Jesil to Bgt iz dubrava ?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Auuu pa to bi bio dernek, a ko nam je sad pa Dino, jel to (L'Avvocato) to nam i on komsija iz Živinica aa?meho-medo je napisao/la:Faron sredicemo da se i Visoko probije u vrh, nema svaki grad u BiH piramidu.
Milanista moze druze nije problem, jos zovnemo komšiju Dinu i pratimo Juve-Milan.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ti vise volis Matrija, Destra, ili Boriella na klupi imati!?Claus je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da su vratili onog cirkusanta. Nemam riječi, sramota me umjesto njih.![]()
Sve najbolje drugu @milanistu.
Ne volim, ali ne volim ni dvorsku ludu koja će narušavati ionako narušenu atmosferu u svlačionici. Ako se već ne dovode kvalitetna imena, onda nemoj dovoditi ni polovnjake/propale talente, koji se imaju običaj udomaćiti u klubu par godina i blokirati transfere.meskalin je napisao/la:Ti vise volis Matrija, Destra, ili Boriella na klupi imati!?Claus je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da su vratili onog cirkusanta. Nemam riječi, sramota me umjesto njih.![]()
Koja bolan atmosfera, Balotelli je najbolji skor golova ima u Milanu dok je igrao, smatram da iako je lud bolji je od Adriana zvanog akceleracija koji ima speed 2.....neka Balotellia poslusajte me, oni su previse oslonili na Baccu i Adriana, ovaj makar zna sam swbi stvoriti sansu za gol, ne ceka asis od veznog reda, koju na zalost nece nikad kod nas ni dobiti [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]Claus je napisao/la:Ne volim, ali ne volim ni dvorsku ludu koja će narušavati ionako narušenu atmosferu u svlačionici. Ako se već ne dovode kvalitetna imena, onda nemoj dovoditi ni polovnjake/propale talente, koji se imaju običaj udomaćiti u klubu par godina i blokirati transfere.meskalin je napisao/la:Ti vise volis Matrija, Destra, ili Boriella na klupi imati!?Claus je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da su vratili onog cirkusanta. Nemam riječi, sramota me umjesto njih.![]()
Neka nam bale, jos kad znamo da ce njegov dolazak najvjerovatnije otjerati Matrija iz kluba onda jos bolje, a balo je svakako dosao za bagatelu. Za razliku od Matrija od njeg se barem mozes nesto i nadati.Atalanta are interested in signing Matri, and they have already been in contact with Milan regarding a possible transfer. [Sky]
E to bi vec bilo previse, mada, kad su GiB u pitanju nikad ne reci nikadPadovan je napisao/la:Biće zanimljivo pratiti odnos Mihajlović-Balotelli moglo bi tu biti svega.
Berluskoni i Galijani su najjači oni izgleda vidi fudbal samo kroz napadače, bilo bi najjače i Ibru da dovedu
L'Avvocato je napisao/la:Dobro, ti si iz urbane sredine, mi smo seljačine![]()
Inače, Balo će da pokida ove sezone. Mark my words.
Jesi li blizu KiseljakaL'Avvocato je napisao/la:Dobro, ti si iz urbane sredine, mi smo seljačine![]()
Da, (po)kidace zivce svima i medjuljudske odnose, a mogao bi i ugovor oko nove godL'Avvocato je napisao/la: Inače, Balo će da pokida ove sezone. Mark my words.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.