FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MCMXLVI
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MCMXLVI » 26 avg 2015, 01:06

FrancescoTotti je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Oglasili se Bordo prijatelji 1946.
to ovo o rasizmu?
Da. Jel se klub oglasio ili sam ja to negdje propustio?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 avg 2015, 01:11

Jedva cekam utakmicu sa Rudarom, odavno nisam ovako nestrpljiv bio. Samo da vidim na sta ce to liciti, od terena do tribina, pa do suspenzije za Projekta. Ako bude malo raje, bar cemo moci cuti onog grlatog, celavog sa dna istoka sto ima najjaci glas u gradu kako opet Dzeni ko i u prvom mandatu roka sestru i sve po spisku. :roll:
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 26 avg 2015, 01:43

joker90 je napisao/la:Jedva cekam utakmicu sa Rudarom, odavno nisam ovako nestrpljiv bio. Samo da vidim na sta ce to liciti, od terena do tribina, pa do suspenzije za Projekta. Ako bude malo raje, bar cemo moci cuti onog grlatog, celavog sa dna istoka sto ima najjaci glas u gradu kako opet Dzeni ko i u prvom mandatu roka sestru i sve po spisku. :roll:
Ovo dosad obećava mnogo gungule. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 26 avg 2015, 01:47

Arena aldin i onaj treci aldin 2.

Vazno je da su poceli otkazi, bas gdje ja mislim da su otkazi zasluzeni. Nemas rez imas otkaz.

Imal u juniorima,kadetima i jedan lijevi bek? Bolje to djete trpit nego pijanicu.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 26 avg 2015, 02:07

Sabinho je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Izgleda da se iza kulisa dešava mnogo...

slika

Pocelo je...
Sabinho je napisao/la:A sta vi konkretno ocekujete da ce se dogoditi, da ce dobiti otkaz neka bitna figura u klubu? Evo da vam ja kazem sta ce biti, proci ce kao i prosli put kad je bura bila. Ispastace krajnje nebitni lilovi ili funkcioneri u klubu a oni koje vi ocekujete van kluba ce ostati zacementirani u njemu. Sto manje budete ocekivali manje ce biti i razocarenje.
:thumbdown:
racku "zacementirani", kada Adži pukne film ima da lete svi a to oni dobro znaju tako da ne mislim da je to "zamazivanje" očiju kako ti tvrdiš, a treneri omladinskih kategorija nikako ne mogu biti "nebitne figure" uzimajući u obzir da je upravo akademija 99% razlog zašto Amidža uopšte ulaže u FKS tako da ćemo vjerujem barem tu imati prave trenere i stručnjake! Nadam se da je ovo tek početak i da će u reprez. pauzi letiti još mnogi i biti zamijenjeni daleko sposobnijim i stručnijim ljudima! Sabura, valjda su i ovi naši u klubu skontali da se neke stvari najbolje rješavaju u pauzama i to "Iza kulisa", još bolje kada su svi repkom zauzeti (prije svega dušmani)! :salut:
Pitar6785 je napisao/la:Arena aldin i onaj treci aldin 2.

Vazno je da su poceli otkazi, bas gdje ja mislim da su otkazi zasluzeni. Nemas rez imas otkaz.

Imal u juniorima,kadetima i jedan lijevi bek? Bolje to djete trpit nego pijanicu.
Istog sam mišljenja, čak štaviše - ne vjerujem da bilo koji junior može lošije odigrati nego Muhamed Bešić za siromašne, koji niti ima centaršut, niti prodor, niti kondiciju, što je žalosno samo po sebi! :facepalm:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 avg 2015, 09:01

MCMXLVI je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Oglasili se Bordo prijatelji 1946.
to ovo o rasizmu?
Da. Jel se klub oglasio ili sam ja to negdje propustio?
Da odmah posle utakmice.
Samo Saraj'vo.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 26 avg 2015, 10:53

Nadam se da ce se Vas klub sto prije oglasiti i iskreno se nadam kojoj zabrani utakmica na Bilinom,barem 5. :D
!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 26 avg 2015, 11:09

Pa sta se sad dogadja jel mjenjamo trenera ili ne , joj kuršlusa , ne zna se gdje ko udara
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 26 avg 2015, 11:19

paulus je napisao/la:Pa sta se sad dogadja jel mjenjamo trenera ili ne , joj kuršlusa , ne zna se gdje ko udara
Jest fakat, ne zna se sa koje strane više udarate, pucate od bijesa...Opusti se lafe, dvije Koreje postigle sporazum...
F.K.SARAJEVO

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 26 avg 2015, 11:21

a ne fakat bio na moru nisam pratio zadnje sto sam znao je da je kao smjenjen nakon celika barem su svi tako pisali , i sad nista jel osalo sve isto samo Corbo izletio ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 avg 2015, 11:30

