GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

bazero
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la bazero » 25 avg 2015, 01:11

BigBigBang je napisao/la:losi rezlutati po tvojim sizofrenim standarima po kojima bi Dinamo trebao u 6 godina 6 puta biti ucesnik Lige Prvaka ignorisuci cinjenicu da se necim takvim mogu pohvaliti samo rijetki i najbogatiji evropski klubovi kakvim ima jedno desetak mozda 15 u vrh glave. Ti nisi realan i objektivan losi rezulatti su je li molim te ispadanje u grupi sa Celticom i Salzburgom, ispadanje u grupi gdje su prosli istina neatraktivni i nezvucni timovi Chernomorets i Ludogorets i kritika bi tu mozda pila vode da jedan gigant PSV koji je space shuttle po svemu za ova dva kluba plus DInamo ispao u toj grupi.
Hoćeš li mi više naći jedan klub koji je u 8 sezona zaredom gubio od lošijih od sebe i bivao ponižavan od, ni po čemu, za 4, 6 ili 8 golova razlike boljih ekipa?

Meni je neuspjeh ispadati u grupi s Černomorecom, Ludogorecom, Celticom, Astrom, Temišvarom, Brannom, ne proći Sheriff, Aalborg i Austriju, biti nakantan od Salzburga, Lyona i Ajaxa, ne prezimiti u Europi dok je za to vrijeme to uradilo preko 40 klubova s manjim ili sličnim proračunom.
Tebi nije.

Ako misliš da si upravu i da su moji standardi "šizofreni", navedi mi taj jedan prokleti klub, ako ga uopće ima.
BigBigBang je napisao/la:Kako su zaduzeni, duguju 90 miliona a njima drugi duguju 202 kakva je to zaduzenost kad Dinamo dobije pare koje potrazuje tog duga nece biti.
:tokralju:

Ne duguju 90 miliona, To je financijski izvještaj za jednu godinu.
Ja govorim o IMOVINI, o kreditima koji tu nisu prikazani, o gubicima koji su i ranijih godina osvarivani, a u tom izvještaju za tu jednu godinu NISU PRIKAZANI!

O 125 mil kuna inostranih kredita, 50 milijuna domaćih. O neimaštini koja je za tebe space shuttle dok god ne naučiš razliku između gubitka i duga.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 25 avg 2015, 01:18

Opet im je dug manji od potrazivanja kako god okrenes to je smijesno, po tome je onda 90% klubova u Evropi lose vodjenjo jer imaju kredite i dugove...

Dinamo nije gubio od losijih osam godina zaredom to je mit i zabluda ekipe koje ostave iza sebe PSV, ekipe koje godinu prije pobjedi Barcelonu u LP ekipa koja zavrsi grupu sa svim pobjedama ne moze se reci da je losija i preporucio bi da se okanis malo transfermarketa kao jedinog mjerila vrijednosti i jacine kluba.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 25 avg 2015, 01:52

BigBigBang je napisao/la:Opet im je dug manji od potrazivanja kako god okrenes to je smijesno, po tome je onda 90% klubova u Evropi lose vodjenjo jer imaju kredite i dugove...
:tokralju:

Pod pretpostavkom da su prošle godine bili "na nuli", a bili su debelo ispod:
90 mil gubitka ili kako ga ti zoveš "dug";
202 mil potraživanja (bez preciziranja roka dospijeća);
125 mil ino kredita;
50 mil domaćeg kredita.

