FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željoman
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željoman » 07 maj 2010, 10:08

http://www.icko1610.--- SPAM ---/default.a ... e=1.2.2008
evo jedne stranice o navijackim grupama u Jugi
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 07 maj 2010, 10:15

Željoman je napisao/la:http://www.icko1610.--- SPAM ---/default.a ... e=1.2.2008
ovo je blog a ne stranica i moze ga praviti ko hoce
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 07 maj 2010, 10:17

Bikinjo je napisao/la:I još nešto ,ako neko zna gdje mogu pogledati onaj gol Višće,na kojoj stranici ili da proslijedi link.Hvala

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 07 maj 2010, 10:18

Hocemo Amara Osima za predsjednika BiH
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 07 maj 2010, 10:21

Hairlija je napisao/la:
Željoman je napisao/la:http://www.icko1610.--- SPAM ---/default.a ... e=1.2.2008
i nebi bilo dobro da ga mi posjecujemo jer na pocetnoj stranici imaju samo igraci iz srbije i hrvatske a nashih zmajeva nema tako da nebi bilo dobro da ucestvujemo na ovom forumu....

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 07 maj 2010, 10:32

umene zeljo je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:
i nebi bilo dobro da ga mi posjecujemo jer na pocetnoj stranici imaju samo igraci iz srbije i hrvatske a nashih zmajeva nema tako da nebi bilo dobro da ucestvujemo na ovom forumu....
ne kazem ja da ucestvujemo, nego ima zanimljivih stvari za procitat, i jest blogg nego nisam ni gledao link :mrgreen: :mrgreen:
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 07 maj 2010, 10:36

Dosta nam je supljeeeeee, dooostaaaa.

Hajmo malo konkretno.

Imal li neko konkretnu ponudu za onu veliku reklamu koja bi bila na istoku na finalnoj utakmici kupa.
Ako je ponuda za svih 150 kvadrata ona 1500KM, ja bih se prvi osjecao bas sugavo da mi jos danas ne odemo i dogovorimo to sa upravom, da skontamo neki dizajn dobar i da nasem Ivici Osimu na taj nacin cestitamo rodjendan i zahvalimo mu se na svmu sto je u svom zivotu uradio za SVOJ I NAS KLUB!!!

Hajde ba da djelujemo, svako ce dati po marku ili dvije, pola ili pedest, totalno je nebitno.

Ja sam za to da se organizujemo i to odradimo, ako neko hoce neka mi se javi ovo na private :D
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 maj 2010, 10:38

Trebas prvo provjeriti kome se obratiti za te reklame jer je utakmica u organizaciji NS/FS BiH. Postoji mogucnost da nasa uprava nema nikakve veze sa reklamiranjem za tu utakmicu.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 07 maj 2010, 10:50

Bikinjo je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:
Bikinjo je napisao/la:I još nešto ,ako neko zna gdje mogu pogledati onaj gol Višće,na kojoj stranici ili da proslijedi link.Hvala
evo golovi

a sto se tice treninga znacu sutra

Hvala paša za golove,i ako saznaš za trening javi stvarno bih volio otići.Još jednom Hvala
u 7 veceras je trening :arrow:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 07 maj 2010, 11:25

Podsjećamo da je Disciplinska komisija NS BiH kaznila FK Sarajevo sa tri domaće utakmice bez prisustva publike i tri hiljade maraka novčane kazne zbog nereda koje su izazvali navijači bordo tima nakon utakmice sa Širokim Brijegom.

S obzirom da će ovo biti prvi sarajevski gradski derbi koji će se igrati pred praznim tribinama, uprava bordo tima pokušava obezbjediti TV prenos. Kako je Baljak rekao za naš portal, u toku su pregovori sa svim TV kućama koje su zainteresovane za prenos utakmice.

"Do petka će se znati ko će prenositi susret sa Koševa. Novac koji dobijemo na osnovu TV prava neće ni blizu moći nadoknaditi gubitak koji će nastati zbog praznih tribina. U pitanju su mnogo manja finansijska sredstava", kazao je Baljak za Sarajevo-x.com.

On je u razgovoru istakao i svoju ogorčenost povodom novog odgađanja donošenja odluke u "slučaju Gavarić", rekavši da je stav bordo tima vrlo jasan i da ovakav Savez više ne može funkcionisati.
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 07 maj 2010, 11:57

Sušić: Više nema tajne, Šehić je na spisku za Švedsku i Njemačku

Ibrahim Šehić će biti na spisku za Švedsku i Njemačku, tu više nema tajne. To nam je potvrdio selektor Safet Sušić,
nakon što je u Banjoj Luci odgledao prvi meč finala Kupa BiH između Borca i Željezničara.

Polako se odmotava klupko oko Sušićevih tajnih kandidata za prijateljske mečeve u Štokholmu (29. maj) i Frankfurtu (3. juni). Selektor naše reprezentacije u ranijim razgovorima je potvrdio da već sada ima spisak od 17 sigurnih igrača i da je u potrazi za preostalih pet koje će povesti na naredna dva prijateljska meča.

