticalo na njih ako im je već do para.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I to naravno, samo sam zaboravio pomenuti.
Recimo ne bi bilo loše staviti izbor najboljeg igrača utakmice i da on dobije neki bonus, nadam se da bi to pozitivno uticalo na njih ako im je već do para.
a nigdje ja na spisku za opomene ne vidim bojana puzu 

-
- Kontakt:
Eeh kad sam mogao proteklih dana kritikovato, evo da sada i pohvalim Upravu, i zahvalim im se u svoje ime, a vjerujem i u ime svih nas navijaca sto cuvaju dostojanstvo i dignitet voljenog nam Kluba . Bravo, bravo, bravo... Dokazali ste da pojedinac nikad nece biti iznad institucije FK Sarajeva, ma ko on bio...
Samo naprijed !!!
Samo naprijed !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nisam u toku, sta je Radovac zasr'o?
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ma ništa.isx je napisao/la:Nisam u toku, sta je Radovac zasr'o?
Bice nas makar 3 hiljade.Sve na stranu,ovo su situacije kad klubu treba dati što bolju podršku.joker90 je napisao/la:Evo malo pozitive konacno, moglo bi nas ipak biti i 1000 protiv Rudara..
Nemogu da zamislim da neki i bojkotom prijete.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
-
- Kontakt:
Ma Samke nekom liku opsovao misa na twiteru, i ovaj dig'o frku... Bezze , Vildane mi...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.