I uspiješ izvaliti: "Opet im je dug manji od potraživanja" :rol: :rol: :rol:

Nemoj više, molim te.
BigBigBang je napisao/la:Dinamo nije gubio od losijih osam godina zaredom
Gubio od lošijih ili bivao ponižavan od "jednakih" ili boljih.
BigBigBang je napisao/la:ekipe koje ostave iza sebe PSV, ekipe koje godinu prije pobjedi Barcelonu u LP ekipa koja zavrsi grupu sa svim pobjedama ne moze se reci da je losija
Bez obzira koliko ovu tvoju tvrdnju smatrao netočnom, to što tvrdiš je samo još jedan argument kontra Četnika i dokaz da se s puno manje uloženog novca ipak mogu postići puno bolji rezultat u jednoj sezoni nego je GNK pod nesposobnim Četnikomom postigao.
BigBigBang je napisao/la:i preporucio bi da se okanis malo transfermarketa kao jedinog mjerila vrijednosti i jacine kluba.
Da... S jedne strane imamo europski koeficijent, koeficijente na kladionicama, propračun, vrijednost momčadi, transfermarkt, a s druge čovjeka koji tvrdi da osvojiti jedan bod i ispasti iz grupe s Ludogorecom, Chernomoretsom i PSV-om - nije neuspjeh za klub s 20 mil € proračuna :urnebes:

Kao i ispadanje/poraz(i) od Sheriffa :rol:
Austrije :rol:
Aalborga :rol:
7 komada od Lyona :rol:
4 od Ajaxa :rol:
5-1 od Salzburga :rol:
Temišvara :rol:
Branna :rol:
Astre :rol:
-19 gol razlika u LP :rol:
Jedan postignut gol u LP naredne sezone :rol:
U tom trenutku najlošija momčad u povijesti LP :rol:
U tom trenutku najlošija momčad u povijesti EL :rol:
I da ponovim još jednom: jedan bod u grupi (6 utakmica) s Ludogorecom, Chernomoretsom i PSV-om :rol:

Eh, taj isti čovjek veli da sve ovo navedeno, u globalu, nije neuspjeh i loš rezultat za klub s 20 mil € proračuna :urnebes:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 avg 2015, 09:16

U prodaju pustili samo ulaznice za istok i zapad, nema sjevera :lol:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 25 avg 2015, 11:39

Veliki je interes za večerašnju utakmicu čini se, Liga prvaka već 3 godine nije bila na Maksimiru, 2 dana prije utakmice prodano je bilo oko 3000 ulaznica što je za ovakvu situaciju odlično. Očekujem deset do petnaest tisuća Dinamovaca koji će zdušno bodriti najveći hrvatski klub do još jednog nastupa u 'Društvu odabranih'.

Što se tiče momčadi, nakon Husejinovića i Barišića, i Zvonko Pamić poslan je u redove Lokomotive na posudbu. Time je dodatno očišćena svlačionica od onih koji su dosad najmanje igrali, i spriječeno moguće gomilanje nezadovoljnika. Sada je u kadru Dinama 23 seniorska igrača (4 od toga ozlijeđeno), i još petorica koji variraju između prve i druge momčadi, što i jest optimalno.

Za utakmicu večeras standardno neće konkurirati Ademi, Schildenfeld, Radonjić i Pavičić, a postava bi trebala biti kao i u prvoj utakmici, 4-3-3 sa Hodžićem umjesto Henriqueza, a i Ćorić, Antolić, Matel i Fernandes će opet biti na klupi.

slika
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 avg 2015, 13:11

Koliko je jos ostalo Schifi do povratka? Sigali mi do sad nije pokazao slabosti, dobro igra, ali Taravel i Simunovic mi ne ulijevaju sigurnost. Sigali i Schifo bi trebali biti dobar stoperski par. Pinto desno je odlican. Vidim da ga se stalno kritikuje, al covjek probija, trci na bas svaku loptu, a rijetko kad po njegovoj strani bude neki dar mar.

Jedva cekam i Ademija. Goncalo mi nije pokazao nekih slabosti, ali je vise onako nevidljiv na terenu, uopce ga nigdje nema, a covjek je zadnji vezni, uvijek bi trebao biti tu negdje.

