Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Murga
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Murga » 25 avg 2015, 05:17

Eno kaze Claude da je ITK i da pokusavamo dovesti dva igraca iz istog kluba, ali nece da kaze ko i gdje :rol:
Robbie odmah rece je li PSG, a ovaj se klebari i nece da kaze. Pukli svi vise od ovih iscekivanja :lol:

Ma nekako sam se pomirio sa tim da nece nista biti, a ako bude, super onda. Znam da profa ulaze puno u to da dovede i karakter koji smatra da je pravi za klub, ali jbga, nekad ne mozes birati sve, a valjda nece dovesti nekoga kao Ibru koji ne hebe nikoga 2%, ostalo se sve nekako da ustrojiti.
Ali fakat centralni treba da je neko visok i jak da marise protivnike na kulturan nacin.

Po meni se treba rijesiti od iduce sezone i lijevi bek, Gibbs neka radi na sebi i Nacho ako ce ostajati, ali mora se naci dobro rijesenje i tu.

Bellerin/Debuchy - Paulista - Koscielny - Nacho/Gibbs

-------- Coquelin/Novi igrac --- Ramiz --------

Ox/Walcott --- Ozil/Cazorla --- Alexis/Welbeck

--------------- Giroud/Novi napadac -------------

Ja bi ovako nesto volio da se poredaju, naravno, ko je u najboljoj formi, ko se pokaze na treningu, ali ovo bih volio da je kombinacija igraca za prvih 11 na ovim pozicijama, ne Ramiz krilo itd. Ramiz naravno moze da ide naprijed kao i prije jer bi se i vracao nazad da pomaze u odbrani.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 25 avg 2015, 07:57

@Murga, to je to, to svi želimo da vidimo na terenu...
i zamjena za velškog virtuoza je Wilshere kad se oporavi, tako da su sve pozicije u ekipi poduplane...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 avg 2015, 10:52

Valencia je napisao/la:Bolje je da istresu lovu za Kejna ako vec imaju... Zazmiri i istresi 70 mil. eura, ali zato imas vrh igraca za deset narednih godina. :mrgreen:
Baš će Levy prodati zlatnu koku najvećim rivalima :roll:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 25 avg 2015, 13:11

Majko mila koji level kukanja kao da će sutra smak svijeta, a u Liverpulu proslavljaju :lol:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 25 avg 2015, 13:30

Ocekujem Pajino misljenje o Coqualinu i Gabrielu posto ih je sinoc nekako zaobisao u svojoj analizi? :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 25 avg 2015, 13:55

OOOOOOO SANTIII CAZOOOORLAAA
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 25 avg 2015, 14:29

Koliko grešaka od strane Cazorle i Chambersa jbt :crazy: :D , i jedna je bila od Bellerina istina
[youtube][/youtube]
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 25 avg 2015, 15:30

Nisam bezveze sinoc pričao na Cazorlu, al drugo poluvrijeme je odigrao odlično mada je i tu griješio..

Prosto lik na cmfu ne zna odbranu igrati, ne moze sta vec, zbog njega Coq igra double role defanzivno..

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 25 avg 2015, 15:33

Gunner4 je napisao/la:Ocekujem Pajino misljenje o Coqualinu i Gabrielu posto ih je sinoc nekako zaobisao u svojoj analizi? :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Gabriel fantastican mora igrati ispred Mertesackera, Coqelin je dobar kao sto je rekao Neville ali generalno za titulu nedovoljno i dalje stojim pri tome da fizicki jaci i visociji DMF...Pogotovo je zabrinjavajuce kad Panjoud ne igra ili kada je izbacen gubis jedinog igraca koji moze skociti napreijd i nazad i posebno smo ranjivi u odbrani jer osim stopera kad izbacis francuza niko ne moze skociti i ako tako ostane naprimacemo se mi jos golova iz prekida ove sezone.

