FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

radebl
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la radebl » 07 maj 2010, 15:37

MaliMemo je napisao/la:
amer_zeljoo je napisao/la: kompleksasi... sve hoce titulu i kup... kad su skontali da nemogu dobit ni jedno i drugo sace pjevat "netraba nam titula jer bosna nije nasa drzava" ma goni u 1. ligu RS-a pa tamo zvizdi himnoj... :| :| :| :| :|
Eno im njihove "srbije" pa neka se bore sa Zvezdom, Partizanom za titulu i kup, ali male su im sanse da uspiju.
pravo si glup,pa mi tu pjesmu pjevamo vise od godinu dana...i necemo titulu a ni kup,i zaboli nas za titulu i kup, bitno je da se nastavi ulaganje u stadion,da se naprave juzna i sjeverna tribina....to je bitno..a ne ko vid da 5 godina stolice jedne ne promjenite....
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 07 maj 2010, 15:38

radebl je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:
amer_zeljoo je napisao/la: kompleksasi... sve hoce titulu i kup... kad su skontali da nemogu dobit ni jedno i drugo sace pjevat "netraba nam titula jer bosna nije nasa drzava" ma goni u 1. ligu RS-a pa tamo zvizdi himnoj... :| :| :| :| :|
Eno im njihove "srbije" pa neka se bore sa Zvezdom, Partizanom za titulu i kup, ali male su im sanse da uspiju.
pravo si glup,pa mi tu pjesmu pjevamo vise od godinu dana...i necemo titulu a ni kup,i zaboli nas za titulu i kup, bitno je da se nastavi ulaganje u stadion,da se naprave juzna i sjeverna tribina....to je bitno..a ne ko vid da 5 godina stolice jedne ne promjenite....
Pa dobro , Željo je pokazao da je veoma kolegijalan prema vama pa ce vas lišiti tih bespotrebnih trofeja :lol: 8-)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 07 maj 2010, 15:39

nego, sta am htio napisati... e,da...ova situacija sa velezom nam totalno odgovara...kontamd a bi tu mogli ladno uzeti 3 boda....a onda posljednje kolo u sarajevu na kosevu...a sjetimo se sta se desavalo predhodnjih dana na mecu lazio-inter...sta mislite banjalucani,hocemo moci sta napravit?!

"TRECI PUT CASTIMO"

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 07 maj 2010, 15:50

Kompleksi mogu biti razni:klempave usi,male grudi,velik nos,nedostatak pojedinih organa(mozga npr.)ali najveci kompleks je .....(skontace kome ne fali mozak).
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 07 maj 2010, 16:04

radebl je napisao/la:nego, sta am htio napisati... e,da...ova situacija sa velezom nam totalno odgovara...kontamd a bi tu mogli ladno uzeti 3 boda....a onda posljednje kolo u sarajevu na kosevu...a sjetimo se sta se desavalo predhodnjih dana na mecu lazio-inter...sta mislite banjalucani,hocemo moci sta napravit?!
Sa onakvom igrom tesko cete vi i Modricu u Banjaluci dobiti, realan da budem jer sa snagom ste dobri prvo poluvrijeme a drugo je vec teturanje, valjanje...i zivciranje objektivne Banjalucke publike, tako da vam se u Vrapcicima i sa navijacima i bez njih ne pise dobro.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 07 maj 2010, 16:05

radebl je napisao/la: pravo si glup,pa mi tu pjesmu pjevamo vise od godinu dana...i necemo titulu a ni kup,i zaboli nas za titulu i kup, bitno je da se nastavi ulaganje u stadion,da se naprave juzna i sjeverna tribina....to je bitno..a ne ko vid da 5 godina stolice jedne ne promjenite....
Caka je što ni vi ne bi nikad napravili stadion da niste dobili 6 miliona, koliko već. Treba da se gradi infrastruktura u BiH, toga nikad nije manjka, neki dobar igrač će završiti u Želji kad tad :mrgreen: ali spočitavati nama da ne mijenjamo stolice i renoviramo stadion a vi dobili pare jer je izborna godina je djetinjasto.

