Sportski turizam u Sarajevu,BitiSrcemVezan je napisao/la:Mislim da sam pročitao negdje da su na pripreme došli ovde.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sportski turizam u Sarajevu,BitiSrcemVezan je napisao/la:Mislim da sam pročitao negdje da su na pripreme došli ovde.
Nema, bolje bi bilo probati Čatakovića iz juniora. Lik je ko duh, nema ga cijelu utakmicu a onda se pojavi i zabije eurogolPitaristok je napisao/la:Bit će toga još kad se kamp skroz završi,
nego jel ima Hadžić ugovor s nama ja bi ga stavio 5zadnjih minuta umjesto Benke...
Imamo lijevog beka Advan Kadušić, ima ugovor, ne znamo koliko je dobar. U svakom slučaju mu treba dati priliku, a mi istrpiti njegove igre na početku.BosnianKingdom je napisao/la:Imamo li mi nekog dobrog lijevog beka?
Nema pojma mali, bolji su ovi u kadetima nego ova generacija juniora. Pametnije im je da ganjaju fakultet umjesto lopte, jer se nece najesti hljeba od nje.hilmo je napisao/la:Imamo lijevog beka Advan Kadušić, ima ugovor, ne znamo koliko je dobar. U svakom slučaju mu treba dati priliku, a mi istrpiti njegove igre na početku.BosnianKingdom je napisao/la:Imamo li mi nekog dobrog lijevog beka?
Dok se ponaša profesionalno njegova privatna uvjerenja nikom neće smetati. Nadam se da će ga neko dobro savjetovati kako treba da istupa u javnosti.Evolution87 je napisao/la:Jos samo da nije strumf