Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
FaraonTM
-
Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la:JoeBleck je napisao/la:Ja sam citao da je Lim obecao Nuni ako prodju Monaco , Moutinho i Abdennour u paketu dolaze na Mestallu

Abdennour vec zavrsen, 25 miliona ->Valencia
A lafo trebao nama doći iduće sezone?
Ista situacija kao i prije par godina, onaj Rumun Chiriches velika nada potpisao za Milan al' dolazi iduće godine, istom zimski prelazni rok bum Chiriches u Tottenhamu
Sad je u Napoliju čini mi se

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
Maestro21
Na kraju će nekoga nazor dovesti, samo da bi mogli reći da su kupili veznjaka. Treba im 3 mjeseca da skontaju koji veznjak im treba i opet ne mogu nikoga dovesti. Koliko je Galliani propao to je nenormalno. Da smo mi sa foruma birali igrače sklopili bi duplo bolji tim za manje para.
Forza Milan!
-
messilla
-
Kontakt:
Evo pojedini španski mediji javljaju da ste zainteresovani za Songa.
Ajde nosite to, može i 5M.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
meskalin
-
Kontakt:
Poenta je sto MIlanu trebaju 2 veznjaka, jedan da prenes loptu od odbrane do veznog reda, a drugi da posalje kvalitetan pas za napadace...tako da pored Moutinha trebao bi i ofanzivni veznjak, a sam ne znam u sta da vjerujem...ako to Sliniša ne vidi i ne prijavljuje Gallianiu, onda neka se vrati u Sampdoriu, a mozda je i prijavio GiB samo sto oni po obicaju pametuju...
-
FaraonTM
-
Kontakt:
messilla je napisao/la:Evo pojedini španski mediji javljaju da ste zainteresovani za Songa.
Ajde nosite to, može i 5M.

Samo nam još on fali, ta njegova kreativnost i pasovi zatvorenih očiju, da ne govorim o fantastičnim driblinzima i šutu kojeg se ni Carlos ne bi postidio

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
FaraonTM
-
Kontakt:
Evo spominje se i Pierre-Emile Hojbjerg igrač Bayerna kao moguće pojačanje Milana. Ono što znam da sam ga par puta gledao Bayernu kada ga je Pep ubacivao i bio je sasvim ok, nama bi sigurno bio upgrade jer kad se uporedi veza Bayerna sa vezom Milana to je nebo i zemlja. Prošlu polusezonu je nastupao za Augsburg kao posuđen igrač al' nažalost nisam ga upratio.
Izvor ove vijesti ne znam, samo sam ovo pročitao na ovim mozzart transferima, vidim spominju Moutinha, Ranokiju, Matrija da će ići pa valjda je onda i ova vijest vezano za Hojbjerga tačna. Vi koji parlate talijanski probajte potražiti na talijanskim stranicama ima li šta vezano za ovo

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
Maestro21
Zar nije Song potpisao za WH?
On je još samo jedan u nizu od krampi koje se sa nama povezuju. Treba nam klasa u veznom redu.
Taj Bayernov klinac kada bi došao mi ne bi napredovali uopšte, kako jedan mladi nedokazani veznjak može pomoći ovoj raspaloj ekipi.
Forza Milan!
-
FaraonTM
-
Kontakt:
Ne znam baš druže, on ima već sezonu i po seniorskog fudbala iza sebe i to u strašnoj konkurenciji, i u prvom je timu Danske reprezentacije to sam upratio. Bolji je od svakog našeg veznjaka trenutno, vjeruj mi.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
messilla
-
Kontakt:
FaraonTM je napisao/la:Samo nam još on fali, ta njegova kreativnost i pasovi zatvorenih očiju, da ne govorim o fantastičnim driblinzima i šutu kojeg se ni Carlos ne bi postidio