Spisak (ne)poznat

Nakon što smo saznali da će Šehić biti na spisku, Sušić nam je otkrio još jedno ime.

- Razgovarao sam sa Mensurom Mujdžom iz njemačkog Frajburga. On je pristao da u budućnosti nosi dres BiH i volio bih da bude na spisku za Švedsku i Njemačku. Imamo dovoljno vremena da od UEFA-e dobijemo dozvolu, nakon što iz NS Hrvatske potvrde da nema prepreka da Mujdža u budućnosti igra za nas - kazao je Sušić.

Pape izgleda nema više nepoznanica kada je u pitanju spisak za Štokholm i Frankfurt, iako je najavio da će ga objelodaniti između 10. i 15. maja. Osim Šehića i Mujdže, u javnosti se mnogo govori o mogućem nastupu Samira Bekrića, Mehmeda Alispahića, Admira Ljevakovića i Aidina Mahmutovića.

- Naši najbolji igrači igraju u inostranstvu. Svi se moramo pomiriti s tim. To sam znao i prije utakmica Premijer lige koje sam gledao. Moguće je da se dobiju dva, tri nova kandidata, ali i to je maksimum. Moramo biti ponosni da imamo odlične igrače koji igraju vani. Svjestan sam da bez dobre ekipe ne mogu ništa ni napraviti. Moram računati na sve najbolje igrače - kaže Sušić.

Malo smo se prilikom razgovora osvrnuli i na dešavanja u Banjoj Luci, gdje je Željo u finišu uspio izboriti jedan bod.

- Bila je to dobra utakmica sa realnim rezultatom. Borac je bio bolji u prvom, a Željo u drugom poluvremenu. Poslije ovih 1:1, Željo ima veće šanse da bude pobjednik Kupa BiH - kaže Sušić koji je meč posmatrao u društvu saradnika Borčeta Sredojevića.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

addony
Kontakt:

Post Postao/la addony » 07 maj 2010, 12:10

Treba se na derbiju skupiti iza juzne tribine i navijati.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 maj 2010, 12:21

addony je napisao/la:Treba se na derbiju skupiti iza juzne tribine i navijati.
Zabranjeno je okupljanje oko stadiona za vrijeme utakmice.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 07 maj 2010, 12:21

Nije dozvoljeno okupljanje ni u okolini stadiona kad su utakmice na Kosevu, toliko o toj ideji.

Nego lijepo na Grbavicu da slavimo svi skupa.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 07 maj 2010, 12:24

Hairlija je napisao/la:
Pa i stranicu može napraviti ko želi. Druga stvar, blog je vrsta stranice.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 07 maj 2010, 12:27

Evo neki Haris Kojić je dobio dres Želje. Čestitam.
Ima li ga ovdje među nama? Javi seee.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 07 maj 2010, 12:43

čamac je napisao/la:Evo neki Haris Kojić je dobio dres Želje. Čestitam.
Ima li ga ovdje među nama? Javi seee.
pridruzejem se cestitkama ja sam kupio ljetos dres dobar je :D
svoj ti pos'o !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 maj 2010, 12:45

Stole iz Bora je napisao/la:Trebas prvo provjeriti kome se obratiti za te reklame jer je utakmica u organizaciji NS/FS BiH. Postoji mogucnost da nasa uprava nema nikakve veze sa reklamiranjem za tu utakmicu.
Sumnjam da smo pravili ponudu, a da nemamo pravo na reklame...mislim da oni imaju od karti tal, al pitat cemo :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 07 maj 2010, 12:55

Seyo_TM je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Trebas prvo provjeriti kome se obratiti za te reklame jer je utakmica u organizaciji NS/FS BiH. Postoji mogucnost da nasa uprava nema nikakve veze sa reklamiranjem za tu utakmicu.
Sumnjam da smo pravili ponudu, a da nemamo pravo na reklame...mislim da oni imaju od karti tal, al pitat cemo :mrgreen:
makar je prije bilo da cjene karata za kup utakmice odredjuje NS i sjecam se da su karte za kup utakmice uvjek bile jeftineje, ali to vise nije praksa vidili i oni da mogu zaraditi na zelji...e sad sto se tice reklamiranja na stadionu, mislim da bi tu zeljo trebao imati glavnu rijec
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 07 maj 2010, 13:08

19TM87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
makar je prije bilo da cjene karata za kup utakmice odredjuje NS i sjecam se da su karte za kup utakmice uvjek bile jeftineje, ali to vise nije praksa vidili i oni da mogu zaraditi na zelji...e sad sto se tice reklamiranja na stadionu, mislim da bi tu zeljo trebao imati glavnu rijec
moze te e na tv reklamirat a stadion dajes milju i po za jednu tekmu klubu :D :D
svoj ti pos'o !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, bablaz1, Cwirek, Google [Bot], knoa i 38 gostiju.