HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 maj 2010, 23:57

george town je napisao/la::D U drugoj polufinalnoj utakmici košarkaške lige Bosne i Hercegovine košarkaši Čapljine poraženi su na domaćem terenu od ekipe Širokog Brijega rezultatom 69:81. Utakmica je zaista bila zanimljiva i uzbudljiva a Čapljini je nedostajalo jako malo do tako željene pobjede. Utakmicu su obilježili katastrofalno suđenje ali i ponašanje ekipe Širokog Brijega i trenera Ivana Velića.

Utakmica nije krenula najbolje za ekipu Čapljine. Prva četvrtina pripala je u potpunosti ekipi Širokog Brijega, a rezultat je bio 15:18. Čapljince u ovoj četvrtini nije služio šut, posebice za tri poena.

U drugoj četvrtini Čapljina je postigla isto koševa kao i u prvoj četvrtini a na poluvrijeme se odlazi sa prednošću Širokog Brijega rezultatom 30:49.

Treću četvrtinu Čapljina otvara na najbolji mogući način, smanjiva rezultat i dobiva četvrtinu u svoju korist. U zadnju četvrtinu ušlo se rezultatom 54:62.

U četvrtoj četvrtini Široki je bio bolji i utakmicu doveo do kraja i konačnog rezultata 69:81.

Najbolji u redovima Čapljine bili su Brkić sa 18, Jagodić sa 15, Zdravković sa 14, Baković sa 9, Galić sa 8 i Radovanović sa 4 koša.
U redovima Širokog Brijega najbolji su bili Puljko sa 19, Špralja sa 15, Štemberger sa 13, Planinić sa 11 i Mason sa 10 koševa.

Čapljina je imala 21 skok a Široki Brijeg 31 skok. U izgubljenim loptama bolja je bila Čapljina sa 13 izgubljenih lopti, dok je Široki imao 14.

Čapljina je ostvarila 61% slobodnih bacanja dok je Široki bio bolji sa ostvarnih 69% slobodnih bacanja.

U poenima za 2 koša Čapljina je imala 48% a za 3 koša 32%. Široki je i u ovom segmentu bio bolji; za 2 koša postigao je 54% a za 3 koša 48%.

Utakmicu je po službenoj statistici pratilo 2000 gledatelja. Delgat utakmice bio je Milan Plavšić, dok su pravdu dijelili Dragan Kralj, Saša Babić i Mladen Ignjatović.

Utakmicu je obilježilo nekorektno ponašanje ekipe Širokog Brijega. Več u trećoj minuti susreta trener Širokog Brijega Ivan Velić ulazi u teren i fizički nasrće na suca Kralja, što mu je donijelo tehničku. Napravivši takav pritisak na samom početku Velić je uspio utakmicu okrenuti u svoju korist. Kasnije ulaženje trenera Velića i igrača u teren (što se može vidjeti u našoj fotogaleriji) suci nisu kažnjavali, kao ni učestale psovke igrača upućene sudačkom kolegiju.

Publika je uspjela ove večeri isprovocirati Grgata, koji je postigao samo 6 koševa, a ostatak utamice proveo je na klupi. Nekorektno ponašanje Grgat je pokazao tako što se dao isprovocirati i uzvraćao provokacije Čapljinskoj publici.

Ni suđenje ove večeri nije bilo na razini. U ključnim trenucima utamice sudac Ignjatović Čapljini dosuđuje namjernu, što je Širokom dalo veliku prednost i siguran ulazak u finiš utakmice.

Na samom početku utakmice navijačka skipina '' Patrioti '' razvila je transparent na kojem je pisalo '' Vaši redari - vaša sramota. Hvala braćo Hrvati ''. Razlog ovome bilo je ponašanje Širokobrijeških policajaca i redara prema Čapljinskim navijačima Patriotima, koji su u prvoj polufinalnoj utakmici u Širokom Brijegu dočekani kao najveći huligani. Osim toga, kako su nam prenijeli navijači koji su bili nazočni na ovoj utakmici, policajci su odmah istaknuli da su spremni na sve i čak su u određenim trenucima bili spremni da palicama i palicama za elektrošokove krenu na navijače Čapljine.