Mislim da ce Pjaca veceras sam rijesit ovu utakmicu. Treba sve lopte na njega, puno je jaci i brzi od albanaca, mogao bi stvoriti hrpu prilika. Uzdam se i u Roga, ali mi jos uvijek nije pokazao zasto vrijedi pet milijuna eura. Ako se ne varam, to je najskuplje pojacanje Dinama ikad, a momak nije najbolji ni u trenutnom sastavu koji ima milijun rupa. Mislim da je i on sam pod pritiskom zbog te cijene i zato su trebali transfer odraditi u potpunoj tajnosti i da se ne iznose cifre. Bio bi pod pritiskom uprave, ali to je nista u odnosu na pritisak javnosti i novinara.

Nadam se da ce i Soudani konacno zavrsiti na klupi. Los je, prelos. I kad napravi nesto odmah zezne. Treba ga malo posjedit na klubu, cisto da ga osamuti, da vidi da nije nezmjenjiv i da dodje sebi. Radije bi tamo stavio Fernandesa iako mi nije bas pozicija, ali se tu da nesto izmjesati i da svima pase.

Ako bude sve kako treba ocekujem nekih 7-1 ili 7-2 :mrgreen:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 25 avg 2015, 13:41

Polako rođo, Dinamo jest puno kvalitetniji, pokazao je to i u Albaniji, ali ne treba očekivati šetnju. Dinamo je to. Ja bih bio sretan s minimalnom pobjedom, čisto da budemo zadovoljni i da se koeficijent napumpa malo.

Sigali je za mene Dinamov najbolji igrač na početku sezone, vrhunski profesionalac, već naučio hrvatski i dirigira obranom kao rijetko tko. Brz, pouzdan, dobar u skoku i ozljede ga zaobilaze, što je najvažnije. Schifo i Ademi će navodno biti spremni u potpunosti nakon reprezentativne stanke, tako je rečeno prethodnih dana.

O Pintu se sve zna, portugalski reprezentativac, igrač koji komotno može igrati u bilo kojoj ligi, jedna od najvećih konstanti u Dinamu. Iako sam kritizirao Soudanija prije koji tjedan, zabio je dva gola u prethodne dvije utakmice Splitu i Albancima, čini se da se i on polako diže. Čak ni Taravel i Šimunović već nekoliko utakmica nisu napravili nijednu grešku :D

Goncalo je doveden kao zamjena primarno za Ademija, tako da ne možeš od njega baš očekivati da radi prevagu ili što već. U svakom slučaju, dokazuje da se i na njega može računati ako bude 'stani-pani', čovjek korektno odrađuje ono što se traži.

Eduardo nije baš u nekoj formi, to me malo brine, ali iskusan je on, sa stotinama utakmica na vrhunskom nivou u najjačim svjetskim ligama i treba vjerovati da će ubrzo početi braniti kao i prošle godine. Vrlo ozbiljan igrač, i sam Kruno Jurčić glavom i bradom je to priznao :D

Pjaca i Rog su me najviše iživcirali u Albaniji svojim konstantnim driblanjem, što je Dinamova velika boljka pod Mamićem mlađim. Prošle godine su najviše od svih ekipa u Europa ligi 'carinili' loptu, sa najviše pokušaja driblinga, bez brzog pasa i oslobađanja lopte što je nužnost u današnjem nogometu. Tako se obrambeni bedemi ne probijaju, mada je istini za volju postignuto finih 12 golova u tih 6 utakmica.

Iako, treba im i priznati da su onu akciju za prvi gol izveli vrhunski, Rog petom do Pjace i ovaj za Soudanija, to je ta klasa takvih igrača da jednim potezom odluče utakmicu, slično onome što Ćorić nagovještava u zadnje 3 utakmice. Za Roga se ne brinem, protiv Moldea je bio ponajbolji na terenu. 5 milijuna eura nije toliko puno koliko mislimo, u Dinamu se svake godine vrte puno veće cifre. I uvjeren sam da u ovoj momčadi ima možda i 10 igrača koji tu cijenu (neki i puno veću) mogu postići kad bi ih se prodavalo. Henriquez, Pjaca, Ćorić, Rog, Hodžić, pa čak i Šimunović, Pavičić i ovi stariji tipa Soudani, Fernandes (lošijoj formi usprkos), Ademi ili Pinto.

