Milan are interested in signing Moutinho from Monaco, according to Sky.

Milan were considerng to sign Lamela, and they contacted Lamela's agent earlier today. [Sky]

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Milan are interested in signing Moutinho from Monaco, according to Sky.
Milan were considerng to sign Lamela, and they contacted Lamela's agent earlier today. [Sky]
milanist je napisao/la:Milan are interested in signing Moutinho from Monaco, according to Sky.
A što je važno čovjek je vrlo vrlo dobar igrač, za naše trenutne uslove Pirlo iz najboljih dana.meskalin je napisao/la:Ovaj bi Moutinho mogao doci kod nas , jer i on je u godinama finim , nema sta vise traziti u francuskoj ligi, a Milan mu moze ponuditi finu platu...
I trener. Dajte Moutinhaamstaff je napisao/la:Kako bi se ovo sve preokrenulo u korist Milana samo da nam je jedan kreativac dobar...
Al nam valja ova Roma, direktno ili indirektno. Samo jos i Lamela nam treba, da on i Balo ganjaju formu kod nas. Grob te yebo, propali smo ko Otomani. Moutinho ako dodje, u dupe ga ljubim.milanist je napisao/la:Milan are interested in signing Moutinho from Monaco, according to Sky.![]()
Nismo svi. Slazem se da Miha nista pozitivno nece donjeti Milanu. Inzaghi je, bas kao i Seedorf, zelen i mlad za trenera.koraj je napisao/la:Ja ne znam samo zasto svi potencirate tu tzv. "mihinu disciplinu"? Koga je on to "doveo u red", osim Ljaljica sto nije htio pjevati himnu? On je najgore sto nas je moglo zadesiti, veci garib za taktiku cak i od Susica. Plakat cemo mi za Inzaghijem, zapamtite to!!!
Pa logičnije je onda da predje u neki klub koji ce igrati ligu prvaka i doviđenja...po meni Milan ga moze dovuci jedino dobrom platom, ali smatram da je sad situacija stani/pani i da im je bolje da ga dovedu ( iako je ozljedjen je li)Zenga je napisao/la:Nismo svi. Slazem se da Miha nista pozitivno nece donjeti Milanu. Inzaghi je, bas kao i Seedorf, zelen i mlad za trenera.koraj je napisao/la:Ja ne znam samo zasto svi potencirate tu tzv. "mihinu disciplinu"? Koga je on to "doveo u red", osim Ljaljica sto nije htio pjevati himnu? On je najgore sto nas je moglo zadesiti, veci garib za taktiku cak i od Susica. Plakat cemo mi za Inzaghijem, zapamtite to!!!
---
Moutinho aktuelan kao nikad do sada, vidim niko ne spominje glavnu cinjenicu zbog cega, Monaco nece igrati u CL. Kao ranije pisano, vjerujem da ce El Sharaawy propasti u Monacu, i da bi se mogao vratiti ovamo, poput Balotellija...
Dobro, ima i te. Vjerujem da ima pravo igrati u CL za drugi klub, koliko pamtim Prince Boateng nakon golova PSV-u u pretkolu je igrao za Schalke u CL. Nisam siguran, mozda grijesim. Svakako mu je lakse preci u Milana sada kad su ostali bez CL.meskalin je napisao/la:Pa logičnije je onda da predja u neki klub koji ce igrati ligu prvaka i doviđenja...po meni MIlan ga moze dovuci jedino dobrom platom, ali smatram da je sad situacija stani/pani i da im je bolje da ga dovedu ( iako je ozljedjen je li)
Zato kazem neka pljunu mu platu dobru sigurno ce preći, vrijednost njegovog transfera je 20 mil, neka kupe Lamelu iza napadača i to bi vec na nešto ličilo. ..Lamela, Bertolaci, de Jong i MoutinhoFaraonTM je napisao/la:Ma opet kontam ne znam koji bi to jači klub njega doveo, a uzmemo naravno da on želi igrati. Mislim da nema takve opcije. Sad koliko je realno da bi on zaigrao za Porto ili Shakhtar recimo samo zbog te Lige Prvaka to već ne znam al' definitivno mislim da imamo finu priliku.
Milan have made an enquiry for AS Monaco midfielder João Moutinho -DiMarzio
Abdennour vec zavrsen, 25 miliona ->ValenciaJoeBleck je napisao/la:Ja sam citao da je Lim obecao Nuni ako prodju Monaco , Moutinho i Abdennour u paketu dolaze na Mestallu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.