Nema ljutnje smije se meni raja cesto kad kazem da naivjam za inter i gledam seriju A, ali to sam ja ...mada govorim uopsteno gledano PL se puno vise prati od Spanije i pored svih uspjeha koje ovi imajulet3 je napisao/la:znaš kako se kaže - mišljenje je ko šupak, svak ga imainvincible1921 je napisao/la:Španija da nema Reala i Barce ta liga ne bi nikog interesovala i to je moje misljenje za koje vjerujem da je tacnoVamo u PL izbaci koga hoces opet ce bit puni stadioni pratice se sirom svijeta....
Ta dva kluba nisu relevantna da se i sa kim porede jer su prejaki za sve ostale. Ja opet ponavljam fkt ne znam nijednu osobu koja ce radije gledati utakmicu Sosijedad Malaga, prije lupam Newcastle-Tottenhambez ljutnje brate
![]()
naravno da ce uvijek gledati prije Malaga- Sociedad, nego NCU - Tottenham...kao što vec godinama i gledam, uostalomi znam još neke likove koji isto misle
U spaniji ima bruku klubova koji su tu cisto radi broja...Koliku sevilja ima prosjecnu posjetu ? Malaga i slicno...onda pogledaj Newcastle recimo