FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pametno, pametno! U miru i tisini bez pretjerane pompe. Ovo mi se svidja, ovakav rad hocu a sigurno i ne samo ja vec svi zaljubljenici u bordo boju.
Sad pametno odrediti pravilnik o nagradjivanju i kaznjavanju igraca i vise od pola posla je odradjeno.
Sad polahko vidjeti koja su opcije najbolje za sportski segment kluba i objaviti sve kada bude zvanicno. Kada se bude znalo ko i sta objaviti i ne ostavljati prostor medijima da mahalaju.
To je moj klub, ja takvog ga znam!
Sad pametno odrediti pravilnik o nagradjivanju i kaznjavanju igraca i vise od pola posla je odradjeno.
Sad polahko vidjeti koja su opcije najbolje za sportski segment kluba i objaviti sve kada bude zvanicno. Kada se bude znalo ko i sta objaviti i ne ostavljati prostor medijima da mahalaju.
To je moj klub, ja takvog ga znam!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Kako bi se uspostavili jasni principi odgovornosti, Predsjedništvo Fudbalskog kluba Sarajevo, povodom zadnjih dešavanja u Titovoj 38/b, uputilo je Upravnom odboru molbu za hitno usvajanje predloženih poboljšanih i detaljnih pravilnika o javnom medijskom istupanju, uključujući i komunikacijske kanale na društvenim mrežama, te svih drugih oblika mogućeg javnog istupanja. Iskazana je i potreba hitnog usvajanja izmjena Pravilnika o nagradama i kaznama, u odredbama koje se odnose na profesionalnost, sportski život i održavanje sportske kondicije potrebne za takmičarske utakmice.
Ovaj dio mi se posebno dopada i jedva čekam da to usvoje i počnu primjenjivati.
Uprava je (konačno) počela da radi prave stvari,svaka ćast!
Ovaj dio mi se posebno dopada i jedva čekam da to usvoje i počnu primjenjivati.
Uprava je (konačno) počela da radi prave stvari,svaka ćast!
Benki dati kapitensku,ako nista on se pokazao da nije placenik.
administracija je tu.Buzdovan je napisao/la:posto vidim da nema administracije mogu slobodno reci napusi se karine.arena je napisao/la:slijedeći koji leti je ekonom koji je izgubio jednu štucnu prošli mjesec,mora se znati red u klubuBuzdovan je napisao/la:hajde arena razligu to su nase stvari o kojima mi trebamo raspravljati a ne ti.cao cao
ćao ćao
zna li neko gdje se mogu igraci testirati, tj da li klub posjeduje tu opremu ili neka klinika ovdje u sarajevu ? -vezano za kondiciju tj ono nesto VO2, zadnji put je Cimirot bio daleko najspremniji koliko se sjecam i cak su njegove brojke bile dovoljne za Bundeslige, pa bi valjalo da igrace cesce testiraju ako je moguce iz razloga sto bi onda morali da uveliko smanje pa cak i bace cigare,alkohol,sisu itd
Pyro is not a crime !
Treneri koji se trenutno nalaze u klubu su ispod svakog prosjeka a ovom Sarajevu danas su potrebni profesionalci a ne tipovi kao npr. Ibro Hodžić, uz njih novi skaut je neophodan.
Ideja da stručni štab čine stručnjaci kao što je Luga i Hadžibegić je odlična, kao i to da Semjon preuzme ulogu skauta
iskreno se nadam da uprava razmišlja o tome.
Ideja da stručni štab čine stručnjaci kao što je Luga i Hadžibegić je odlična, kao i to da Semjon preuzme ulogu skauta

Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Kad je administracija tu, hajde molim Vas na temi BH klubovi u Evropi napišite svoje mišljenje o prijedlozima koji se tamo nalaze.admin je napisao/la: administracija je tu.
ćao ćao
Obrisa mi administracija izgleda post gdje ga Krle duva, pa evo ako nista da pozdravim opomenu reprezentativcu.
I ta je Makedonija na niskim granama, jucer Pandev danas Velkoski

I ta je Makedonija na niskim granama, jucer Pandev danas Velkoski
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Počelo je i prije reprezentativne pauze. Ništa više neće biti isto kao prije posebno kada upravni odbor za koji dan usvoji novi pravilnik o ponašanju, zalaganju, zaslugama, kaznama i odnosima prema medijima.
U krajnjoj tišini se povlače definitivni rezovi da bi se zaustavilo nezalaganje i kabadahijsko ponašanje igrača kako na terenu tako i van njega koje traje dugo, dugo vremena. Uprava je stala na stranu kluba i odlučila se obračunati sa navedenim stvarima. U krajnjoj tišini se radi jer je uprava naučila na svojim vlastitim greškama jer bi mediji ova dešavanja napumpali do usijanja što bi imalo negativan efekat navijača prema klubu.
NAPOKON SU POČELI POKAZIVATI M.DA.
U krajnjoj tišini se povlače definitivni rezovi da bi se zaustavilo nezalaganje i kabadahijsko ponašanje igrača kako na terenu tako i van njega koje traje dugo, dugo vremena. Uprava je stala na stranu kluba i odlučila se obračunati sa navedenim stvarima. U krajnjoj tišini se radi jer je uprava naučila na svojim vlastitim greškama jer bi mediji ova dešavanja napumpali do usijanja što bi imalo negativan efekat navijača prema klubu.
NAPOKON SU POČELI POKAZIVATI M.DA.

