FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

schweinsteiger
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la schweinsteiger » 24 avg 2015, 01:08

Toliko smo se navikli na povrede da kad cujemo da nam se standardan igrac povrijedi na par sedmica,to nam je ok,dok u drugim klubovima se za glave hvataju :lol:

@geronimo spomenu,ali izgleda da jos niko nije shvatio,da za mec gegen Bayer imamo samo jednog stopera,Dantea :think:

Ocekujem Lahm - Dante - Alaba - Bernat

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 24 avg 2015, 01:20

ne zna se ko će imat goru odbranu sljedeće hefte :mrgreen:

a ja nekako u Pepovom stilu očekujem:
Rafinha - Dante Alonso - Alaba

pošto Bernat evo dvije utakmice ne igra, možda neće ni sad, vrati vako Alonsa nazad, jer ima iskustva, a Lahm će igrat negdje u sredini yebiga nije prvi put, a Rafinha meščini ga je Pep poželio gledat u prvoj nema šanse da sljedeća tekma počne bez njeg.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 24 avg 2015, 13:16

Bild | Kevin De Bruyne prefers Bayern over Man City but Bayern are not willing to make a move for him this summer
Bild | De Bruyne would accept a lower salary at Bayern than the one he would get at Manchester City
:kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 24 avg 2015, 13:20

phily je napisao/la:
Bild | Kevin De Bruyne prefers Bayern over Man City but Bayern are not willing to make a move for him this summer
Bild | De Bruyne would accept a lower salary at Bayern than the one he would get at Manchester City
Zao mi je sto te moram razocarati ali danas je cini mi se izjavio Horwick da Bayern nece ici po KDBa, kako kaze Kalle je davno odlucio tako.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 24 avg 2015, 16:58

Saurman je napisao/la: Ja oko Martineza ne znam šta da mislim, jel' on obnovio onu povredu koljena ili je nešto drugo u pitanju.? Dva igrača iz šampionske ekipe su baš u konfuznoj situaciji oko povreda.
Izgleda da je problem upala koju dobije nakon treninga tj. napora. To sam pročitao na drugom forumu, odakle je on čuo-pročitao ne znam...
Sammer: "Javi Martinez had a patella tendon problems. He's now back to running training and will be available soon" 4:14 PM - August 7, 2015

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 24 avg 2015, 20:57

Robert Lewandowski scored the winner in the 90th minute, and during the celebrations, manager Pep Guardiola called Xabi Alonso over in order to bombard him with fresh instructions – despite the fact that there were just a couple of minutes remaining.

After taking an earful of instructions, Xabi then lost his cool with Pep, who appeared to be excessively instructing him considering there was so little time left.

Xabi got bored and told him ‘Ya esta!’ – that’s enough!

:zviz: :mrgreen:
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

Klare

Post Postao/la Klare » 25 avg 2015, 02:22

Za kratko vrijeme Xabi je postao jedan od omiljenih igrača. Fair play igrač, zahvalan, zna sve s loptom, pravi odličnu atmosferu, veliki karakter, veliki čovjek..., nije čudo što je svugdje bio omiljen. :cool:

Costa je vrsno pojačanje, ima sve, ali inteligencija naspram Riberija dosta slabo, treba u određenim trenucima dosta pametnije misliti i onda imamo pravog nasljednika za jednog od dvojice Veličanstvenih.
Ne umanjujem ovim njegove partije, svakako je računajući pripreme i početak sezone uz Milera naš najbolji igrač, i da ostane ovakav opet je fantastično pojačanje, ali da bi bio potpuni world class ne bi bilo loše malo na inteligenciji poradit', to je to.