A gdje su tek Cekici, Gojak, Brekalo, Olmo, Benković, Lovren, Ernst i ostali igrači Dinamove sutrašnjice...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 25 avg 2015, 13:43

Nemoj Pajo više,ovo je neugodno za čitat :rol:
Rosicky je napisao/la:Argumenti su im pozivanje jedan na drugog ili na stranice koje pišu o indicijama i to vecinom klimavo potkrijepe nekim polupredpostavkama
SiamoNoi je napisao/la:Poklopi neku od ovih polupretpostavki o kojima se pisalo u suprotnom ćeš biti prijavljen za trolanje:
Povrede Zakona o športu:

Zdravko Mamić i Zoran Mamić, obnašajući funkcije izvršnog dopredsjednika i sportskog direktora NK Dinamo, kao i neki drugi članovi različitih tijela kluba (Zvezdan Cvetković, licencirani menadžer kao član skupštine NK Dinamo), više godina krše zakon o športu i u jasnom su sukobu interesa:

- Članak 27., stavak 3 Zakona o športu propisuje da članovi tijela športskog kluba-udruge za natjecanje ne mogu biti menadžeri u športu, kao i osobe koje su to bile u razdoblju od posljednjih godinu dana i osobe koje s menadžerima djeluju zajednički u smislu članka 34. stavka 3. ovoga Zakona (ako su u krvnom srodstvu -preci i potomci, braća i sestre i njihovi potomci...). Sin izvršnog dopredsjednika i nećak sportskog direktora licencirani je menadžer, što je sam javno priznao, kao i njegov otaci otac, te je naveden i u službenim dokumentima i na internet stranicama HNS-a i FIFA-e ; tek dodatno, nakon konačnog prestanka rada Mamić sports agency 2005. radio je i u ruskoj menadžerskoj agenciji ASA international, a menadžer je više sadašnjih i bivših igrača kluba

- čl. 13 i 27.: Protiv Zdravka Mamića vodi se kazneni postupak pred kaznenim sudom u Varaždinu zbog kaznenog djela prijevare ("torbarenja" dionicama), a za Damira Vrbanovića i Srećka Ferenčaka zbog gospodarskih kaznenih djela. Te osobe po Zakonu o športu čl. 13 i 27, kao i čl. 82. Statuta HNS-a, ne smiju obavljati stručne poslove u športu i sudjelovati u radu skupština ili tijela upravljanja i NK Dinamo i HNS-a.

Ostali članovi tijela NK Dinama koji krše čl. 27. Z. o športu, posebno članovi skupštine, koji su i na zadnjoj skupštini glasovali u prvoj polovici njezinog rada dok iz nje nisu izašli, iako je i iz zapisnika jasno da i izvršni dopredsjednik NK Dinamo priznaje da „ne smiju biti njezini članovi“:

- Direktor NK Lokomotive Božidar Šikić, jer članovi tijela športskog kluba ne mogu biti niti članovi drugih športskih klubova-udruga za natjecanje istoga športa, i njihovih tijela

- Zdravko i Zoran Mamić ponovo, sada kao članovi skupštine, te Zvezdan Cvetković, jer je licencirani menadžer (svi ostali kao članovi skupštine i u novom sastavu)

- Skupštinar Srećko Ferenčak, osuđen za gospodarsko kazneno djelo i Glavni direktor kluba Damir Vrbanović, protiv kojeg je podignuta optužnica za zlouporabe u poslovanju još 2005, sa zapriječenom kaznom zatvora i do 5 godina, jer spadaju u dio čl. 27: koje su u posljednje tri godine pravomoćno kažnjene za kaznena djela ili prekršaje u športu i u vezi sa športom, kao ni osobe iz članka 13. ovoga Zakona (dakle, osobe za koje je dovoljno i da je protiv njih pokrenut kazneni postupak za djelo za koje se može izreći kazna zatvora veća od 3 godine). Za njih se nisu provodile niti zakonom određene stegovne mjere u vrijeme njihovih kaznenih postupaka po čl. 13., dakle da se udalji od sudjelovanja u športskim natjecanjima, obavljanja stručnih poslova u športu i sudjelovanja u radu skupštine ili tijela upravljanja športske udruge, do okončanja postupka.