SRETAN BROJ - 1725
Benko, Stepanov ili Delacxbox je napisao/la:Benki dati kapitensku,ako nista on se pokazao da nije placenik.
Stepanov je prekratko tu, a oko Delaca ce vjerovatno i sljedece sezone biti problema. Možda najbolje da Benko bude kapiten, jer je pravi vođa na terenu.
Das Ist Walter
Da bude bilo ko od njih trojice siguran sam da niko od navijaca nece a reci. Sto se mene tice nek se plisaju
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- ElCartel11
- Kontakt:
Bravo za upravu
Takve vas zelimo, jos samo da nam dovedete pravi strucni stab i skauta, pa da krenemo

Takve vas zelimo, jos samo da nam dovedete pravi strucni stab i skauta, pa da krenemo

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Bravo i za navijače!ElCartel11 je napisao/la:Bravo za upravu![]()
Puzigaca je nedodirljiv izgleda
"Zbog neprimjerenog istupanja u javnost nakon utakmice između Čelika i Sarajeva u proteklom kolu, opomenut je i trener prvog tima Fudbalskog kluba Sarajevo, Dženan Uščuplić, čiji fokus rada treba biti baziran isključivo na bolje igre prvog tima kluba te poboljšanje bodovnog učinka i plasmana na ligaškoj tabeli",
Meni se ovaj dio takodjer jako svidja. tvoj posao je da budes najbolji u ligi, il mozes Dzeno il ne mozes?

"Zbog neprimjerenog istupanja u javnost nakon utakmice između Čelika i Sarajeva u proteklom kolu, opomenut je i trener prvog tima Fudbalskog kluba Sarajevo, Dženan Uščuplić, čiji fokus rada treba biti baziran isključivo na bolje igre prvog tima kluba te poboljšanje bodovnog učinka i plasmana na ligaškoj tabeli",
Meni se ovaj dio takodjer jako svidja. tvoj posao je da budes najbolji u ligi, il mozes Dzeno il ne mozes?
Ma sve super fino sroceno bez imalo stamparskih gresaka.PitarBordo je napisao/la:@hilmo Isto sam odmah kazao!
Da se ne lazemo pravovremen i dobar potez uprave, ali da sacekamo kakve ce rezultate donijeti. Kako ce uticati na igrace, na Samira hoce definitivno jer nece ni trenirati sa prvim timom, ali kako ce na ostale. Sto neko u komentarima na facebook stranici rece "A sta je sa Puzigacom?".
Devet bodova iz naredne tri utakmice ce znaciti dobar potez, ostalo

- FrancescoTotti
- Kontakt:

I jos jednom pokazuju kako uvazavaju misljenje i nas navijaca, kao da su izabrali najbolje prijedloge nas sa foruma i donijeli ovu odluku.
Tako treba, strogoca, disciplina, zabranit neke stvari, udarit po dzepu, pa ces vidjet kako moze da se igra.
Jos samo taj novi strucni stab, al da bude STRUCNI stab! Pridruzujem se zeljama iznad da se probaju angazovat Luga, faruk, i za skauta Semjon. Ujedno su i legende ovog kluba i pravi strucnjaci!
Jos jednom, bravo i svaka cast!
Samo nastavite
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
I ja pođoh napisati za Puzigaću... Haman on starosjedioc pa... Ili po njihovim ukusima radi ono što očekuju od njega...hilmo je napisao/la:Ma sve super fino sroceno bez imalo stamparskih gresaka.PitarBordo je napisao/la:@hilmo Isto sam odmah kazao!
Da se ne lazemo pravovremen i dobar potez uprave, ali da sacekamo kakve ce rezultate donijeti. Kako ce uticati na igrace, na Samira hoce definitivno jer nece ni trenirati sa prvim timom, ali kako ce na ostale. Sto neko u komentarima na facebook stranici rece "A sta je sa Puzigacom?".
Uglavnom, ima li neko zvaničnu satnicu utakmice? I je l' subota ili nedjelja?
Samo Saraj'vo.
Puzigaca ne zna, i za to ga ne mogu suspendovati u tome je razlika 

Pyro is not a crime !
Bravo upravo! Idemo dalje (:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Ja mislim da se puzigaća trudi na terenu, nego on jednostavno ne zna i uzalud vam trud svirači. (istina je da je namazan pa borbenost zapakuje u 2,3 klizeća kad je lopta na atletskoj već, pametan). A tek usvajanjem pravilnika novog se može kazniti za nesportski život i kondiciono zapuštanje.hilmo je napisao/la:Ma sve super fino sroceno bez imalo stamparskih gresaka.PitarBordo je napisao/la:@hilmo Isto sam odmah kazao!
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.