Sjećaš li se ti momčino kako je kamerunska Zvijer igrala u Arsenalu?
Song je totalna misterija. Em što ne trenira sa Barcom uopće, em se pojavljuju informacije da je povrijeđen. Ja mislim da ni on ne zna kakav mu je trenutni status.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
milanist
-
Kontakt:
FaraonTM je napisao/la:Evo spominje se i Pierre-Emile Hojbjerg igrač Bayerna kao moguće pojačanje Milana. Ono što znam da sam ga par puta gledao Bayernu kada ga je Pep ubacivao i bio je sasvim ok, nama bi sigurno bio upgrade jer kad se uporedi veza Bayerna sa vezom Milana to je nebo i zemlja. Prošlu polusezonu je nastupao za Augsburg kao posuđen igrač al' nažalost nisam ga upratio.
Izvor ove vijesti ne znam, samo sam ovo pročitao na ovim mozzart transferima, vidim spominju Moutinha, Ranokiju, Matrija da će ići pa valjda je onda i ova vijest vezano za Hojbjerga tačna. Vi koji parlate talijanski probajte potražiti na talijanskim stranicama ima li šta vezano za ovo

i Kicker je prenio tu vijest.
Milan have contacted Bayern Munich to inquire about their 20-year-old midfielder Pierre-Emile Højbjerg, according to Kicker.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
Maestro21
FaraonTM je napisao/la:Ne znam baš druže, on ima već sezonu i po seniorskog fudbala iza sebe i to u strašnoj konkurenciji, i u prvom je timu Danske reprezentacije to sam upratio. Bolji je od svakog našeg veznjaka trenutno, vjeruj mi.
On je bio na posudbi u Augsburgu a u prvom timu Bayerna sigurno nema mjesta. To da je bolji od naših veznjaka je sigurno, gledao sam ga i ja i da je loš ne bi ga Pep ubacivao ponekad u igru. Samo hoću reći da nas ne bi toliko pojačao.
Ništa od Moutinha, izgleda da se neće vratiti do kraja oktobra.
Forza Milan!
-
FaraonTM
-
Kontakt:
Šta je god otišlo iz Arsenala u Barcu propalo je. Od Henrya preko Songa, Fabregasa koji se spasio što je otišao kod Joze, zaključno sa Verminatorom koji je non stop povrijeđen

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
Maestro21
Song je već duže vrijeme u teškom qrcu, kad se sjetim SP i duela sa Mandžom

Forza Milan!
-
FaraonTM
-
Kontakt:
@milanist
Ne znam koliko im je pouzdan taj medij
@maestro
Sigurno nije WC igrač al' vjerujem da će postati, tek mu je 20 godina. Ako ga dovedemo nećemo se zayebati sigurno

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
messilla
-
Kontakt:
FaraonTM je napisao/la:Šta je god otišlo iz Arsenala u Barcu propalo je. Od Henrya preko Songa, Fabregasa koji se spasio što je otišao kod Joze, zaključno sa Verminatorom koji je non stop povrijeđen

Verminatora su nam uvalili povrijeđenog, jedva smo ga vratili u život.
Maestro21 je napisao/la:Song je već duže vrijeme u teškom qrcu, kad se sjetim SP i duela sa Mandžom

Bio je jedan od najboljih igrača West Hama u prvom dijelu prošle sezone. O tome je pričao i onaj njihov predsjednik, ali onda misteriozno nestade u drugom. Da li su problemi sa povredom ili šta već ne znam stvarno, jer ga nisam plaho pratio.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
meskalin
-
Kontakt:
FaraonTM je napisao/la:Šta je god otišlo iz Arsenala u Barcu propalo je. Od Henrya preko Songa, Fabregasa koji se spasio što je otišao kod Joze, zaključno sa Verminatorom koji je non stop povrijeđen

Daleko od toga da je Henry propao u Barci, jednostavno je znao da ako zeli osvojiti ligu prvaka da mora preci u Barcu, jer mu igranja na visokom nivou ostalo svega godinu mozda dvije i odlicno mu se poslagalo...jbg nije isto bilo gledati ga u Arsenalu gdje je on bio glavni igrac ili u Barci gdje se zna ko je šef

-
Maestro21
@Faraon, problem je što bi Bayern njega slao na pozajmicu, ne bi oni njega prodali.
Forza Milan!
-
FaraonTM
-
Kontakt:
Maestro21 je napisao/la:@Faraon, problem je što bi Bayern njega slao na pozajmicu, ne bi oni njega prodali.
E to već ne znam, al' opet daj šta daš nema puno do kraja prelaznog roka a nama gori, bolje ranjen nego mrtav

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
milanist
-
Kontakt:
ne znam bgm druze Faraon, valjda nece slagat

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.