Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
Ma samo reketirati ove lihvare.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Zvao me je jaran u park kaže nikad više raje nije bilo, al ja dao sve pare što sam imao da uzmemo love za kućne varijante tako da mi se nije dalo dolaziti.Narin je napisao/la:Jarane ono kad si me zvao,ja se razbolio,spavao tad,a onu noc prije kad sam te ja zvao,bio u parku,pa kontao da si tu negdje,al eto,nisi cuo valjda..Kawhi je napisao/la:Nisam vidio SFFa. Jesam zapravo 2-3 noći kad sam se vidio s @Narinom. Drogu jesam vidio, al je nisam uzimao. Kokain je jedino što dolazi u obzir za uzimanje. U alkohol sam se pretvorio.
Al i vrijeme zahladnilo zadnjih dana,pusti parkove bili,oni prvi dani su najbolji bili ipak..Jesi zadnji dan bio?
Vrijeme je užasno bilo. Izašao sam samo jednom prošle sedmice sve ostalo sam kući cugao.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Welcome backuschtipak je napisao/la:

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
DobraEvolution87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kod tebe mjesec traje par sati izgleda.pride_of_merseyside je napisao/la:Nije, mjesec valjda.

DRUG NEBI TI PUNCA
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ima li dje legende
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Štela, kliče se u sav glas! Ali ne može se protiv vlasti, specijalci su pušteni, i demonstracije su razbijene. A sad se pojavljuju i poltronistički elementi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la: Kod tebe mjesec traje par sati izgleda.![]()

Znala sam da ćeš se obradovati kad je vidiš.
A nije do mene, to ovi moderatori odredjuju koliko će trajati mjesec. Eto kakvi su.
Što me Pašić iznervira statusom i komentarom, nisam se dugo ovako iznerviro. O hebem ti svu ljevicu svijeta.Heller je napisao/la:

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- reds_forever
- Kontakt:
Potrudicu se, ucila sam nesto i u srednjoj, valjda me nece u A1 stavit, taman neke pare zaradihHZ_ilidzaa je napisao/la:Dobar je kurs samo sto nema intenzivnije nastave , vec 3 sata sedmicno ,a nivoa milion.reds_forever je napisao/la:Je li iko pohađao onaj Geteov kurs njemackog, isplati li se dati za jedan nivo oko 300KMVidim Poliglot daje puno jeftinije kurseve, pa da vidim da li je i kvalitet toliko losiji....
Puno vremena treba , 2 godine minimum.
Najbolje ti je da to upišeš ,a kuci gledaš domace filmove na njemackim titlovima vjeruj mi neces efikasnije nauciti njemacki do filmova

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Jel onaj sto sam ja lajkovo? Ti si Vedin no1 fan.VolimTz je napisao/la:Što me Pašić iznervira statusom i komentarom, nisam se dugo ovako iznerviro. O hebem ti svu ljevicu svijeta.Heller je napisao/la:
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
pride_of_merseyside je napisao/la:bagrcavi je napisao/la: Kod tebe mjesec traje par sati izgleda.![]()
Znala sam da ćeš se obradovati kad je vidiš.
A nije do mene, to ovi moderatori odredjuju koliko će trajati mjesec. Eto kakvi su.
Radost je neopisiva. Jupiii

Nisi nam trebala nikakve informacije prenositi, bio bih spokojan kad vidim da ne piše, možda bih se i ponadao da je odustala od ovog foruma i preselila se na drugi. Ali eto ne mogu se baš sve želje u životu ispuniti.

DRUG NEBI TI PUNCA
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ja sam samo pozdrav prenijela. A mislila sam da znaš ostalo, neki su to proslavili ovdje fino.bagrcavi je napisao/la:
Radost je neopisiva. Jupiii![]()
![]()
![]()
Nisi nam trebala nikakve informacije prenositi, bio bih spokojan kad vidim da ne piše, možda bih se i ponadao da je odustala od ovog foruma i preselila se na drugi. Ali eto ne mogu se baš sve želje u životu ispuniti.

E šta ćeš, valjda će se ispuniti neke bolje, ako imaš išta važnije od ovoga.

Upravo taj, pa nije Fahro vrhovni poglavar Bošnjaka, pa je on zbog fahrinih bisera Bosanac.Heller je napisao/la: Jel onaj sto sam ja lajkovo? Ti si Vedin no1 fan.
Mene zabrinjava što je čovjek inteligentan, obrazovan, a vjeruje u svašta.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ovo je zalosno stvarno. Drugima se ne moze sedmicni skinuti ovoj dosadi mjesec se brise. Da mi je znati ko nju gura.bagrcavi je napisao/la:Kod tebe mjesec traje par sati izgleda.pride_of_merseyside je napisao/la:Nije, mjesec valjda.
![]()

Vratite Cartmana kad se vec moze. Malo kvalitet foruma da se podigne.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- IlFantasista
- Kontakt:
@Legenda je kriv, sad će se vratiti s posla, dočekajte ga na nož. haha 

Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
I ja sam Bosanac ko i on al nije to razlog. Bas je ubo da ga prozove... A i mene brine sto obrazovani ljudi vjeruju u svasta ko npr dekan pmfaVolimTz je napisao/la:Upravo taj, pa nije Fahro vrhovni poglavar Bošnjaka, pa je on zbog fahrinih bisera Bosanac.Heller je napisao/la: Jel onaj sto sam ja lajkovo? Ti si Vedin no1 fan.
Mene zabrinjava što je čovjek inteligentan, obrazovan, a vjeruje u svašta.![]()
Izgleda da jesam, malo je falilo da mu opet komentarišem status, al sramota me više.
Nullius in verba
Što nam ovo niko uštipka ne voli
Al' fakat

Al' fakat

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!