Zdravko Jakiša i Frano Matić | V. L. | ČA::portal

A jeste smijesni majko moja...... :D
Ja sam samo najsmijesnije, najnelogicnije zbog ostatka teksta i najdubioznije dijelove podebljao. :D Dakle, Široki je bolji fakticki u svim segmentima, imao je +19 na poluvremenu, poigrao se sa Capljinom u prvoj utakmici, zasluzeno je pobijedio i u drugoj, ali utakmicu je ipak obiljezilo katastrofalno sudjenje, kao sto je i standard Capljini ove sezone i nikome drugom, a problem naravno nije ta ''toliko zeljena pobjeda'' koja je toliko uspjela raspametiti i napaliti narod da vjeruje u cuda i samim time kad se razocara pise ovakve nebuloze. :D
Ovo je standard, Širokom je ovako gdje god dodje u sredinu gdje vrijedi da je nominalno hercegovacki, hrvatski klub s druge strane. Al nema veze, zbog obicnih ljudi, normalne publike i fanova kosarke u Capljini, nije mi krivo, nek se vracaju, svaka cast, ali moraju svjesni biti koliko je KK Široki iznad da bi oni odjednom preko noci ocekivali da dobiju tu momcad i imaju realnu sansu za prolaz dalje. To i jest cijela sustina i osnova ovog teksta, broken dreams. Da su ih dobili 50 razlike, nasli bi zamjerku na ponasanje ili sudjenje. Vidjeno sve i na primjeru Zrinjskog prosle godine, pa ih ove godine nema nigdje. Al, uvijek netko drugi zauzme to mjesto.
...Život za Široki...

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 05 maj 2010, 00:11

Čestitam na ulasku u finale i to vas nisu mogli ispratiti aplauzom ko mi u Tuzli nego ovako optuzivanje ;)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 05 maj 2010, 01:47

hvala na čestitkama, al evo da i ja prokomentiran čapljince..činjenica je da su polufinalom ostvarili veliki uspjeh, međutim to im izgleda nije bilo dovoljno pa su se malo nažestili i skontali kako mogu srušit i giganta :) al opet mi je drago da se vratila košarka njihov grad međutim nemogu preć preko činjenice da nisu pozdravili šampione..to im ide na dušu, ta neće im neka jača ekipa zadugo zaigrat u maloj im dvoranici ;)))

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 05 maj 2010, 11:01

Ja sam bio dolje i želim im da se ugase čim prije sram da ih bude , alo poredali se na dnu tribine njih 10-ak i kad su igrači izišli na predstavljanje pljuvalo se da se nije poslije dalo izbrisati pod . Naravno donijele se banane (po uzoru na torcidu ) , gađalo se svim i svačim , na kraju neki kreteni bocama gađali Velu .
Što se tekme tiče pobjeda je trebala biti puno lakša ali malo opuštanje dovelo do neizvjenosti ako se neizvjesnošću može nazvati to da smo cijelo vrijeme kontrolirali i igru i rezultat . A ovi kvazinovonarčići što pišu nebuloze i čiste laži ne znam "za koje babe dušu" .
U svakom slučaju sad dobro odmoriti do utorka i u prvoj tekmi pokušati pokazati snagu i mogućnosti da im ne bi ulijevali optimizam bez razloga.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 05 maj 2010, 11:09

ma gamad najveća,seljačine trebalo ih je istamburat u širokom,čuj palicama za elektrošokove haha,o cem ovaj novinar piše neizvjesna 20 razlike ih deremo,i ovi dođu na 7,koji jadnici....

