bazero je napisao/la:Nađi mi jedan klub, ali JEDAN koji je na toliko razina ispod svojih mogućnosti u svim sektorima kluba
Tvoja subjektivna tvrdnja. Evo recimo dolje sam spominješ top omladinsku školu, a ovdje ovako.
bazero je napisao/la:da ima 5 puta manje članova nego bi realno mogao/trebao;
Koliko ih je imao nakon vraćanja imena Dinamo?
bazero je napisao/la:da ima 10 puta manje publike nego bi mogao/trebao;

Najjača mi je ova priča. Uvijek bi Dinamo imao prekrcan stadion, ali eto nikad ga nema zbog nekog zločestog Cakija, Mamića ili koga već.
bazero je napisao/la:da prodaje 20 puta manje dresova od svojih mogućnosti;
Molim objašnjenje kako si došao do toga broja?
bazero je napisao/la:da diže kredite, umjesto da bude klub s barem 10 mil € plusa svake godine

Epski. Bayern i Dortmund imaju 10-15m eura plusa godišnje, ali eto Dinamo bi bez Mamića imao barem 10m svake godine.
bazero je napisao/la:da biva kanta za nabijanje i sprdnja Europe, umjesto (barem) konkurentnosti;
Ne znam kome je sprdnja. Velike za Dinamo zaboli kao i za neki Malmo, Ludogorets ili Salzburg, a mnogim klubovima u Europi je težnja postići Dinamovu konstantnost u boravku u Europi.
bazero je napisao/la:da, od 10 pokušaja, prezimi nijednom, umjesto da se proljeće u Europi dočekalo barem 7 puta s obzirom na grupe;
Kao što je prezimljavao u zadnjih 5 desetljeća kad got nije bilo nekog zločestog Cakija ili Mamića.

Ako hoćeš možemo i rasčlaniti te slabe grupe pa da vidimo koliko su uistinu slabe. Jasno da je neuspijeh to što nisu prezimili nijednom, ali ovih 7 puta si ga dobro prećerao.
bazero je napisao/la:da pored jedne od Top omladinskih škola, igra 9 stranaca u prvoj;
Europski trend ti je takav. A najbolje domaće igrače je nemoguće zadržati u HNL-u.
bazero je napisao/la:da od 10 pojačanja, 7 je proglašeno promašajem nakon pola godine;
Ovo si dobrim dijelom u pravu.
bazero je napisao/la:da je promijenuo 23 trenera u 14 godina;
Isti ti trend ima i "narodni" Hajduk. Nije to specijalnost Mamića već ovog podneblja.
bazero je napisao/la:da je već 8 godina zaredom izbacivan od nekoliko puta lošijih od sebe ili bio tolika kanta za napucavanje, bez posljedica za upravu kluba.

Ovo fakat nema smisla komentirati.