Povrede Zakona o udrugama:

Čl. 6. st.1., 3: Unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog očitovanja volje članova“

- Statutom nisu omogućeni demokratski mehanizmi ravnopravnog očitovanja volje svih članova udruge nisu u mogućnosti demokratski izraziti svoju volju i biti birani, što zakon propisuje kao prisilni propis („mora“) Npr. po Statutu NK Dinamo (čl. 29: "Skupštinu čini 80 članova koje na prijedlog Izvršnog odbora biraju članovi Skupštine starog saziva"), bira samu sebe, u zatvorenom krugu sa Izvršnim odborom koji umjesto da je Skupštini podređeno tijelo, predlaže članove skupštine, a članovi stare skupštine potvrđuju nove članove skupštine, Predsjednika Izvršnog odbora i od njega predložene članove IO. Upravu bira IO. Napominjemo, Zakon tek propisuje da se Statutom kao aktom uredi demokratsko predstavljanje članova, a nikako da se ono pomoću Statuta izbjegne.

- Ne poštuje se i krši Zakon o udrugama čl 9. st 2., koji propisuje: „Udruga osigurava obaviještenost svojih članova o radu udruge u skladu s općim aktima udruge.“ Dapače, to je i statutarno pravo (Statut NK Dinamo, čl. 13., ikakvih ograničenja „članovi kluba imaju pravo biti pravodobno izvješćeni o radu kluba i njegovih tijela, te o materijalnom – financijskom poslovanju“), a revizijska izvješća ili pregled prihoda i rashoda kluba koji je, između ostalog, financiran javnim novcem ili sponzorstvima poduzeća u javnom vlasništvu, nisu slani niti dostupni članovima kluba, još manje zainteresiranoj javnosti

- izravna suprotnost s čl. 11. st. 3. , koji propisuje da se izbor, opoziv, ovlasti, način odlučivanja i mandat svih tijela udruge rješava Statutom. Statut ne sadrži odredbe o razrješenju Uprave (Izvršnog dopredsjednika i Glavnog direktora), već je čl. 44. protuzakonito propisano da „Odredbe o uvjetima pod kojima se imenuju i razrješavaju izvršni dopredsjednik i glavni direktor pobliže se uređuju odlukom Izvršnog odbora“

-povreda prisilnog propisa čl. 11, st. 3, al. 7 prema kojoj Statut MORA sadržavati odredbe o prestanku postojanja udruge, zbog čega upravno tijelo mora odbiti upis

Izravna kršenja ljudskih i članskih prava članova
(Ustav RH čl. 43., Zakon o udrugama čl. 4., Europska konvencija o zaštiti ljudskih prava i temeljnih sloboda čl. 11., st. 1.)

Pravo članova na uživanje članskih prava pod jednakim uvjetima, uz gore navedene slučajeve, krši se i izravno odredbama diskriminacijskog karaktera, od prava na kandidiranje do isključenja članova. Prema čl. 30., st. 3. i 4. Statuta, sudjelovanje u kandidacijskom postupku, koji ni u kom slučaju ne rezultira slobodnim izborom skupštinara, već ovisi o diskrecijskoj ocjeni Izvršnog odbora, a bira postojeća skupština umjesto svih članova, te se ograničava samo na članove kluba koji su učlanjeni neprekidno 5 godina u Klub, uskraćujući pravo na jednakost svim punoljetnim članovima. Također, čl. 18. Statuta članovima udruge članstvo može prestati isključenjem koje se ne mora obrazložiti, dodatno pojačavajući diskrecijski i diskriminacijski karakter odluka tijela udruge o uskraćivanju temeljnih prava članovima.
http://www.zakon.hr/z/64/Zakon-o-udrugama
http://www.zakon.hr/z/300/Zakon-o-sportu
http://www.zakon.hr/z/94/Ustav-Republike-Hrvatske
http://www.zakon.hr/z/364/%28Europska%2 ... ih-sloboda
Izvoli!3,4,sad...