Ove godine će biti teže do titule, Dortmund izgleda extra svež, a mi već pomalo i zasićeni, bojim se da ćemo ovisiti od njihove forme, jer sumnjam da pep u međusobnom okršaju ima šansi protiv Tuchela, mogla bi ovo biti jedna od zanimljivijih sezona, jer pripreme i početak sezone su pokazali da kod nas nije baš bajno stanje, sreća pa nas kvalitet izvlači.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 25 avg 2015, 13:03

Za one koji kažu da smo primili najbrži gol u BL-u, varaju se. Samo je izjednačen, nije oboren :stop:
9 sekundi:

22.08.2015. Kevin Volland protiv Bayerna
23.08.2014. Karim Bellarabi protiv Dortmunda

11 sekundi:

31.1.1998. Giovane Elber protiv HSV-a
30.2.2002. Ulf Kirsten protiv Kaiserslauterna
24.5.2003. Paul Freier protiv 1860 Münchena

Ionako držimo dovoljno rekorda, možemo i ovaj :D

Kad već hvalimo Götzea, da kažemo da je u subotu postao najmlađi igrač BL-a sa 100 pobjeđa. Taj niz je napravio sa 23 godine i 80 dana. Prije njega je taj rekord postavio još davnih 60-ih naš igrač Hans George Schwarzenbeck sa 24 godine i 5 dana. Uglavnom, prvih 5 zatvaraju naši igrači Ulli Höness, Toni Kroos i Thomas Müller :salut:

Svi koji sumnjaju u Dantea vidjeće u narednom kolu kako će on sam da pokriva pola terena i bez tableta i artana :D
Sent from my Philips Smart TV.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2015, 15:02

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 25 avg 2015, 15:35

Ima li šanse da nam još neko pojačanje dodje do kraja prelaznog roka :)
Volim te Zeljo!!!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 25 avg 2015, 16:50

kako sportBild prenosi Dante je zatrazio transfer, i navodno prelazi u Wolfsburg...

Pierre-Emile Höjbjerg could join Bayer Leverkusen this week
nadam se na pozajmicu bez prava otkupa, jer ovaj momak MORA ostati u Bayernu
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 25 avg 2015, 16:57

phily je napisao/la:kako sportBild prenosi Dante je zatrazio transfer, i navodno prelazi u Wolfsburg...

Pierre-Emile Höjbjerg could join Bayer Leverkusen this week
nadam se na pozajmicu bez prava otkupa, jer ovaj momak MORA ostati u Bayernu
Kakve su prilike sve je izvjesniji odlazak Dantea. Dante danas nije bio na slikanju za oktobarfest... Cini mi se da ide. Ko ce igrati u odbrani u subotu?

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 avg 2015, 17:05

Pierre ide samo na posudbu, drugo nema
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Ulivaca
Kontakt:

Post Postao/la Ulivaca » 25 avg 2015, 17:20

Znaci Boateng jedini CB koji je 100% fit, ali ima kaznu... Ocekujem defanzivni red Alaba --- Neuer ---- Rafinha :mrgreen:
FC Bayern -/- THE Ohio State University

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 avg 2015, 17:28

Neuer
Lahm Rode Alaba Bernat

Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 avg 2015, 17:33

muamerc je napisao/la:
Kakve su prilike sve je izvjesniji odlazak Dantea. Dante danas nije bio na slikanju za oktobarfest... Cini mi se da ide. Ko ce igrati u odbrani u subotu?
Dante bi prema ****.de trebao igrati utakmicu u subotu, a u nedjelju bi trebao biti realiziran njegov transfer u Wolfsburg.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2015, 18:29

Nemoguce je onda da se nece traziti novi stoper jer bi odlaskom Dantea bukvalno ostali samo na Boatengu i Medhiju koji je podlozan povredama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2015, 18:56

slika
:urnebes: :urnebes:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 25 avg 2015, 19:10

Ja sam volio da je Tah došao u Bayern ili Rudiger, mada nema ništa sad od njih.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2015, 19:15

@effe: sta imas reci na ove spekulacije oko De Bruynea s obzirom da se i na drugom forumu vodi polemika oko toga ali ne se oglasavas?
Sta ti mislis koliko bi bilo dobro za Bayern da ga dovede ali pod uslovom da Belgijanac prihvati zahtjeve da do kraja sezone igra u Wolfsima a da od 2016-e postane clan Bayerna.

Sa Gustavom a evo sada i sa Danteom mozda i otvaramo put dovodjenja De Bruynea, barem kada je u pitanju to dobrocinstvo na relaciji Bayern-Wolfsburg. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.