@geronimo spomenu,ali izgleda da jos niko nije shvatio,da za mec gegen Bayer imamo samo jednog stopera,Dantea

Ocekujem Lahm - Dante - Alaba - Bernat
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Bild | Kevin De Bruyne prefers Bayern over Man City but Bayern are not willing to make a move for him this summer
Bild | De Bruyne would accept a lower salary at Bayern than the one he would get at Manchester City
Zao mi je sto te moram razocarati ali danas je cini mi se izjavio Horwick da Bayern nece ici po KDBa, kako kaze Kalle je davno odlucio tako.phily je napisao/la:Bild | Kevin De Bruyne prefers Bayern over Man City but Bayern are not willing to make a move for him this summerBild | De Bruyne would accept a lower salary at Bayern than the one he would get at Manchester City
Izgleda da je problem upala koju dobije nakon treninga tj. napora. To sam pročitao na drugom forumu, odakle je on čuo-pročitao ne znam...Saurman je napisao/la: Ja oko Martineza ne znam šta da mislim, jel' on obnovio onu povredu koljena ili je nešto drugo u pitanju.? Dva igrača iz šampionske ekipe su baš u konfuznoj situaciji oko povreda.
Sammer: "Javi Martinez had a patella tendon problems. He's now back to running training and will be available soon" 4:14 PM - August 7, 2015
nadam se na pozajmicu bez prava otkupa, jer ovaj momak MORA ostati u BayernuPierre-Emile Höjbjerg could join Bayer Leverkusen this week
Kakve su prilike sve je izvjesniji odlazak Dantea. Dante danas nije bio na slikanju za oktobarfest... Cini mi se da ide. Ko ce igrati u odbrani u subotu?phily je napisao/la:kako sportBild prenosi Dante je zatrazio transfer, i navodno prelazi u Wolfsburg...
nadam se na pozajmicu bez prava otkupa, jer ovaj momak MORA ostati u BayernuPierre-Emile Höjbjerg could join Bayer Leverkusen this week
Dante bi prema ****.de trebao igrati utakmicu u subotu, a u nedjelju bi trebao biti realiziran njegov transfer u Wolfsburg.muamerc je napisao/la:
Kakve su prilike sve je izvjesniji odlazak Dantea. Dante danas nije bio na slikanju za oktobarfest... Cini mi se da ide. Ko ce igrati u odbrani u subotu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.