Izbori :kafa:
Gdje je zapelo? :zviz: Nema nešto ni onog koji se oko financijskih izvjesca interesirao i svasta pisao,pitam se zasto :hmmmmm:
bazero je napisao/la:
Rosicky je napisao/la:Mogu se opirat al Tatta takve jede za doručak
"Tatta" zbog takvih ne smije proći gradom već nekoliko godina, a budi siguran i da će ležati u zatvoru i to zbog onog što @spajk i @BigBigBang tvrde - da je, što direktno, što indirektno, bio menadžer igračima.
Jbte,zamisli ti to...čovjek živi i "radi" ovdje,a godinama praktički nije vidio Zagreba kak se spada :mrgreen:

Izbori :kafa:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 25 avg 2015, 14:17

Dosta Dinamovih vijesti sa posudbama ovih dana, nakon Barišića, Pamića i Husejinovića u Lokomotivi, i Dejan Radonjić koji muku muči s ozljedom ide na posudbu. Jedina razlika između Radonje i prije navedenih je što on ide na plaćenu posudbu, Maccabi iz Tel Aviva koji večeras ima lijepu priliku na svom terenu ući u Ligu prvaka protiv Basela (u Švicarskoj bilo 2-2) će modrima platiti 200 tisuća eura za jednogodišnju posudbu, uz mogućnost otkupa ugovora za dodatnih milijun eura.

Radonjić nije igrao radi ozljede ove sezone za Dinamo, pa postoji velika mogućnost da ćemo ga gledati i u utakmicama Lige prvaka najesen. Nadam se da ćemo konačno dočekati i neku vijest o ponekom pojačanju ovih dana, spominju se Šovšić i Krovinović koji kaže da će sve biti gotovo kroz 2-3 dana, želi ga i Hajduk i još netko izvana, mada bih trenutno više volio nekog stranog defenzivca, ali što je tu je.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 25 avg 2015, 14:43

Opet je to smiejsan dug kako god okrenes, po tvojoj sizofrenoj logici 95% klubova bi trebalo mijenjati uprave jer su svi odreda zaduzeni raznorazinm kreditima i dugovanjima za transfere itd itd... dakle ta tvoja prica bi pila vode da svaki klub u evropi ima 0 duga pa eto Dinamo neuspjesan ima eventualno par miliona kuna duga, koji ce biti pokriven jer vec sad ce zaraditi od Kovacica i ulaska u LP 20 milioneura. Dakle u teoriji tvoja prica bimozda pila vode dugovi fazoni bla bla ali u praksi to je nesto sasvim drugo jer u evropi u najvisim rangovima nacionalnog fudbala mozda ima 2-3% klubova koji nisu zaduzeni ako i toliko.

20 miliona eura proracuna pricas pa takav proracun ima bruku ekipa po evropi razbacujes se sa tim ko da je 200 miliona a ne 20. To sto su ti klubovi Chernomorets i Ludogorets primjer da se sa manje moze vise postici moze da stoji ali u globalu ti klubovi su sezonski klubovi isto ko sto je Maribor bio neki dobar primjer dobro igraju a onda iduce sezone ispadnu u pretkolu itd. Dinamu se ne desava da ispada u pretkolima sto ti uporno zelis da potenciras pricom kakom ih izbacuju stalno slabiji od njih. Njih su izbacivali ili jaci ili klubovi koij su tu po snazi bili sa njima ali sa boljom formom u tom momentu .

