Pa meni bi svakako bilo super da De Bruyne dođe u naše redove i pogotovo bi to bilo dobro u narednoj sezoni i nekako sam očekivao taj scenario. Ali oko njega se situacija toliko prepletala zadnjih par dana....Sve je na brzinu eksplodiralo. Mislim da De Bruyne ima jako namazane, pohlepne pa recimo i bezobrazne menadžere, koji oko njega žele zaraditi ogroman novac (neko bi sada se zapitao pa koji to menadžer ne želiOmerbavarac je napisao/la:@effe: sta imas reci na ove spekulacije oko De Bruynea s obzirom da se i na drugom forumu vodi polemika oko toga ali ne se oglasavas?
Sta ti mislis koliko bi bilo dobro za Bayern da ga dovede ali pod uslovom da Belgijanac prihvati zahtjeve da do kraja sezone igra u Wolfsima a da od 2016-e postane clan Bayerna.
Sa Gustavom a evo sada i sa Danteom mozda i otvaramo put dovodjenja De Bruynea, barem kada je u pitanju to dobrocinstvo na relaciji Bayern-Wolfsburg.

Wolfsburg se dobro bori, samo prije da će ta borba dovesti do toga da će izvući velike pare, nego da će ga zadržati. Da ga zadrže, šanse se baš svode na minimum.