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 06 maj 2010, 15:47

12.05. u 19:30 prva finalna utakmica ako je vjerovat KS BiH
Audere est Facere

Plakich
Kontakt:

Post Postao/la Plakich » 06 maj 2010, 15:55

kksiroki je napisao/la:Ja sam bio dolje i želim im da se ugase čim prije sram da ih bude , alo poredali se na dnu tribine njih 10-ak i kad su igrači izišli na predstavljanje pljuvalo se da se nije poslije dalo izbrisati pod . Naravno donijele se banane (po uzoru na torcidu ) , gađalo se svim i svačim , na kraju neki kreteni bocama gađali Velu .
Što se tekme tiče pobjeda je trebala biti puno lakša ali malo opuštanje dovelo do neizvjenosti ako se neizvjesnošću može nazvati to da smo cijelo vrijeme kontrolirali i igru i rezultat . A ovi kvazinovonarčići što pišu nebuloze i čiste laži ne znam "za koje babe dušu" .
U svakom slučaju sad dobro odmoriti do utorka i u prvoj tekmi pokušati pokazati snagu i mogućnosti da im ne bi ulijevali optimizam bez razloga.
Ni Bosna nije prosla bolje u finalu kupa...Al ebiga ono je dole dogadjaj decenije bio pa su pokusali svim silama da pobjede....Al ne brinem se ja za Capljinu za koju godinu opet ce oni u nizi rang...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 maj 2010, 16:00

Plakich je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Ja sam bio dolje i želim im da se ugase čim prije sram da ih bude , alo poredali se na dnu tribine njih 10-ak i kad su igrači izišli na predstavljanje pljuvalo se da se nije poslije dalo izbrisati pod . Naravno donijele se banane (po uzoru na torcidu ) , gađalo se svim i svačim , na kraju neki kreteni bocama gađali Velu .
Ni Bosna nije prosla bolje u finalu kupa...Al ebiga ono je dole dogadjaj decenije bio pa su pokusali svim silama da pobjede....Al ne brinem se ja za Capljinu za koju godinu opet ce oni u nizi rang...
pa prijatelju reci mi sto je bosna dole lose prosla..niti su imali nikakve veze sa capljinom niti ista, osim sto su dole uzeli trofej :D :D :D :D :D
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Plakich
Kontakt:

Post Postao/la Plakich » 06 maj 2010, 16:28

PA sjeti se pocetka tekme , sjeti se zagrijavanja i tomsona a i pricao sam sa ljudima koji su dole bili , kazu da su ih pljuvali sa svih strana , gadjali kojekakvim rekvizitima i slicno...a ljudi koji su to pricali bili su u capljini i gledali tekmu....a i na tv se sve moglu vidjeti i cuti...

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 06 maj 2010, 20:52

Plakich je napisao/la:PA sjeti se pocetka tekme , sjeti se zagrijavanja i tomsona a i pricao sam sa ljudima koji su dole bili , kazu da su ih pljuvali sa svih strana , gadjali kojekakvim rekvizitima i slicno...a ljudi koji su to pricali bili su u capljini i gledali tekmu....a i na tv se sve moglu vidjeti i cuti...
A legendo kakve veze ima Thomson sa lošim stvarima , pjesme su mu za 5 , pardon za 10 8-) iako ga ne slušam (obožavam radio stanice ) , a prema Čapljini sam gajio simpatije ali nakon 3 utakmice odigrane dolje fuj (takvi izljevi primitivizma , takvo ponašanje ali ne u nekim napetim tenutcima nego dok utakmica nije ni počela ) a spomenuo je netko ili ti da će za koju godinu gdje i pripadaju , ja se nadam već dogodine .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 06 maj 2010, 23:00

