Kažem ja da je napušen. Da nije uzeo kisik kao i Buuuubaalan_kardec je napisao/la:Marjan ne prestaje da se smije

Kažem ja da je napušen. Da nije uzeo kisik kao i Buuuubaalan_kardec je napisao/la:Marjan ne prestaje da se smije
Ima kvalitet koji rijetko koji komentator ima na ovim prostorima, a to je da se razumije u sport.MaGiCa je napisao/la:Radoslav Rale Simic.ASD je napisao/la:Ko je ovaj sa Koracem na RTS-u?
Ubedljivo najbolji komentator za atletiku i plivanje na ovim prostorima. Ali, shteta je shto ga uvek upare sa Koracem, koji usere sve i 1 prenos koji radi.![]()
Danas Korac nakon Perkovickinog srebra reche neshto tipa: Zvali me iz "Avaza" da me pitaju hocu li navijati za Amela Tuku.... Rekao sam im da hocu, kao shto sam navijao i za Sandru, Asmira, Ivanu...nismo mi kao neki drugi, kojima smeta tudja nacionalnost...
ASD je napisao/la:Ima kvalitet koji rijetko koji komentator ima na ovim prostorima, a to je da se razumije u sport.MaGiCa je napisao/la:Radoslav Rale Simic.ASD je napisao/la:Ko je ovaj sa Koracem na RTS-u?
Ubedljivo najbolji komentator za atletiku i plivanje na ovim prostorima. Ali, shteta je shto ga uvek upare sa Koracem, koji usere sve i 1 prenos koji radi.![]()
Danas Korac nakon Perkovickinog srebra reche neshto tipa: Zvali me iz "Avaza" da me pitaju hocu li navijati za Amela Tuku.... Rekao sam im da hocu, kao shto sam navijao i za Sandru, Asmira, Ivanu...nismo mi kao neki drugi, kojima smeta tudja nacionalnost...
Zato što vjerovatno niko nije ni gledao na FACE-uSlevinKelevra je napisao/la:Sta je ovo? Nema komentara na komentatore a bilo finale
Bili su skroz okej, malo se Marjan počeo derati u finišu i to je to. Što kaže @Specijalni, kritike su urodile plodom.SlevinKelevra je napisao/la:Sta je ovo? Nema komentara na komentatore a bilo finale
Vidio bi ti da je Tuka zlato uzeo... Studio bi polupala ona dvojica!messilla je napisao/la:Bili su skroz okej, malo se Marjan počeo derati u finišu i to je to. Što kaže @Specijalni, kritike su urodile plodom.SlevinKelevra je napisao/la:Sta je ovo? Nema komentara na komentatore a bilo finale
Marjan bi popušio Bahi.SlevinKelevra je napisao/la:Vidio bi ti da je Tuka zlato uzeo... Studio bi polupala ona dvojica!Inace, skontao sam da mi komentatori koji mi idu na qurac kad prenose fudbal (Marjan, Gojko), puno manje smetaju kad prenose ove 'lijeve' sportove kao sto je atletika...
Baho navija za Manchester United, mozda da talijane prenosi eventualno...KopLfc je napisao/la:Meni je Marjan ok za fudbal,pogotovo kada je malo ''dosadnija'' tekma u pitanju,pa je on svojim takoreći nepotrebnim informacijama učini zanimljivijom,dok je Bahu recimo pregazilo vrijeme. No bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi sada Baho prenosio neke tekme gdje bi bio neutralan recimo La ligu ili Premiership.
Syebalo ga komentarisanje utakmica reprezentacije. Ljudi znaju prepoznati i razlikovati iskrenu emociju od nepotrebnog urlikanja u mikrofon.GameFKS je napisao/la:I ja se Marjana sjećam sa SK-a, zato mi je čudno šta mu se desilo od tad?!
Tako prekjučer na Njemačkom Eurosportu kada je bio muški skok s motkom, i sada ovamo prikazivali neku utrku ali komentator je vidio da je njihov Holdzeppe preskočio 5.90 i veseli se kao malo dijete, kada je utrka završila možda par minuta poslije pokazuje snimak tog skoka, a Švabo konta da je to skok na 6.00, kada je ovaj preskočio ovaj sav veseo, plače i onda mu ovaj drugi kaže "ovo je bio snimak skoka na 5.90" kakav samo tajac nastade u studijuPadovan je napisao/la:Najjača scena ovo sad na skoku sa motkom za žene, ide repriza skoka Kubanke za zlato 4.90, a Baho i Marjan se zadali da je preskočila 5.01 , i na kraju skontali pa šute minut i umjesto da priznaju grešku oni nastavljaju koja ludnica![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.