Treba u Evropi da igra.DANTES je napisao/la:dobija on šansu.. čak nam je donio tri boda protiv spartaka
FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
naravno. nadam se Da hoćeSavjest je napisao/la:Treba u Evropi da igra.DANTES je napisao/la:dobija on šansu.. čak nam je donio tri boda protiv spartaka
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Meni on ima bolju pas igru od PanticaDANTES je napisao/la:naravno. nadam se Da hoćeSavjest je napisao/la:Treba u Evropi da igra.DANTES je napisao/la:dobija on šansu.. čak nam je donio tri boda protiv spartaka
pa sad... ko zna šta bi danilo radio da je bio kao Žile pametan
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne treba uopšte tom ljudskom opušku davati promociju. Poletio je za parama i osvetiće mu se to. Dok će Živković napraviti daleko bolju karijeru. I ništa neće propustiti.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Sjano, sa obzirom da smo igrali bez 4 vazna igraca ovo je bila dobra tekma pred BATE
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
e sad je utakmica sezone... treba se spremiti maksimalno i psihički i taktički
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
Uz bezidejnu igru na katastrofalnom terenu,loše osvetljenom i uz nabrijanog protivnika,bez nekoliko prvotimaca do rutinske pobjede.Odlično!3 boda se pišu i to je najbitnije.Dobra stvar je što i Trujić dobija šansu te daje golove,jer bi možda u nekim trenucima mogao da bude džoker sa klupe,kao i mladi Lukić koji je 2 gol već postigao.Živković,GK takođe diže formu pred BATE.
Mens sana in corpore sano.
šta je sa ovim povredama? ko će biti spreman za Baticu? ja se bojim ustvari užasavam se ostojića u odbrani
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Važna pobjeda u Čačku po teškom terenu, pokazalo se da Šaponjić u ovom momentu nije spreman za seniorskog nadmetanja.
Neke smo i odmorili, pred nama je utakmica sezone. Zbog jajara i idiota iz Uprave, očekivanja nisu naročita.
Neke smo i odmorili, pred nama je utakmica sezone. Zbog jajara i idiota iz Uprave, očekivanja nisu naročita.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Jel potpisao rajkovic za vas?
ma jok... on i dević su šupljak upraveJoseMourinho je napisao/la:Jel potpisao rajkovic za vas?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Partizan
Znam da se spominjao ko gotovo pa se usuti sve, jbg bio bi dobro pojačanjeDANTES je napisao/la:ma jok... on i dević su šupljak upraveJoseMourinho je napisao/la:Jel potpisao rajkovic za vas?

Kako god sretno protiv batea, realno imate super šanse nisu nista posebno

- djoleprijedor
- Kontakt:
Imam neki osjećaj da će Kiza da od 1.minuta da u vatru ubaci Lukića da zajedno sa Brašancem i Babovićem igra u sredini,i trči,vrši presing prvih 45-60 minuta,a onda će vjerovatno zadnjih pola sata da uđe Sale.Napadačka trojka vjerovatno će ostati ista,mada ostavljam rezervu da Trujić počne u samom špciu umjesto Božinova,sa Oumarom lijevo i Žiletom desno.
Mislim da odbrana neće trpiti nikakve promjene.
Mislim da odbrana neće trpiti nikakve promjene.
To bi mu bio najbolji potez, mali Lukić je pokazao da zna sa loptom, jeste težina same utakmice za tako mladog momka opterećenje, ali ja vjerujem da bi odigrao bolje od Jevtovića u prvom meču.
Jajare i podanici iz uprave MARŠ!
Jajare i podanici iz uprave MARŠ!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ja se nadam dobrom raspoloženju na ovoj temi tamo oko 23:00,pa ako treba i oko 23:30
Toliko 

znači i vi hoćete da vas se guzi u ligi šampiona? ajde prođite ove bijele ruse i pripremite vazeljin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.