kksiroki je napisao/la:
Plakich je napisao/la:PA sjeti se pocetka tekme , sjeti se zagrijavanja i tomsona a i pricao sam sa ljudima koji su dole bili , kazu da su ih pljuvali sa svih strana , gadjali kojekakvim rekvizitima i slicno...a ljudi koji su to pricali bili su u capljini i gledali tekmu....a i na tv se sve moglu vidjeti i cuti...
A legendo kakve veze ima Thomson sa lošim stvarima , pjesme su mu za 5 , pardon za 10 8-) iako ga ne slušam (obožavam radio stanice ) , a prema Čapljini sam gajio simpatije ali nakon 3 utakmice odigrane dolje fuj (takvi izljevi primitivizma , takvo ponašanje ali ne u nekim napetim tenutcima nego dok utakmica nije ni počela ) a spomenuo je netko ili ti da će za koju godinu gdje i pripadaju , ja se nadam već dogodine .

Nevezano za temu kako je prijatelju si ziv neznas se javiti :D Sta ima nova :) sada da ne bude offtopic Široki 3: Igokea 0 Navijam za vas u finalu
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 maj 2010, 23:08

TaRgEt_ je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:

Nevezano za temu kako je prijatelju si ziv neznas se javiti :D Sta ima nova :) sada da ne bude offtopic Široki 3: Igokea 0 Navijam za vas u finalu
ovaj se decko javlja kada mu nesto treba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ....nema tu off topic, kada si krenuo niko te ne spasava, ban i kraj.....3 -0 itekako...

Ostalo je samo ime.....

Plakich
Kontakt:

Post Postao/la Plakich » 06 maj 2010, 23:41

Ima Tomson veze zato sto je on etiketiran kao Nacionalista i zato ga uvijek pustaju kada dolazi neka "balijska" i neka "cetnicka " ekipa...E to mi smeta...Al nebitno necu da pretvaramo temu u sranje o nacionalizmu...Nadam se da ce te pobijediti tatu Dodika u finalu :D ...

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 07 maj 2010, 08:46

Thompson majstore ;), svira u dvorani i na utakmicama predpionira, nema to veze sa ovima što si ti naveo. Jednostavno lik što pušta glazbu "ubija" s time dugi niz godina i ponavljam nema veze sa stvarima na koje ti ciljaš. Kada je finale,netko tko točno zna termin?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 maj 2010, 09:39

ljutinar je napisao/la:Thompson majstore ;), svira u dvorani i na utakmicama predpionira, nema to veze sa ovima što si ti naveo. Jednostavno lik što pušta glazbu "ubija" s time dugi niz godina i ponavljam nema veze sa stvarima na koje ti ciljaš. Kada je finale,netko tko točno zna termin?
12.5.2010. 19.30
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 07 maj 2010, 12:44

TaRgEt_ je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:

A evo posao me preokupirao pa ne stignem baš , ma ne mora biti 3-0 nek ono bude 3-2 ali da osvojimo , iako je tema HKK jedna digresija na mogući dolazak Mule u Slobodu , pa s njegovim dolaskom bi palo u vodu ovo do sada što se radilo kod vas da nema imena i da se mora ginuti za pobjedu što s Mulom nije slučaj i nemože se tražiti , kad smo ove sezone dobili Zagreb u Zagrebu kompletna taktika se svela na to da se igra preko Mule i to je donijelo pobjedu čak je bajramović uvidjevši što se dešava izvadio ga iz igre zadnjih 7 minuta što je potez koji se kad je Mula u pitanju ne pravi ako nema 5 osobni .