Ima ko hoće titulu :mrgreen: Nadam se da ćemo i naredne godine biti glavni konkurenti za oba trofeja :lol:

Što se tiče Veleža, mi smo se jedva provukli, golman nam je bio igrač utakmice pa skontajte. Nisi baš toliko bezazleni.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 07 maj 2010, 16:09

A ja iskreno ne znam sta cekaju sa tim radovima na stadionu u Banjalucu, jer ako misle da Borac igra evropske utakmice na gradskom stadionu u Banjaluci a ne u Sirokom Brijegu onda su sa radovima trebali poceti davno, a koliko sam preksinoc vidio nije nista ni poceto da se radi! Ne znam koliko hoce i sta zapravo hoce da prave sa stadionom da bi zadovoljio uslove odigravanja evropskih utakmica na njemu, ali sam siguran da vremena nema, jer taman sto Premier liga zavrsi u nekih 15 - 20 dana pocinju pripreme za predkola Lige prvaka i Evropske lige... koja da budem iskren nisu tako vremenski daleko...

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 07 maj 2010, 16:12

radebl je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:

Pa zašto se onda takmičite u ligi i dolazite na utakmice( posebno protiv Želje i Sarajeva)? Poprilično je glupo doći na finale kupa kojeg ne želiš( i još zviždati himni kupa te zemlje ). Nemoj mi samo reći da je to zbog Borca jer da Željo igra npr. kup Sandžaka ja ne bih sigurno otišao da sam u mogućnosti.

Nemoj misliti da provociram ili nešto slično,fakat želim znati u čemu je problem.

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 07 maj 2010, 16:14

Borcevci krenu ljepo na svojoj temi pisati o treneru o igri Borca,o tome koga treba zamjeniti...i onda na temu upadnu zeljovci koji to nemogu podnjeti i upropaste nam diskusije dodje do svadje i tako uvjek.Aj nas pustite da namiru raspravljamo o igri Borca ako nemate nesto vezano za Borac pisite,a ne samo da provocirate!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 07 maj 2010, 16:17

& ? je napisao/la:Borcevci krenu ljepo na svojoj temi pisati o treneru o igri Borca,o tome koga treba zamjeniti...i onda na temu upadnu zeljovci koji to nemogu podnjeti i upropaste nam diskusije dodje do svadje i tako uvjek.Aj nas pustite da namiru raspravljamo o igri Borca ako nemate nesto vezano za Borac pisite,a ne samo da provocirate!
MA ne provociram-o, ja sam u svojim postovima upravo pisao o toj rekonstruckiji stadiona u Banjaluci koja mi nikako nije jasna, jer bi sada vec trebalo da se radi punom parom da bi se u rekordnom vremenskom periodu stiglo ono najosnovnije uraditi da bi Borac igrao u Banjaluci svoje euro utakmice...

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 07 maj 2010, 16:18

Iskreno nije ni meni drago vidjeti vas u takvom stanju,međutim tako nam je kako nam je. Bosna i Hercegovina je ova država, a vi se možete zvati i Kinezi što se mene tiče. Ako osvojite kup BiH automatski za sobom povlači i da ste osvojili i kup Republike Srpske, zar ne?

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 07 maj 2010, 16:19

nikad_izvini je napisao/la:
radebl je napisao/la: pravo si glup,pa mi tu pjesmu pjevamo vise od godinu dana...i necemo titulu a ni kup,i zaboli nas za titulu i kup, bitno je da se nastavi ulaganje u stadion,da se naprave juzna i sjeverna tribina....to je bitno..a ne ko vid da 5 godina stolice jedne ne promjenite....
Caka je što ni vi ne bi nikad napravili stadion da niste dobili 6 miliona, koliko već. Treba da se gradi infrastruktura u BiH, toga nikad nije manjka, neki dobar igrač će završiti u Želji kad tad :mrgreen: ali spočitavati nama da ne mijenjamo stolice i renoviramo stadion a vi dobili pare jer je izborna godina je djetinjasto.

Ima ko hoće titulu :mrgreen: Nadam se da ćemo i naredne godine biti glavni konkurenti za oba trofeja :lol:

Što se tiče Veleža, mi smo se jedva provukli, golman nam je bio igrač utakmice pa skontajte. Nisi baš toliko bezazleni.
zato imate odlican pomocni stadion,sad kad smo gostovali pre neki dan-primjetio sam...mozda na oko 5min voznje od grbavice....trava kao tepih....odlicno..nema sta...a igracima sve najbolje,nek' idu gdje im je bolje...nemam nista protiv...isli su i u celik i u sarajevo...vule-puzigaca..pa se vracali u borac...to zaista nije frka...

"TRECI PUT CASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 07 maj 2010, 16:25

Dodjem kuci i imam sta da vidim.

Administraciji su prijavljeni svi osim forumasa "Pirke_TM87" i "nikad_izvini"(za divno cudo). :mrgreen:
Razlog je pisanje politikantskih provokacija. Samo da vas podsjetim da na 547. stranici imate jasno upozorenje admina.