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 25 avg 2015, 16:54

BigBigBang je napisao/la:Opet je to smiejsan dug kako god okrenes
Za tebe koji si govorio da je dug manji od potraživanja, to je i dalje dug.
BigBigBang je napisao/la:Dinamo neuspjesan ima eventualno par miliona kuna duga
Otkud ta info? :lol:
BigBigBang je napisao/la:20 miliona eura proracuna pricas pa takav proracun ima bruku ekipa po evropi
Nijedna od tih ''bruku ekipa'' nije 8 sezona konstantno ispadala od klubova sa slabijim proračunom ili bivala kanta za napucavanje.
BigBigBang je napisao/la:To sto su ti klubovi Chernomorets i Ludogorets primjer da se sa manje moze vise postici moze da stoji ali u globalu ti klubovi su sezonski klubovi isto ko sto je Maribor bio neki dobar primjer dobro igraju a onda iduce sezone ispadnu u pretkolu itd
I napisao sam da su sa puno manje novca ostvarili rezultat u jednoj sezoni nego je GNK napravio IKAD, a pogotovo pod Četnikom kad je put do tog rezultata nikad lakši.

Nerealno je očekivati da su ti klubovi konstanta (kao GNK) jer imaju 2-3-4 puta manje proračune.
BigBigBang je napisao/la:Dinamu se ne desava da ispada u pretkolima sto ti uporno zelis da potenciras pricom kakom ih izbacuju stalno slabiji od njih
:o :o :o
U kojoj fazi se ispalo od Aalborga, Sheriffa i Austrije Beč?
BigBigBang je napisao/la:Njih su izbacivali ili jaci ili klubovi koij su tu po snazi bili sa njima ali sa boljom formom u tom momentu .
Da, Sheriff, Ludogorec, Chernomorets, Temišvar, Aalborg, Austrija, Brann i ostali su jači klubovi od Četnikovog jer degenerirani Četnik nije bio sposoban niti jedne sezone sa 20 mil € napraviti/dovesti/stvoriti bolju ekipu i trenera od kluba s proračunom od 10 mil ili manje.

BTW, jesi li svjestan da ti meni, koji tvrdim da je GNK ispadao od lošijih momčadi od sebe i to možda pravdao lošim danom, lošim kretanjem zadnjeg veznog ili lošim sudačkim odlukama, tvrdiš da nije do lošeg dana ili sl. nego do nesposobnosti Uprave, tj. Četnika koji ne može dovesti igrače i trenera koji će barem jednom napraviti ono što svake sezone prave klubovi s manjim proračunima?

Mislim, ono... neko brani Četnika tako što napiše da su klubovi sa duplo manjim proračunima napravili bolje ekipe od njega i svršili mu po licu... i tako gotovo svake godine :lol: :lol: :lol:

Pošto tvrdiš da se ispadalo od boljih, zašto se mijenjao trener nakon gotovo svakog ispadanja?
Pošto tvrdiš da klub nema financijskih problema, zašto je Četnik rekao da klub živi u neimaštini?

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 25 avg 2015, 16:55

Ko prenosi tekmu ?
ZZ

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 25 avg 2015, 17:13

Arena sport, RTRS, FTV i BHT prenose utakmicu.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 25 avg 2015, 17:44

RAspravljanje sa likom koji uporno stvari izvlaci iz konteksta u nekakve citate je krajnje smijesno. Stalno se vrtis u krug ko pokvarena ploca a nikad nista konkretno ne kazes, stalno bombardujes istim pitanjma navedi mi ovo navedi mi ono, navedi ti meni koji to klub u evropi pogotovo ovi iz najvecih rangova nema dugove? koliko ima takvih? Dug Dinama ako i postoji je smijesan, Dinamo posluje dobro, da ne posluje dobro ne bi imao 5 miliona eura da iskesira za Roga.

