AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 25 avg 2015, 23:24

Milan are interested in signing Moutinho from Monaco, according to Sky.
:pray:
Milan were considerng to sign Lamela, and they contacted Lamela's agent earlier today. [Sky]
:hmmmmm:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 avg 2015, 23:29

milanist je napisao/la:

Hajde! :pray:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 avg 2015, 23:36

Ovaj bi Moutinho mogao doci kod nas , jer i on je u godinama finim , nema sta vise traziti u francuskoj ligi, a Milan mu moze ponuditi finu platu...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 avg 2015, 23:39

meskalin je napisao/la:Ovaj bi Moutinho mogao doci kod nas , jer i on je u godinama finim , nema sta vise traziti u francuskoj ligi, a Milan mu moze ponuditi finu platu...
A što je važno čovjek je vrlo vrlo dobar igrač, za naše trenutne uslove Pirlo iz najboljih dana.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 25 avg 2015, 23:44

amstaff je napisao/la:Kako bi se ovo sve preokrenulo u korist Milana samo da nam je jedan kreativac dobar... :D
I trener. Dajte Moutinha
Il Club più titolato al mondo!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 avg 2015, 23:47

milanist je napisao/la:
Milan were considerng to sign Lamela, and they contacted Lamela's agent earlier today. [Sky]
:hmmmmm:
Al nam valja ova Roma, direktno ili indirektno. Samo jos i Lamela nam treba, da on i Balo ganjaju formu kod nas. Grob te yebo, propali smo ko Otomani. Moutinho ako dodje, u dupe ga ljubim.

Milanist, sretan rodjendan i sve najbolje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 avg 2015, 23:55

Ali evo otkako su zavrsile tekme lige prvaka , bas pratim na facebooku MIlan se u roku pola sata povezuje sa Moutinhom, Illaremendiem, Lamela,a sve navodno prema Sky Italia....

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 26 avg 2015, 00:12

koraj je napisao/la:Ja ne znam samo zasto svi potencirate tu tzv. "mihinu disciplinu"? Koga je on to "doveo u red", osim Ljaljica sto nije htio pjevati himnu? On je najgore sto nas je moglo zadesiti, veci garib za taktiku cak i od Susica. Plakat cemo mi za Inzaghijem, zapamtite to!!!
Nismo svi. Slazem se da Miha nista pozitivno nece donjeti Milanu. Inzaghi je, bas kao i Seedorf, zelen i mlad za trenera.

---

Moutinho aktuelan kao nikad do sada, vidim niko ne spominje glavnu cinjenicu zbog cega, Monaco nece igrati u CL. Kao ranije pisano, vjerujem da ce El Sharaawy propasti u Monacu, i da bi se mogao vratiti ovamo, poput Balotellija...

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 26 avg 2015, 00:27

Zenga je napisao/la:
koraj je napisao/la:Ja ne znam samo zasto svi potencirate tu tzv. "mihinu disciplinu"? Koga je on to "doveo u red", osim Ljaljica sto nije htio pjevati himnu? On je najgore sto nas je moglo zadesiti, veci garib za taktiku cak i od Susica. Plakat cemo mi za Inzaghijem, zapamtite to!!!
Nismo svi. Slazem se da Miha nista pozitivno nece donjeti Milanu. Inzaghi je, bas kao i Seedorf, zelen i mlad za trenera.

---

Moutinho aktuelan kao nikad do sada, vidim niko ne spominje glavnu cinjenicu zbog cega, Monaco nece igrati u CL. Kao ranije pisano, vjerujem da ce El Sharaawy propasti u Monacu, i da bi se mogao vratiti ovamo, poput Balotellija...
Pa logičnije je onda da predje u neki klub koji ce igrati ligu prvaka i doviđenja...po meni Milan ga moze dovuci jedino dobrom platom, ali smatram da je sad situacija stani/pani i da im je bolje da ga dovedu ( iako je ozljedjen je li)
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 26 avg 2015, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 26 avg 2015, 00:38

meskalin je napisao/la:Pa logičnije je onda da predja u neki klub koji ce igrati ligu prvaka i doviđenja...po meni MIlan ga moze dovuci jedino dobrom platom, ali smatram da je sad situacija stani/pani i da im je bolje da ga dovedu ( iako je ozljedjen je li)
Dobro, ima i te. Vjerujem da ima pravo igrati u CL za drugi klub, koliko pamtim Prince Boateng nakon golova PSV-u u pretkolu je igrao za Schalke u CL. Nisam siguran, mozda grijesim. Svakako mu je lakse preci u Milana sada kad su ostali bez CL.

Bilo kako bilo, Moutinho je profil igraca koji nam je prijeko potreban, kostao koliko kostao. ako je Bertolacci 20m, onda nije problem ni duplo za Moutinha.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 avg 2015, 01:04

Ma opet kontam ne znam koji bi to jači klub njega doveo, a uzmemo naravno da on želi igrati. Mislim da nema takve opcije. Sad koliko je realno da bi on zaigrao za Porto ili Shakhtar recimo samo zbog te Lige Prvaka to već ne znam al' definitivno mislim da imamo finu priliku.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 26 avg 2015, 01:23

FaraonTM je napisao/la:Ma opet kontam ne znam koji bi to jači klub njega doveo, a uzmemo naravno da on želi igrati. Mislim da nema takve opcije. Sad koliko je realno da bi on zaigrao za Porto ili Shakhtar recimo samo zbog te Lige Prvaka to već ne znam al' definitivno mislim da imamo finu priliku.
Zato kazem neka pljunu mu platu dobru sigurno ce preći, vrijednost njegovog transfera je 20 mil, neka kupe Lamelu iza napadača i to bi vec na nešto ličilo. ..Lamela, Bertolaci, de Jong i Moutinho

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 avg 2015, 01:24

I Lamela je krilo koliko znam, plus nije u nikakvoj formi. Moutinho je sada prioritet a Lamela ako treba doći neka dođe yebeš ga :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 26 avg 2015, 01:47

Milan have made an enquiry for AS Monaco midfielder João Moutinho -DiMarzio
Don't believe the hype.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 26 avg 2015, 09:11

Cak i da se dogovore kako ce proci lijecnicki ako je povrijedjen? Kakva je povreda?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 26 avg 2015, 09:25

Povreda zgloba haman, i trebo bi biti out do 20-og septembra.Mogu oni njega dovesti neka prodje EKG- i dosta xd

Spominje se i Illarramendi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 26 avg 2015, 11:44

Ja sam citao da je Lim obecao Nuni ako prodju Monaco , Moutinho i Abdennour u paketu dolaze na Mestallu :roll:

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 26 avg 2015, 11:50

Nista od Illaramendia, vratio se u Sociedad.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 26 avg 2015, 12:58

Šteta za Illaru, koliko su naši nesposobni a imaju dobre veze sa Realom.

Bilo bi odlično da dođe Moutinho ali mislim da bi prije izabrao neki jači klub jer sigurno ima klubova koji ga žele. Gledao sam tekmu u kojoj je syebo zglob, izgleda da će malo duže da bude van terena.
Forza Milan!

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 26 avg 2015, 13:01

JoeBleck je napisao/la:Ja sam citao da je Lim obecao Nuni ako prodju Monaco , Moutinho i Abdennour u paketu dolaze na Mestallu :roll:
Abdennour vec zavrsen, 25 miliona ->Valencia
Don't believe the hype.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.