Ceski zid je sinoc izdominirao!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 25 avg 2015, 16:44

Ovo su najvece kritike koje je javno Wenger primio u zadnje vrijeme. Neville rece da mu ovo Wengerovo tjeranje ove postave i taktike izgleda arogantno. Mislim da ce od sljedece utakmice Ramsey na svoju poziciju a Chamberlain na krilo. Cazorla ce klupa da bude gdje mu je i mjesto.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 25 avg 2015, 16:49

Profa je već odgovorio Garyu!
But Wenger said: "Everybody has his opinion. I could prove to you that it's not necessarily right."
Wenger shot back: "You find all kind of attributes for me since I've been here. I try just to do my job well for 20 years. I leave judgement to everybody else, the assessment of the quality of my work.

"When you don't win, you're wrong and people find reasons. Are they good reasons? I have enough experience to know when it's right and when it's wrong."

Rutinski,reklo bi se
A.F.C. Bournemouth!

Fustang
Kontakt:

Post Postao/la Fustang » 25 avg 2015, 17:01

Medijski genije.

Da je barem upola sposobniji stručnjak kao što je vješt u retorici sa medijima, niko od nas ne bi mogao doći do titule. :rol:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 25 avg 2015, 18:00

Ali kakva spodoba uvijek ima sablsonske izjave tj. par sablosnkih izjava u zavisnosti od toga kakvo je pitanje. Kad se kritikuje njegova taktika i postava svaki put je isti odgovor ja sam tu 17, 18, 19, 20 godina (zavisnosti u kojoj godini mu je pitanje postavljeno), ostavljam da mi sude rezultati a rezultati sude tako sto ta spodoba zadnjih 11 godina od tih 20 nije prismrdila tituli. Kakav je ovo kreten sijedi nije ga stid, cuj kaze mogu dokazati da je u krivu i onda promjeni plocu pa hajde dokazi spodobo smrdljiva kako ces dokazati ista kad si u tri kola uzeo cetiri boda i kad 11 godina nisi titulu osvojio i ti ces nesto dokazati :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 avg 2015, 18:09

I ja bas hocu da kazem da ce se uhvatiti toga. 20 godina od toga pola baci u vodu moj Arsene.
Isto kao za pojacanja, para imamo ali nema igraca na trzistu. Drugi ih nadju on ne. Cudno. Vec godinama tako. Prodadose se svi DMFovi a Arsenal ostade samo sa Coqom. Slicno je i za napadac e vec godinama. Ovih od 10-20 miliona eura ima na bacanje..

Ja bi shvatio da oni sute ali niko na svijetu se ne hvali parama kao Arsenal, svaki prelazni rok i naravno, standardno se najavljuje titula uz rijeci, imamo tim za titulu. Od ovog ili onog ocekujem puno ove sezone...

QRAC!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 25 avg 2015, 18:46

QUARTERBACK je napisao/la:Ovo su najvece kritike koje je javno Wenger primio u zadnje vrijeme. Neville rece da mu ovo Wengerovo tjeranje ove postave i taktike izgleda arogantno. Mislim da ce od sljedece utakmice Ramsey na svoju poziciju a Chamberlain na krilo. Cazorla ce klupa da bude gdje mu je i mjesto.
Misliš sad će namjerno tjerati inat ? :mrgreen:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 25 avg 2015, 19:56

SamoZeljo je napisao/la:20 godina od toga pola baci u vodu moj Arsene.
15 uspješno,5 neuspješno. Mada ove zadnje dvije bi se mogle nazvat i uspješnim
Dakle. 17 uspješno,3 neuspješno
A.F.C. Bournemouth!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 25 avg 2015, 21:21

Nije da nismo znali da zna
[youtube][/youtube]

VOLIM TE ČELIK!!!!!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 avg 2015, 21:59

rambo16 je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:20 godina od toga pola baci u vodu moj Arsene.
15 uspješno,5 neuspješno. Mada ove zadnje dvije bi se mogle nazvat i uspješnim
Dakle. 17 uspješno,3 neuspješno
Ne umanjujem osvajanje FA Kupa ali nije to bas nesto, na neki nacin mozda jeste spas sezone ali definitivno nije nesto cime bi se Arsenal trebao zadovoljiti. Bar ja tako mislim.