U rezultatima Dinama u evropi nista sporno, jesu podbacili u nekim mecevima u nekima i nisu imali srece to je istina ali ko nije podbacio? Dinamo je ispadao koliko znam u play offu uglavnom i svake godine su u grupama ili LP ili EL konstatno, bolje biti 4 godine zaredom u grupi nego jednom prezimiti u evropi i onda dvije godine ispadati u pretkolima. Ja cu se sloziti da Dinamo nije mozda dosegao bas svoj maksimum u Evropi da je moago bolje jeste mogao ali sad da je nesto zestoko podbacio, nikad se sa tim necu sloziti, Dinamovi evropski rezultati su pristojni, veceras ako udju u LP moze se vec reci da su napredovali u odnosu na prosle dvije sezone.

Tih 20 miliona eura budzeta o kojima pricas pa ko je zasluzan da Dinamo ima toliki budzet? Skaces sebi sam u usta ne vjerujem da je Dinamo prije Mamica imao toliki budzet ine vjerujem da je prije njega mogao kupiti igraca za 5 miliona eura.

Iskren cu da budem bazero ja bi bas volio da se tebi zelje ispune i da Mamic ode iz Dinama jer samo tako ja onda mogu daokazati da sam bio upravu ovako ti mozes naglabati do 2020 godine zato kazem volio bi da klub preuzmu ti tvoji za koga se vec zalazes pa da vidimo na sta ce liciti Dinamo i da vidimo ta prezimljavanja u Evropi i poslovanje kluba. Jer samo tada ce se dokazati da sam ja bio upravu jer ja sam siguran da ti kad bi preuzeli od Mamica Dinamo bi se srozao na nivo Hajduka, Zvezde, Partizana a sada je debelo iznad njih.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 avg 2015, 22:08

BigBigBang je napisao/la: Jer samo tada ce se dokazati da sam ja bio upravu jer ja sam siguran da ti kad bi preuzeli od Mamica Dinamo bi se srozao na nivo Hajduka, Zvezde, Partizana a sada je debelo iznad njih.
A po cemu to?! Pa Partizan se kroz ove kvalifikacije pokazao kao bolja ekipa od Dinama... :kafa:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 25 avg 2015, 22:22

ELARBIHILALSOUDANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 25 avg 2015, 22:58

marconato je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la: Jer samo tada ce se dokazati da sam ja bio upravu jer ja sam siguran da ti kad bi preuzeli od Mamica Dinamo bi se srozao na nivo Hajduka, Zvezde, Partizana a sada je debelo iznad njih.
A po cemu to?! Pa Partizan se kroz ove kvalifikacije pokazao kao bolja ekipa od Dinama... :kafa:
ne baš puno bolja...bili su nešto raspoloženiji protiv Rumunja nego Dinamo protiv Norvežana

ali nema sumnje da je Dinamo ovaj put usrao ždrijeb....ovi Albanci su slabiji od većine hrvatskih prvoligaša

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 25 avg 2015, 23:01

marconato je napisao/la:
Po svemu, finansijski po rezultatima Dinamo je iznad Partizana usporedi rezultate u evropi k zadnjih 5-6 godina, koeficijent Uefe sve govori Dinamo je broj 1 u ex yu godinama unazad.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 25 avg 2015, 23:13

čestitke :salut:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 avg 2015, 23:18

dean33 je napisao/la:
ne baš puno bolja...bili su nešto raspoloženiji protiv Rumunja nego Dinamo protiv Norvežana

ali nema sumnje da je Dinamo ovaj put usrao ždrijeb....ovi Albanci su slabiji od većine hrvatskih prvoligaša
Nisam ni rekao puno, ali dovoljno da se slobodno i objektivno moze ocijeniti da su bili bolji i uvjerljiviji tim kroz ova 2-3 kola, sto na kraju pobija tezu @BigBigBanga da je Dinamo toliko debelo ispred ili superiorniji od Partizana...

P.S. Cestitke navijacima Dinama koji ovaj ulazak u LŠ dozivljavaju i kao svoj uspjeh...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.