Sabinho je napisao/la:Naredni transfer rok (ljetni) je kljucan za nas razvoj. Morace se napraviti kombinacija mladosti i iskustva, ciljano dovoditi pojacanja i napraviti ekipa koja ce biti konkurentna u prva dva kola kvalifikacija za LP (u trecem je 95% elita koja je doslovno neprelazna). Sto se tice lige, moze se zakljuciti iz prethodnog posta da sam siguran u titulu, jos uvijek stojim iza toga da smo prvi favoriti. Evo, mi upravo prozivljavamo krizu a nema te ekipe u nasoj ligi koja je nece imati barem dva puta odnosno nijedna ekipa ne posjeduje toliki kvalitet da odigra perfektnu sezonu. Nakon Zrinjskog citao sam puno kako su oni kompletna ekipa i kako su prvi favoriti za trofej a vrijeme ce pokazati koliko nisu bili u pravu. Razlika izmedju nas i ostalih ekipa koje pretenduju na titulu je sto mi u svakoj utakmici bila to utakmica protiv Zrinjskog, Zelje ili Sirokog ili Drine, Travnika ili Radnika zelimo tri boda. Zrinjski je kod nas dosao, branio se i docekao svoju sansu medjutim mi smo prosle godine u na Grbavici, i pod BB i na Pecari igrali napadacki i tezili ka pobjedi i to se jednoj ekipi kad-tad vrati. Zivi bili pa vidjeli, jaci smo od svega i idemo dalje, pet kola je iza nas a jos dvadeset i pet nas ocekuje, onoga trenutka kad konkurenti pocnu dozivljavati krizu koju mi (i Zeljeznicar zbog Evrope) prolazimo mi preuzimamo celnu poziciju PLBIH.
Tako nekako otprilike. Ciljana pojacanja kao sto su bila Stepanov, Barbaric i Ikande. Znaci tog kvaliteta. Dovesti na pozicije: desnog veka, lijevog beka, desetke i mozda zadnjeg veznog ako Kovacevic bas ne proigra. To su 3-4 igraca samo prava i ne treba nista vise. Prodati ove koji su nepotrebni i vratiti Kouadia. Ako se proda Krste za jedno 500k eura+ onda platiti igraca kao sto Husejinovic i dovesti pravo krilo. Mislim da bi Husejinovic bio puno bolje rijesenje nego sto je Krste. Jedino sto se kockas u slucaju buducih povreda mada i to se moze regulisati. Mozda ponovo probati dovesti Vukcevica sto da ne.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 26 avg 2015, 11:39, ukupno mijenjano 3 puta.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 26 avg 2015, 11:34

paulus je napisao/la:a ne fakat bio na moru nisam pratio zadnje sto sam znao je da je kao smjenjen nakon celika barem su svi tako pisali , i sad nista jel osalo sve isto samo Corbo izletio ?
Sve je isto samo tebe nema... :) Znači ti si taj kojeg očekujemo da se vrati sa mora... :mrgreen:
F.K.SARAJEVO

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 avg 2015, 11:41

bambus je napisao/la:Nadam se da ce se Vas klub sto prije oglasiti i iskreno se nadam kojoj zabrani utakmica na Bilinom,barem 5. :D
Evo post ovog stoji na temi iako po pravilima uopšte ne bi smio pisati ovdje, a ja kada odem na njihove opšte diskusije 3 puta mi neko briše post a ostavlja post iznad onog radioaktivnog pačenika @robdobagro u kojem nas naziva pitarskim klocovima ovako nešto :lol: . Aferim.
1946

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 avg 2015, 12:12

slika
Ikande 2 :kafa: Istekao mu ugovor. Moze da odigra zadnjeg veznog i centralnog veznog. Mlad igrac 23 godine. :kafa:
Ovaj bi mogao da bude taj pravi zadnji vezni - razbijac sto se trazi vec duze vremena.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 26 avg 2015, 13:10

Jel moguće da vi ganjate Damira Petravića za trenera? Slucajno u Zagrebu nacuo razgovor, pa reko da vidim da li je istina?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 avg 2015, 13:12

ackeey je napisao/la:Jel moguće da vi ganjate Damira Petravića za trenera? Slucajno u Zagrebu nacuo razgovor, pa reko da vidim da li je istina?
Moguće je sve, ne možemo ti ni potrvrditi ni demantovati jer se radi u potpunoj tišini...
Samo Saraj'vo.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 26 avg 2015, 13:15

PitarBordo je napisao/la:
ackeey je napisao/la:Jel moguće da vi ganjate Damira Petravića za trenera? Slucajno u Zagrebu nacuo razgovor, pa reko da vidim da li je istina?
Moguće je sve, ne možemo ti ni potrvrditi ni demantovati jer se radi u potpunoj tišini...
U kaficu u Maksimiru sam cuo tu pricu, za susjednim stolom... Haha, pa naćulio uši.
Ako je istina, konacno da dovedete pravog trenera, covjek ima ludnica CV...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 26 avg 2015, 13:31

Vodio Zalgiris, ubijao s njima. U junu potpisao sa NK Lucko...dobar koeficijent bodova po utakmici... :hmmmmm:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 26 avg 2015, 13:34

Meni se ne cini da mu je trenerski CV bas nesto posebno bogat. Ima 52 godine,a vodio je par manjih (prvenstveno nizeligaskih) hrvatskih klubova i jednu godinu Zalgiris i to je to,nema nekih bitnijih trenerskih angazmana niti uspjeha.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 26 avg 2015, 13:45

Ajax jeko razbijac? :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli i 26 gostiju.