Uzivajte! :mrgreen:
HAJ FAJV

Banjaluka SRB
Kontakt:

Post Postao/la Banjaluka SRB » 07 maj 2010, 16:27

& & 2010/2011

" "
? Ступар
? " (")
$ "
& "
$ "
$ ?
$ "
? "
$ ?
" /

резерве:
& %
$ "
& "
& "
? $
" "
? "
% &

тренер: $ $

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 07 maj 2010, 16:29

Simpatizer je napisao/la:Dodjem kuci i imam sta da vidim.

Administraciji su prijavljeni svi osim forumasa "Pirke_TM87" i "nikad_izvini"(za divno cudo). :mrgreen:
Razlog je pisanje politikantskih provokacija. Samo da vas podsjetim da na 547. stranici imate jasno upozorenje admina.

Eh evo ako mislis da ja provociram i politiziram IZVINJAVAM SE, ali mislim da grijesis, jer ni u jednom mom postu takvog sadrzaja nema ! I ja se na vasu temu vise necu javljati. Pozdrav ;)

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 07 maj 2010, 16:31

Pirke_TM87 je napisao/la:

Eh evo ako mislis da ja provociram i politiziram IZVINJAVAM SE, ali mislim da grijesis, jer ni u jednom mom postu takvog sadrzaja nema ! I ja se na vasu temu vise necu javljati. Pozdrav ;)
ma pusti ovaj umislio da je privatizovo stranicu
neka on policija ovde
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 07 maj 2010, 16:32

Pirke_TM87 je napisao/la:A ja iskreno ne znam sta cekaju sa tim radovima na stadionu u Banjalucu, jer ako misle da Borac igra evropske utakmice na gradskom stadionu u Banjaluci a ne u Sirokom Brijegu onda su sa radovima trebali poceti davno, a koliko sam preksinoc vidio nije nista ni poceto da se radi! Ne znam koliko hoce i sta zapravo hoce da prave sa stadionom da bi zadovoljio uslove odigravanja evropskih utakmica na njemu, ali sam siguran da vremena nema, jer taman sto Premier liga zavrsi u nekih 15 - 20 dana pocinju pripreme za predkola Lige prvaka i Evropske lige... koja da budem iskren nisu tako vremenski daleko...
14/15. jula pocinje kolo u koje se mi ukljucujemo, zavisno od toga da li cemo ostati drugi, odnosno ako nekim cudom zavrsimo prvi.
Tender za izgradnju stadiona je zavrsen i cini mi se da se sutra otvaraju ponude. Radovi bi trebali poceti oko 15-og i predvidjen je rok od 40-45 dana za zavrsetak. Bas nakon tih 40-ak dana (otprilike tu negdje) je krajnji rok za prijavu stadiona.

Pirke, procitaj malo bolje. Ti nisi prijavljen. ;)
HAJ FAJV

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 07 maj 2010, 16:36

Samo prijavite opet ovdje se pisu cinjenice a to su da je strasno bolesno da se dijele letci na kojima pise da se zvizdi na himnu a da se pjeva neka boze pravde,a ovdje nam nesto glumatate! Zamislite samo dokle se ide da se javno u gradu i na stadionu poziva na zvizdanje himne UZAS I FUJ STA RECI DRUGO,i ako BIH nije vasa zemlja sta uopste trazite ovdje! Bosna nije vazsa drzava zato vam nema titula haha

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 07 maj 2010, 17:52

Kolega ja ne unosim politiku na forum, ja sam pitao neka pitanja u vezi VAŠIH političkih stavova. Dakle ja sam pitao. Vama da nije do politike ne bi se ova pitanja ni potezala. Vulturesi ne bi zviždali nacionalnoj himni, već bi normalno i civilizovano bodrili svoj klub. Ne biste negirali kup i ligu da vas ne interesuje politika,ne biste...

Dakle dođeš sa takvim stavom na forum,naravno da možeš očekivati i pitanja u vezi njega.

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 07 maj 2010, 18:08

Pa nema potrebe za politickim pitanjima.
Posebno ne o navijackoj grupi kojoj vecina ljudi na forumu ne pripada. Ovdje vecina ljudi voli Borac navija, ali nisu clanovi grupe. Iznosimo svoja misljenja koja su takva kakva jesu o treneru igri, a za stavove navijaca to moras njih pitati.

P.S . Boze pravde je proglasena za svecanu pjesmu Republike Srpske, nastala je davno, napisao ju je Slovenac i ne znam zasto mnogima toliko smeta. Ne poziva ni na kakav sovinizam.
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.