Hoćeš li mi više naći jedan klub koji je u 8 sezona zaredom gubio od lošijih od sebe i bivao ponižavan od, ni po čemu, za 4, 6 ili 8 golova razlike boljih ekipa?BigBigBang je napisao/la:losi rezlutati po tvojim sizofrenim standarima po kojima bi Dinamo trebao u 6 godina 6 puta biti ucesnik Lige Prvaka ignorisuci cinjenicu da se necim takvim mogu pohvaliti samo rijetki i najbogatiji evropski klubovi kakvim ima jedno desetak mozda 15 u vrh glave. Ti nisi realan i objektivan losi rezulatti su je li molim te ispadanje u grupi sa Celticom i Salzburgom, ispadanje u grupi gdje su prosli istina neatraktivni i nezvucni timovi Chernomorets i Ludogorets i kritika bi tu mozda pila vode da jedan gigant PSV koji je space shuttle po svemu za ova dva kluba plus DInamo ispao u toj grupi.
Meni je neuspjeh ispadati u grupi s Černomorecom, Ludogorecom, Celticom, Astrom, Temišvarom, Brannom, ne proći Sheriff, Aalborg i Austriju, biti nakantan od Salzburga, Lyona i Ajaxa, ne prezimiti u Europi dok je za to vrijeme to uradilo preko 40 klubova s manjim ili sličnim proračunom.
Tebi nije.
Ako misliš da si upravu i da su moji standardi "šizofreni", navedi mi taj jedan prokleti klub, ako ga uopće ima.
BigBigBang je napisao/la:Kako su zaduzeni, duguju 90 miliona a njima drugi duguju 202 kakva je to zaduzenost kad Dinamo dobije pare koje potrazuje tog duga nece biti.

Ne duguju 90 miliona, To je financijski izvještaj za jednu godinu.
Ja govorim o IMOVINI, o kreditima koji tu nisu prikazani, o gubicima koji su i ranijih godina osvarivani, a u tom izvještaju za tu jednu godinu NISU PRIKAZANI!
O 125 mil kuna inostranih kredita, 50 milijuna domaćih. O neimaštini koja je za tebe space shuttle dok god ne naučiš razliku između gubitka i duga.