Ima tu jos godina koje se mogu izdvojiti kao neuspjesne a neko ih je utrpao u uspjesnu cjelinu. Npr. 2006/2007 Arsenal je zavrsio 21 bod iza prvaka a iste te sezone nakon grupne faze LP ispao od PSVa. Meni ta godina nije uspjesna kao i jos neke druge. Pa 2004/2005 drugo mjesto (12 bodova zaostatatka) i ispadanje iz LP odma nakon grupne faze LP je isto diskutabilna sezona.
Moglo bi se tu izvuci jos sezona u kojima je Arsenal bio bez trofeja a rano napustao LP.

Neko racuna da je Wenger samo zadnjih par godina ostajao kratkih rukava. Kao da ih prije nije bilo.
Zato kazem pola.
Naravno da se ne ocekuje da neko mora svake godine osvajati titule ili dolaziti do polufinala LP ali moj odgovor je bio vise upucen na njegov komentar u kojem spominje svojih 20 godina sada kad svi vide u cemu grijesi, on se vadi na tih 20 godina.

Pa majka mu stara, svi se DMFovi rasprodase a ti u sezonu ulazis sa samo Coqom. Da ne spominjem napadace. :crazy:
To se ne pravda pricom kako je neko tu 20 godina bla bla. Arsene, jesi arogantan i naivan i jos svasta nesta. Npr. cigan.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 25 avg 2015, 22:08

Do 2005te je bilo haman med i mlijeko.

Od preseljenja na Emirates,prvih 4-5 godina ga niko ne može krivit jer su upravo tada Rusi i Arapi postali sile a mi postali usputna stanica za WC igrače. On je u tom periodu izvlačio maximum iz svih mogućih taraba

Onda je uslijedilo nešto gdje se on malo izgubio i ostao da živi u svijetu u kome se dobar igrač može kupiti za 15 miliona
U zadnje vrijeme je počeo keširat igrače ali onda je došlo ovo ljeto i on je zakazao. Nikome nije jasno zbog čega?!
A.F.C. Bournemouth!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 avg 2015, 22:44

Moze on dovesti nekog jos (ima vremena) ali on vec godinama ne dovodi ciljana pojacanja. Prava pojacanja. To je problem.
A vlasnici se hvale parama, on se hvali da ima para ali eto FOL nema igraca na trzistu. Koga laze vise?

Godinama Arsenalu fali DMF a on dovodi npr. Ozila (ja nisam protiv Ozila) ali ostavlja Cazorlu i evo sta se dobije, obojica moraju igrati pa ih j*be u mozak i jednog i drugog. Nekad je Ozil igrao krilo a evo sad Cazorla na neprirodnoj poziciji.
Zar je toliko tesko vidjeti da su to isti igraci i da jedan mora na klupu ili prodati se? Sto bas MORAJU igrati obojica?
A sva ta situacija je stetna za jos jednog igraca koji zbog te Wengerove ludosti sjedi na klupi, za decka koji je zasluzio da igra (Ox). Znaci, njegova tvrdoglavost ili sta vec j*be u mozak tri igraca i igru Arsenala. Onda kad ga neko kritikuje, brani se sa 20 godina rada, kao da je svih 20 bilo bez greske pa eto, mora mu se i sada vjerovati?!

Kad je spic u pitanju, tacno kao da prkosi. Kad su svi ocekivali klasu, dosao je Sanogo. Kasnije opet kad su svi ocekivali neki bum transfer, dosao je Wellbeck, rezervni igrac Uniteda. Kome prkosis Arsene?
Bolje ne dovesti nikoga nego se bezze uvaljivati i trositi pare za igrace koji nisu za Arsenal.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.