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 07 maj 2010, 15:07

A legendo kakve veze ima Thomson sa lošim stvarima , pjesme su mu za 5 , pardon za 10 8-) iako ga ne slušam (obožavam radio stanice ) , a prema Čapljini sam gajio simpatije ali nakon 3 utakmice odigrane dolje fuj (takvi izljevi primitivizma , takvo ponašanje ali ne u nekim napetim tenutcima nego dok utakmica nije ni počela ) a spomenuo je netko ili ti da će za koju godinu gdje i pripadaju , ja se nadam već dogodine .[/quote]

Nevezano za temu kako je prijatelju si ziv neznas se javiti :D Sta ima nova :) sada da ne bude offtopic Široki 3: Igokea 0 Navijam za vas u finalu[/quote]
A evo posao me preokupirao pa ne stignem baš , ma ne mora biti 3-0 nek ono bude 3-2 ali da osvojimo , iako je tema HKK jedna digresija na mogući dolazak Mule u Slobodu , pa s njegovim dolaskom bi palo u vodu ovo do sada što se radilo kod vas da nema imena i da se mora ginuti za pobjedu što s Mulom nije slučaj i nemože se tražiti , kad smo ove sezone dobili Zagreb u Zagrebu kompletna taktika se svela na to da se igra preko Mule i to je donijelo pobjedu čak je bajramović uvidjevši što se dešava izvadio ga iz igre zadnjih 7 minuta što je potez koji se kad je Mula u pitanju ne pravi ako nema 5 osobni .[/quote]

Znam ali njegovim dolaskom samo na ime bi doveo 1000 2000 ljudi dosli bi samo na njegovo ime a ima jos mnogo stvari koji se mjenja , znam da bi izbilo ali et i novi trener polako upada u opciju mislim ne novi jedan nas stari sto nas je prije trenirao :D Nego prijatelju hocu 3:0 nemoj mi 3:2:D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 08 maj 2010, 12:30

TaRgEt_ je napisao/la: A evo posao me preokupirao pa ne stignem baš , ma ne mora biti 3-0 nek ono bude 3-2 ali da osvojimo , iako je tema HKK jedna digresija na mogući dolazak Mule u Slobodu , pa s njegovim dolaskom bi palo u vodu ovo do sada što se radilo kod vas da nema imena i da se mora ginuti za pobjedu što s Mulom nije slučaj i nemože se tražiti , kad smo ove sezone dobili Zagreb u Zagrebu kompletna taktika se svela na to da se igra preko Mule i to je donijelo pobjedu čak je bajramović uvidjevši što se dešava izvadio ga iz igre zadnjih 7 minuta što je potez koji se kad je Mula u pitanju ne pravi ako nema 5 osobni .

Znam ali njegovim dolaskom samo na ime bi doveo 1000 2000 ljudi dosli bi samo na njegovo ime a ima jos mnogo stvari koji se mjenja , znam da bi izbilo ali et i novi trener polako upada u opciju mislim ne novi jedan nas stari sto nas je prije trenirao :D Nego prijatelju hocu 3:0 nemoj mi 3:2:D[/quote]
galic???
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 08 maj 2010, 13:27

nerminh74 je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la: A evo posao me preokupirao pa ne stignem baš , ma ne mora biti 3-0 nek ono bude 3-2 ali da osvojimo , iako je tema HKK jedna digresija na mogući dolazak Mule u Slobodu , pa s njegovim dolaskom bi palo u vodu ovo do sada što se radilo kod vas da nema imena i da se mora ginuti za pobjedu što s Mulom nije slučaj i nemože se tražiti , kad smo ove sezone dobili Zagreb u Zagrebu kompletna taktika se svela na to da se igra preko Mule i to je donijelo pobjedu čak je bajramović uvidjevši što se dešava izvadio ga iz igre zadnjih 7 minuta što je potez koji se kad je Mula u pitanju ne pravi ako nema 5 osobni .

Znam ali njegovim dolaskom samo na ime bi doveo 1000 2000 ljudi dosli bi samo na njegovo ime a ima jos mnogo stvari koji se mjenja , znam da bi izbilo ali et i novi trener polako upada u opciju mislim ne novi jedan nas stari sto nas je prije trenirao :D Nego prijatelju hocu 3:0 nemoj mi 3:2:D
galic???[/quote]
Šta galić :?:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 08 maj 2010, 13:36

vjerovatno je mislio na velimira gasica.....

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.